Gönderen Konu: 2011 1.4 d4d comfort ilk izleminler  (Okunma sayısı 6476 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
2011 1.4 d4d comfort ilk izleminler
« : Ağustos 07, 2010, 18:41:28 »
merhaba arkadaşlar bugün 50 km lik bir yolda deneme şansım oldu.kocaeli kandıra yolunu bilen arkadaşlar bilir f tipi ceza evine kadar sürekli rampa çıkılıyor bu yolda;
1-benim diyen benzinli araçlarla pampalarda kafa tutacak kadar atak bir araç
2-ara hızlanmalarda özellikle rampa yukarı sollamalarda gözün kapalı çıkma yapabilirsiniz.
3-daha 27 km olmasına bağladığım motor sesi (umarım dahada azalacaktır)
4-düz yolda ;5.vites 3000 devir/dak.da 130km hız
                   6.vites 2800 devir/dak.da 145km hız anlık yakıt tüketimi 5,5 lt (hızlar deneme amacı ile yapılmıştır lütfen yasal hız sınırları içerisinde seyahat edelim! )
5-çok vites değiştirmek gerekiyor çok çabuk devir geçiriyor.
6-1.vites adeta boş 2. vitese hemen geçilmesi gerekiyor.(belkide 3 sene otomatik kullandıktan sonra vitesler bu yüzden benim için sorun oluyor.)
7-yolda şöförü yormuyor gayet konforlu
8-bagaj zemin kaplaması çok basit hemen kırılıcak gibi ses çıkarıyor üzerine vurduğunuzda gerçi havuz gelecek o sorun kalkıyor.
9-kapı döşemeleri biraz daha kaliteli olabilirdi.2001 honda civic imde kapı döşemeleri deri kaplama idi
10-gündüz parkları açtığınızda göstergeler nerede ise gözükmeyecek şekil alıyor.(daha gece deneme şansım olmadı.)
11-teybin ekranın buğulu gibi  olması benim içinde ayrı bir sorun gerçi hepsinde böyle imiş
          sonuç itibarı ile ödenen paraya karşılık biraz daha eksileri artıya dönmeliydi.ama iyi ki almışım gerçekten çok rahat bir araç
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Toyota Club Türkiye

2011 1.4 d4d comfort ilk izleminler
« : Ağustos 07, 2010, 18:41:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 1.4 d4d comfort ilk izleminler
« Yanıtla #1 : Ağustos 07, 2010, 18:46:46 »
Hasan bey gösterge ışıgı ayarlanabiliyor eğer far yaktıgınızda daha aydınlık olmasını istiyorsanız farlar acıkken gösterge lambasını ayarlaryın oyle kalır. Teyb ekranındaki buğlanmada sadece çok sıcak havlarda oluyor klimayı acınca yada aracın içi biraz normal sıcaklara inince düzeliyor. Güle güle kullanın aracınızı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Ağustos 07, 2010, 19:09:54 »
gerçi kullanma kılavuzunu okumuştum ama demek dikkatimden kaçtı çok teşekkür ederim öneriniz için birazdan deneyim bakalım teyp olayınıda deneyerek görücez artık
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 07, 2010, 19:11:43 »
hasan bey bende bır kocaelili olarak arabadan memnun kalmanıza sevindim Allah kaza bela vermesin bende aynı aracın mm olanını sıparıs verdım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #4 : Ağustos 07, 2010, 19:32:26 »
hasan bey hayırlı olsun güle güle kullanın. nasip olursa bende aynı araçtan bu ay almayı düsünüyorum. hiç olmassa sizden aracın artılarını eksilerini ögrenme fırsatımız olacak. bizde ailece toyota diyoruz insallah hayırlısı olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Ağustos 07, 2010, 19:45:59 »
allah bağışlarsa bir kızım var .arabayı almaya gittiğimde görevli hemen kapıları açıp için göstermeye başlamaya hazırlanırken direk bagajı açarmısınız dedim adam donup kaldı.benim için belkide en önemli yerlerden birisi malum çocuklu olunca eşya çok oluyor bagajıda gayet geniş bence en büyük + aileler için birebir daha ayrıntılı bilgiler vermem için uzun yol kat etmem gerekiyor ama ilk izlenimler mükemmel gerçekten kullanılabilecek bir araç allah kısmet ederse 26sından sonra izine çıkıcam bolca kullanıp yorum yapabilirim tatil yollarında
çıkmaya başladık her yola toyoto :)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 07, 2010, 19:50:14 »
Güle güle, kazasız belasız kullanın.
