Aracımı salı günü teslim aldım ertesi günü Avcılar Ziebart'a (İstanbul) götürdüm boya ve iç koruma için. Bizim sitenin otoparkındaki ağaçlardan dökülen reçine vs gibi maddeler ve burdaki kuşların müthiş hızlı çalışan sindirim sistemleri boyu korumayı gerekli kılıyor.
Kısaca izlenimlenimlerimi ve bir kaç fotoyu paylaşmak istiyorum, bu işlemi yaptırmayı düşünen arkadaşlara fikir vermesi açısından.
İlk olarak şunu belirteyim; pazarlıkta ısrarcı olursanız hele bir de nakit ödeme yapma imkanınız varsa çok ciddi indirim yaptırabiliyorsunuz liste fiyatları üzerinden. Randevu olarak saat 16:15 te aracımı götürdüm. Müşteri bekleme salonu var, camekanlı.. Aracınızı oturduğunuz yerden görebiliyorsunuz. Bu salonda çay, kahve ve soğuk içecek, bunlara ek olarak TV, DVD, kablosuz internet ve en önemlisi klima mevcut.
Aracı ilk önce yıkayıp çok detaylı bir şekilde kuruttular. İç koruma işlemlerini 1 saatte hallettiler. İşlemi yapan usta aracın içine koruma maddesi sürerken bej rengi sürücü koltuğuna üzerindeki iş elbisesi ile oturması dikkatimi çekti ve eksi puan olarak haneye yazıldı. Daha sonra boya koruma işlemlerine geçtiler. Bu aşamada internete daldığım için çok fazla resim çekemedim ama olay zaten sürdükleri kimyasalda bitiyor. Yani uygulama çok ta zor değil gibime geldi. Haa ben yapabilir miyim, muhtemelen yapamam ama eli biraz bu işlere yatkın olan biri rahatlıkla yapabilir, bu paraları vermeye hiç te gerek yok aslında. Araç 19:00 civarında hazırdı. Bu kadar çabuk bitmesini şaşırdım biraz. İşlem bittikten sonra araçta çok ekstra bir parlaklık olmadı.
"1 sene içinde araçın içinde ve dışında, temizleyip te çıkaramadığınız her türlü leke, pislik, boya gibi şeyler için bize getirin bir çıkaralım" diye garanti verdiler.
Hayırlı olsun.Araba çok güzel rengi çok iyi olmuş.Sportif 5 kollu jantlarda mükemmel uyum sağlıyor.5 Kollu cidden çok iyi
çok teşekkürler ama ben şimdilik herhangibir işlem yaptrymcm dış boya koruma için arabmın rengi ve garajm uygun iç korumada nekadar gerekli tam bilmrm zaman gösterck herşeyi
Boya korumayı bilemem ama iç koruma bence bej döşemeler için gerekli
Güzel paylaşım Ali bey , resimli olması da cabası
alkışlar +1
Yeri gelmişken bende nette bulduğum bir bilgiyi vermek isterim. Ziebart yeni alınan araçların 21 gün içerisinde istasyonlarına gelmesi halinde ücretsiz koltuk koruma yapıyormuş.
Detaylı bilgi =>
http://www.ziebart.com.tr/kuponform.aspDipnot: Ben mersindeyim, en yakın istasyonları adanada

Gİdersem dayanamaz boya koruma vs de yaptırırım herhalde, o yüzden ben en iyisi faydalanmim bu kampanyadan
ömer bey teşekkürler paylaşımın için. ben de 2 hafta oldu aracımı alalı. 2011 gümüş corolla comfort extra.içi bej olduğu için koltuk koruma yaptırmayı düşünüyordum. çok iyi oldu.pazartesi üsküdar şubesinde yaptıracağım.
boya koruma konusunda ne düşünüyorsunuz? benim aracım kapalı garajda duruyor ve önceki aracımda olduğu gibi 3 ayda bir cila yapmayı düşünüyorum.ayrıca boya koruma yaptırmalı mıyım?teşekürler iyi akşamlar...
Abim araban çok güzel

Allah analı babalı büyütsün
ücret ne kadar acaba?
350TL tuttu toplam, diamond gloss + iç döşeme koruma (koltuk koruma sıfır araçlarda zaten ücretsiz biraz fark alıp, döşemeleri de uygulamaya dahil ediyorlar)