0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selim Bey, bence çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık. Bu tip arabaları seviyorum ben güzel güzel!Allah can sağlığı versin yeterki zamanla herşey yapılır. Allah kazasız belasız kullandırsın, Yolunuzu hep açık etsin [/quote]çok teşekkür ederim yasemin hanım güzel dilekleriniz için. arkadaşlar kastamonu/abana'ya gidiyorum. 4 mevsimi bir arada yaşamak istiyorum hem eğlenmek, hem denize girmek hem de kafamı dinlemek istiyorum ve de yolum yakından geçiyor diyen tüm arkadaşlarımı bekliyorum. çok ciddiyim misafir ederim.
Selim Bey Arabanıza talibim ben eğer satmayı düşünürseniz tabii... Çok güzel bakmışsınız en azından dıştan öyle görünüyor.. Bu arada iyi tatiller tatilde fazla gezmeyin aman dikkat edin arabaya bugün kendimi çok hain gördüm. )[/quote]teşekkür ederim serkan bey. içi dışından daha temiz ama satmayı düşünmüyoruz. en azından önümüzdeki bir beş yıl. [quote=Coşkun Demiratlı]iyi yolculuklar selım abı. . . .[/quote]sağol coşkun [quote=Ercan OZAN]Kardeşim hayırlı yolculuklar kırmızı filmi sana dedim ama ben orada 1-2 aksesuarcıya bak bulamazsan ben yollayacam dedim ama.Neyse bizi unutma.Gerçi hergün akşam 10 da netteyim diyorsun gece 1 e kadar bekliyorum yoksun. [/quote]önce sen kendi sözünü tut desene inceden sitem oldu ama adama söyleyip, 2 gün sonra tatile kaçtım. gönderse bile nereye???[quote=cem_acar]hayırlı yolculuklar iyi tatiller[/quote]teşekkürler cem bey[quote=Yasemin Güven]Selim Bey, Bende iyi tatiller diliyorum. Yolunuz açık olsun![/quote]tekrar teşekkür ederim yasemin hanım
iyi yolculuklar[/quote]teşekkür ederim ayberk bey
çok teşekkür ederim yasemin hanım güzel dilekleriniz için. arkadaşlar kastamonu/abana'ya gidiyorum. 4 mevsimi bir arada yaşamak istiyorum hem eğlenmek, hem denize girmek hem de kafamı dinlemek istiyorum ve de yolum yakından geçiyor diyen tüm arkadaşlarımı bekliyorum. çok ciddiyim misafir ederim.[/quote]Güle güle.Inebolu ve Abana'ya cok gitmisligim vardir. Güzel yerler. Bu sene dogu karadenizi gezecegim.