0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen hafta benim bücürüğün sol emniyet ekmerinin tokasını tutan plastik klips kırıldı. Toka aşağı düşmeye başladı. (Gıcık bir durum anlayacağınız) Bugün aracı Dumankaya Plaza'ya 20bin km bakım için götürdüm. Klipsin de yenilenmesini istedim. Sonuç ne oldu biliyor musunuz? Böyle bir parça yokmuş, emniyet kemerini komple değiştirmeyi teklif ettiler! (199 YTL) Sinir küpü olmuş bir vaziyette Toyotasa yı aradım, şikayetimi ilettim. Ufak bir plastik parça takmak yerine nasıl olur da komple takım için 199 YTL istersiniz dedim. Elemanın söylediği diğer plazalarda daha uygun fiyat alabileceğim oldu [/quote]YA KONUMZ<LA ALAKASI YOK AMA BEİMDE BİR DERDİM VAR VE YNİ KONU AÇAMADIM BANADA YARDIM EDİİİN LÜTFEENN selam arkadaşlar daha dün 2008 model toyota comfort aldım ve biner binmez canımı bir şey sıktı ön yolcu emniyet kemeri sinyalı hadi yanında birisi varken taktırırım ama yanımda kımse yoksa saçmalık boş koltuğa kemer tak bunun bir çözümü yokmu arkadaşlar
YA KONUMZ<LA ALAKASI YOK AMA BEİMDE BİR DERDİM VAR VE YNİ KONU AÇAMADIM BANADA YARDIM EDİİİN LÜTFEENN selam arkadaşlar daha dün 2008 model toyota comfort aldım ve biner binmez canımı bir şey sıktı ön yolcu emniyet kemeri sinyalı hadi yanında birisi varken taktırırım ama yanımda kımse yoksa saçmalık boş koltuğa kemer tak bunun bir çözümü yokmu arkadaşlar[/quote]Eğer sinyali yol boyunca sürekli olarak alıyorsanız yolcu koltuğunuzun sensörü arızalı olsa gerek. Aracınız garantide hemen götürün halletsinler. Selamlar.
Eğer sinyali yol boyunca sürekli olarak alıyorsanız yolcu koltuğunuzun sensörü arızalı olsa gerek. Aracınız garantide hemen götürün halletsinler. Selamlar.[/quote]eyvallah kardeşim sorun çözüldü ayrıca cevap için ayırdığın zamana teşekkürler