Gönderen Konu: Yeni corolla ön tampon ve arka tampon  (Okunma sayısı 4734 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Yeni corolla ön tampon ve arka tampon
« : Ağustos 06, 2010, 13:45:38 »
değerli abilerim sizlerinde bildiği gibi corolla ya yeni kasa geldi. modifiyeye çok açık bir insan değilim benim arabam orjinalliği yansıtmalı
diyorum ki acaba bu yeni ön tampon ve arka tampon benim 2008 kasaya uyumlumudur bilgisi olan abilerimi kardeşlerimi konuya davet ediyorum.

teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

Yeni corolla ön tampon ve arka tampon
« : Ağustos 06, 2010, 13:45:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni corolla ön tampon ve arka tampon
« Yanıtla #1 : Ağustos 06, 2010, 13:55:33 »
Değildir.Farlarla birilikte değiştirmeniz gerekebilir.Zaten pek de hoş durmaz çakma olur....
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 06, 2010, 14:01:42 »
ben bilgileirmi paylaşayım ama tabi toyotayı pek araştırmadım bu kasasını tajminim honda cıvıclerdeki gibi olur ön panel ızgara farlar tampon arka oanel arka tampon..ve bunun yanın kaput hatlarınıda yakından incelemdim amma resimlere bakrak kaputta sorun olacağını snamıyorum ..yani yapılacak olan iş şu..kaputu il açtığında kilidin bağlı olduğu far ayakalrını tutan yada vs parçalarıo tutan bir panel var gögüs o değişicek..izgara değişicek makyajlı yeni far alman gerekicek..kısaca uzun iş elbet gönül ister ama buna yapacağın masrafı elinde olan aracın kararmış farı  led stobu ve yan marşpiyel ön tampon ve arka tampon etekleirni alarak yani body kıt takımı alarak güzle br film ve cam rüzgarlığı vs vs vs ile taçlandırabilirsin.. forumda yapılmış üyelrimizn araçları var..tavsiyem bu yönd ebence hiç girme.. astarı yüzüne patlar..iyide bir ustanın elindne geçmesi lazım ki Tr nerdeeeeeeeeee  ;)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Ağustos 06, 2010, 14:22:54 »
haklısın murat farlarda farklı sanırım ama ayakları değiştirmezler sanırım tampon ve farlar değişecek büyük ihtimalle arka tampon için pek bi zahmet gerekmeyeceğini düşünüyorum o direk oturur. böyle bir şeyi neden düşündüm bende astra g vardı bundan önce astra bertone nin tamponu direk cuk diye oturdu ayaklar fln arabanın içini direksiyon hariç hiç değiştirmemişler neredeyse ön tamponunda direk ayaklarının oturacağını düşünüyorum. servise bi sormak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Ağustos 06, 2010, 14:25:42 »
Değildir.Farlarla birilikte değiştirmeniz gerekebilir.Zaten pek de hoş durmaz çakma olur....