Kızınıza da Maşallah...  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Ağustos 07, 2010, 19:52:21 »
allah hayırlı günlerde kullanmak nasip etsin. hayırlı yolculuklar. bizde aynı rengi düsünüyoruz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Ağustos 07, 2010, 19:59:47 »
allah razı olsun arkadaşlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #9 : Ağustos 08, 2010, 01:31:27 »
Güle güle kullanın, Allah kaza bela çizik vermesin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 08, 2010, 16:22:49 »
Allah kazasız belasız bınmeyı nasip etsin.
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Ağustos 08, 2010, 22:51:07 »
hayırlı uğurlu olsun hasan bey güle güle binin keyifli yolculuklar...
ilk izlenimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim...
1.vites adeta boş demişsiniz..benim için biraz açıklarmısnız.çok güçlü asılış ve çok kısa mı demek istediniz.doğru anladıysam dik bayırlarda rahat dur kalk yapma için düşnülmiştir sanırım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Ağustos 09, 2010, 01:07:01 »
bundan önce 3 seneye yakın otomatik kullandım belki ondan dolayıda olma ihtimalini düşündüğüm bir şey çok çabuk bir üst vitese geçilmesi gerekiyor düzlükte ama rampada doyura doyura vitesi kullanabiliyorsunuz dik rampa kalkışlarında hiç sorun yok 1700devirden sonra araba uzamaya başlıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 09, 2010, 08:59:15 »
Aracı manuel olarak 2.000devırden asagıda 2ye atamıyorsunuz. Bırkac defa denedım....Ben kalkıslarda kesınlıkle manuelı kullanıyorum cunku tam araba ıvme almaya baslıyor vıtes degısıyor bu bırazda canımı sıkıyor. Araba yol aldıktan sonra e ye alıyorum.Ayrıca gosterge panelının ısıklarını nerden ayarlıyoruz. Onuda anlatabılırmısnız lutfen...Ayrıca bluetooth u kulanan varmı..Benım cozemedıgım seyler var..Burda herkesın bırbırıne yardımcı olması copk guzel, herkese hyırlı ugurlu olsun gule gule kullanın.Saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 09, 2010, 09:11:59 »
Aracı manuel olarak 2.000devırden asagıda 2ye atamıyorsunuz. Bırkac defa denedım....Ben kalkıslarda kesınlıkle manuelı kullanıyorum cunku tam araba ıvme almaya baslıyor vıtes degısıyor bu bırazda canımı sıkıyor. Araba yol aldıktan sonra e ye alıyorum.Ayrıca gosterge panelının ısıklarını nerden ayarlıyoruz. Onuda anlatabılırmısnız lutfen...Ayrıca bluetooth u kulanan varmı..Benım cozemedıgım seyler var..Burda herkesın bırbırıne yardımcı olması copk guzel, herkese hyırlı ugurlu olsun gule gule kullanın.Saygılar
Aracınız M/M mi?
Mantığın dışında hareket etmenize izin vermiyor araba.
İyi ivmelenme istyorsanız, "Es" düğmesine basın, daha yüksek devirde vites değişir.
Ekran ışık ayarlama için, kullanma kılavuzuna göz atınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Ağustos 09, 2010, 10:00:26 »
yanlış hatırlamıyorsam sağ taraftaki düğmeye basılı tutarak menüsüne girebiliyorsunuz benimki orta kademede idi en yükseğe aldım fazla parladı ama gündüzleri, parkları yaktığımda artık göstergeleri görebiliyorum kullanma kılavuzu sayfa 153 heralde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 09, 2010, 12:21:03 »
Evet M/M aracım...Ancak soyle bır acıklık var kalkısta daha gaza yenı basmısken hemen 2. vıtese atabılıyo ancak devır saat 1 ın ustune cıkında 2bın devıre kadar bekletıyor...Aslın cok gusel.Sonucta manuel modu nıe koysun o zamn. ANcak dedıgım gıbı E de vıtes hızlanmaya engel oluyor. dediginiz Es modu bu sefer yakıt :((...Genede guzel degişik geliyor ınsaa. AArac bana ilk gunden berı uzun yol hıssı verıyor...tsk ediyorum ilginiz icin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 09, 2010, 12:55:16 »
paylaşım için teşekkürler
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #18 : Ağustos 09, 2010, 19:31:20 »
hasan bey  araçtan memnunmusunuz. artı, eksi nasıl. bugun opel astra sedanı inceledim 2010 model  dizel 90 ful 111 yıl modeli olan toyotaya göre donanım farkı fazla, fiyat olarak 4000 gibi daha ucuz. kafam baya karıstı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 09, 2010, 19:36:41 »
Aman aman opele hiç bulaşmayın sanayi opel tamirhaneleriyle dolu o kadar çok sıkıntıları varki anlatamam benden tavsiye..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...