Gönderen Konu: Emniyet Kemeri Klipsi  (Okunma sayısı 5374 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Emniyet Kemeri Klipsi
« : Temmuz 11, 2007, 20:34:00 »
Geçen hafta benim bücürüğün sol emniyet ekmerinin tokasını tutan plastik klips kırıldı. Toka aşağı düşmeye başladı. (Gıcık bir durum anlayacağınız)
Bugün aracı Dumankaya Plaza'ya 20bin km bakım için götürdüm. Klipsin de yenilenmesini istedim. Sonuç ne oldu biliyor musunuz? Böyle bir parça yokmuş, emniyet kemerini komple değiştirmeyi teklif ettiler! (199 YTL) Sinir küpü olmuş bir vaziyette Toyotasa yı aradım, şikayetimi ilettim. Ufak bir plastik parça takmak yerine nasıl olur da komple takım için 199 YTL istersiniz dedim. Elemanın söylediği diğer plazalarda daha uygun fiyat alabileceğim oldu  
YARİS D-4D M/M

Toyota Club Türkiye

Emniyet Kemeri Klipsi
« : Temmuz 11, 2007, 20:34:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
Emniyet Kemeri Klipsi
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2007, 21:14:56 »
Valla çıkmacılara bakın diyebilirim size
2005 Corolla Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Emniyet Kemeri Klipsi
« Yanıtla #2 : Temmuz 11, 2007, 21:23:46 »
toyota servıslerı hakkında ne desek bos cok para cokk. . .
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Emniyet Kemeri Klipsi
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2007, 23:46:08 »
servisler laf yok...
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Emniyet Kemeri Klipsi
« Yanıtla #4 : Temmuz 12, 2007, 00:27:23 »
servisler hep öyle yaa.valla geçenlerde benimde ön tampon sol sinyal kırıktı sanayide sordum 10-13 ytl arası dediler hep bende dedim servisten alayım hadi orda da olsa olsa 20 dir dedim gittim sordum 55ytl dediler 1 tane sinyale şaştım kaldım valla geri sanayiye gidip 10ytl ye aldım napıyım  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Emniyet Kemeri Klipsi
« Yanıtla #5 : Temmuz 12, 2007, 15:44:50 »
Servisler tutturabildiğine geçiriyor vallahi... Geçenlerde 4 adet iç havalandırma mazgalının fiyatı 400 Ytl olduğunu ogrendim. 4 adet plastık parca 400 ytl.....
2006 Corolla Sedan D-4D Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Emniyet Kemeri Klipsi
« Yanıtla #6 : Temmuz 12, 2007, 16:48:44 »
Direksiyon milinin fiyatını hiç söylemeyeyim ben o zaman size  

Sami bey, Ramiz'in de dediği gibi çıkmacılar işinizi görür. İkitelli Sanayide (Vergi Dairesinin üst tarafında) bir kaç dükkan var, hurdacı. Onlardan birşeyler çıkabilir. ama pazarlığı iyi yapın. Onlar da fiyatlarda uçabiliyorlar. Ben cd çaları monte etmek için bir ön konsol baktığımda adam bana servisin sıfırına verdiği fiyatı çekmişti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Emniyet Kemeri Klipsi
« Yanıtla #7 : Temmuz 13, 2007, 14:06:53 »
Aynı şey benimde başıma geldi düğme ile tuturarak sorunu çözdüm arada çıkıyor ama yapabilecek başka bişey yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Emniyet Kemeri Klipsi
« Yanıtla #8 : Temmuz 21, 2007, 00:06:41 »
Alıntı yapılan: Sami İmamoğlu
Geçen hafta benim bücürüğün sol emniyet ekmerinin tokasını tutan plastik klips kırıldı. Toka aşağı düşmeye başladı. (Gıcık bir durum anlayacağınız)
Bugün aracı Dumankaya Plaza'ya 20bin km bakım için götürdüm. Klipsin de yenilenmesini istedim. Sonuç ne oldu biliyor musunuz? Böyle bir parça yokmuş, emniyet kemerini komple değiştirmeyi teklif ettiler! (199 YTL) Sinir küpü olmuş bir vaziyette Toyotasa yı aradım, şikayetimi ilettim. Ufak bir plastik parça takmak yerine nasıl olur da komple takım için 199 YTL istersiniz dedim. Elemanın söylediği diğer plazalarda daha uygun fiyat alabileceğim oldu
[/quote]
YA KONUMZ<LA ALAKASI YOK AMA BEİMDE BİR DERDİM VAR VE YNİ KONU AÇAMADIM BANADA YARDIM EDİİİN LÜTFEENN selam arkadaşlar daha dün 2008 model toyota comfort aldım ve biner binmez canımı bir şey sıktı ön yolcu emniyet kemeri sinyalı hadi yanında birisi varken taktırırım ama yanımda kımse yoksa saçmalık boş koltuğa kemer tak bunun bir çözümü yokmu arkadaşlar
düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senın beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum[/colo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
Emniyet Kemeri Klipsi
« Yanıtla #9 : Temmuz 21, 2007, 00:22:43 »
bizim de sağ arka camın kızağı kırılmış.komple camla değişiyor diye 180 lira istediler.neyse tanıdık vardı orda yapıştırttı sadece ona bile 48 lira aldılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
Emniyet Kemeri Klipsi
« Yanıtla #10 : Temmuz 22, 2007, 14:53:28 »
Alıntı yapılan: erdem akarsu
YA KONUMZ<LA ALAKASI YOK AMA BEİMDE BİR DERDİM VAR VE YNİ KONU AÇAMADIM BANADA YARDIM EDİİİN LÜTFEENN selam arkadaşlar daha dün 2008 model toyota comfort aldım ve biner binmez canımı bir şey sıktı ön yolcu emniyet kemeri sinyalı hadi yanında birisi varken taktırırım ama yanımda kımse yoksa saçmalık boş koltuğa kemer tak bunun bir çözümü yokmu arkadaşlar
[/quote]

Eğer sinyali yol boyunca sürekli olarak alıyorsanız yolcu koltuğunuzun sensörü arızalı olsa gerek. Aracınız garantide hemen götürün halletsinler. Selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Emniyet Kemeri Klipsi
« Yanıtla #11 : Temmuz 23, 2007, 02:01:56 »
Alıntı yapılan: Ziya Alkan
Eğer sinyali yol boyunca sürekli olarak alıyorsanız yolcu koltuğunuzun sensörü arızalı olsa gerek. Aracınız garantide hemen götürün halletsinler. Selamlar.
[/quote]
eyvallah kardeşim sorun çözüldü ayrıca cevap için ayırdığın zamana teşekkürler
düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senın beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum[/colo