çakma duracağını pek düşünmöüyorum çünkü araçta ön tampon ve arka tampon haricinde hiç bir şey değişmemiş stopları hiç sevmedim bizimki onun yanında canavar.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #5 : Ağustos 06, 2010, 14:27:19 »
aynen öyle =) farlarıda değiştirmen gerekebilir, bide otururmu oturmazmı sıkıntısı olur falan filan, boşver napıcan böyle iyi  karışma =))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 06, 2010, 14:28:48 »
haklısın murat farlarda farklı sanırım ama ayakları değiştirmezler sanırım tampon ve farlar değişecek büyük ihtimalle arka tampon için pek bi zahmet gerekmeyeceğini düşünüyorum o direk oturur. böyle bir şeyi neden düşündüm bende astra g vardı bundan önce astra bertone nin tamponu direk cuk diye oturdu ayaklar fln arabanın içini direksiyon hariç hiç değiştirmemişler neredeyse ön tamponunda direk ayaklarının oturacağını düşünüyorum. servise bi sormak lazım.
japonlar da bu olmuyor büyük ihtimalle şu bi gerçek ön paneli değiştirmen gerekiyor keisnlikle..bence..çünkü far ayak delikleir aynı olmayackatır.. ızgara bağlantıları klim ardayatör su radyatör takozlarının otruduğu yuvalar falan.. 2001 honda cıvıc 2005 makyajlı yaptık oradan biliyorum..farkınd aisen yeni nesilde far kısmında bi  "s" var..kaputta sorun yok..biraz zor..opellerde sorun yok astra 1.6 cd den 1.6 n joy elegance hepsi uyumlu bertoneda uyum sağlar far yapıları kaput tampon hatalrı hemen hemen yakın keşke olsa..hoşta dururdu hani..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 06, 2010, 14:30:12 »
çakma duracağını pek düşünmöüyorum çünkü araçta ön tampon ve arka tampon haricinde hiç bir şey değişmemiş stopları hiç sevmedim bizimki onun yanında canavar.. :)
+1 sizin kasada bir tek hoşuma giden arka tampon reflektörleirndeki incelik bir tek orası ile sisler hoşuma gitti..dediğin gibi pekte bi dğeişiklik yok aslında..adı yeter..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Ağustos 06, 2010, 14:34:42 »
bende çok hoş olacağı kanısındayım  senin dediğin gibi ise maliyetine bakınca çok pahalı olur ozaman düşünmem bile  servisçi bi abiye danışmak gerek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 06, 2010, 14:48:50 »
Bişeler yaptım ama
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 06, 2010, 14:51:42 »
atakan farlada oynaman gerekiyor...ama elleirne sağlık biş şekil çıkmış ortaya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 06, 2010, 14:59:55 »
Abi farlarla da oynarsak zaten makyajlı kasadan bi farkı kalmazdı :D .Bende böyle yapim dedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
« Yanıtla #12 : Ağustos 06, 2010, 15:35:39 »
makyajlı kasanın stoplarını beğenmeyen arkadaşların yakından incelemsini şiddetle tavsiye ederim beyaz ve krom kaplama uyumu süper olmuş
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 06, 2010, 17:11:05 »
makyajlı kasanın stoplarını beğenmeyen arkadaşların yakından incelemsini şiddetle tavsiye ederim beyaz ve krom kaplama uyumu süper olmuş
Katılıyorum.
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Ağustos 07, 2010, 07:15:22 »
yakından güzel olabilir tabi ama benim aracım siyah ve inanın panjur haricinde hiçbiyerde krom bişey yok. ben aracıma yakıtıramadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Eylül 17, 2010, 02:37:31 »
arkadaşlar bugün servisteydim dumankayada ve yedek parça bölümünde görevliyle konuştum arka tampon birebir uyuyo arakları vs. ön tampon ve farlarda ayakları uyuyo fakat bunların haricinde ön tamponun iç kısmından bi kaç parça daha değişmesi gerekiyorsis kapağı gibi..kaskoyla anlaşmaya varabilirsem ben yaptırıcam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #16 : Eylül 17, 2010, 02:39:11 »
pekı panjur ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Eylül 17, 2010, 17:16:50 »
panjur derken?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #18 : Eylül 17, 2010, 19:26:40 »
tamponun üstündekı işte birde tuncay yanlış anlamada doğan görünümlü şahine benzeteceksın canım arabayı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #19 : Eylül 17, 2010, 23:29:54 »
sen yanlış anlamışsın sanırım taylancım ortada hiçte doğan görünümlü şahin olayı yok panjurlar tamponlarla komple değişecek zaten panjurla filn hiç bir işin yok eğer 2011 görünümünü tamamen almak istiyosan sadece farları ve ön tamponu değiştirmen gerekiyor bukadar basit ve kolay ve bi okadarda masraflı. arka tampon zaten dünden razı. kasada iskelet olarak hiç bir farklılık yok yani.