0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel bi işçilik olmuşş elinize sağlık+1
El emeği göz nuru yemede yanında yat tadından gecilmez bu şimdi
tebrikler harbi süper..ve ucuz..sinekten yağ çıkarmak gibi birşey bu helal olsun..yakında diğer fotoları bekleriz..
evet 10mm ledlerler daha toptan alınsa 50lik paketlerde felan inanılmaz ucuza gelirrr... bu arada diyen arkadaşlar olacaktır sabit akım devresi gerektirez mi diye ledlerin voltajlarını 3,2volttan 20mA alındı ledler 4 volta 45mA kadar dayanıyor zaten direnç yardımı ile voltaj sabit ama yinede aşırı dalgalanma olursada dayanı sorun olmaz..
ya varya şu ekeltrikten anlasam ..neler yaparım yapabildiğim tek şey iki kablo ucunu pilin artısına ve eksisine değdirerek ampulu yakmak.. bi kerede lehim yapmıştım.. ilgi meselesi ..
Ali eline sağlık herşey güzelde birşey sormak istiyorum bunları nereye takıcaksın şimdi ? ve bunların su geçirmezlik yalıtımını nasıl yapıcaksın ?
Ali kardeş, projenin devamını da bekleriz.LED'leri aynen bu şekilde mi dizeceksin, yoksa daha yakın mı olacak?Bence yakın olmalı. Arabaya montajı ne zaman yapıyorsun?Arabaya kararlaştırdığın yere, yine bu şeklide LED'leri koyarak bir resim çekip koyabilirmisin?
veya mesut abi direk kutu tarzı bişi yapmak istersen al bi koli bandını dikdörtgen biciminde bişeye tersten sar yani kutuya yapısmasın sonra sok o koli bandını icinde sık silikonu sonrada ledleri sıvı haldeki donmamış silikonun icinde itekle kabloları silikonda siyah olsun az biras ampullerin uzerine sıcrayacaktır sonra kuruyunca ustunu temizleriz yaşken temizlemeye çalışılırsa daha cok dağılır onun için kuruyunca yaparsın olur biter istersen sana ismini yazim kutulu şekilde yollayim hemde yalıtımlı ) ) kuruduktan sonrada koli bandını ister sok ister sokme canın nasıl istersee
Ali saoğlasın bu teklifin için ama benim arabada day light var zaten
Ali sendeki led'lerin uçları mercekli mi, mat mı?Araba üstünde deneme şansın oldu mu?Resim bekliyoruz.