Gönderen Konu: netbook tavsiyenize ihtiyacım var  (Okunma sayısı 3729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: netbook tavsiyenize ihtiyacım var
« Yanıtla #20 : Ağustos 03, 2010, 23:37:57 »
Diş sıkma süresini biraz daha uzatıp yedek batarya alırsan netbook kadar olur yoksa yarısı kadar 4 saat civarı genel ortalama ama batarya ve cihaza göre değişir.
teşekkürler herkese yardımları için
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 03, 2010, 23:37:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 03, 2010, 23:41:29 »
öncelikle bey lafını kaldırarak başlıyabiliriz Sertaç bey saygı sevgi çerçevesinde konuşma taraftarıyım bey beni biraz tuhaf yapıyor..

iyi güzel hoş da bey kelimesi zaten saygı sevgi ve karşındakine verdiğin değeri gösterir.. :blink:

ha siz bana bey demeyin resmiyet olmasın samimi olalım derseniz oda olur.. en nihayetinde forum kardeşliği. 8-)
Uyari!
Ağzınızı Kullanmaya Baslamadan Önce Beyninizle Baglantisini Kontrol Ediniz!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 04, 2010, 00:11:30 »
Est bende birşey bildiğimden değil rakamlara bakıyorum sadece :D

Bu netbooklar genelde 10-11inc ekranlı oluyor, normal laptop olarak benim bildiğim en ufak 13,3 civarı var örnek olarak
http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/latitude-e4310/pd.aspx?refid=latitude-e4310&s=bsd&cs=04

12.1 de var.

netbooklarda benim en rahatsız olduğum husus ekran çözünürlüğü. bendeki asus un ekran çözünürlüğü 1024*600 piksel.
standart web sayfaları 1024*768 e göre yapıldığı için alttan kırpmalar oluyor. hele bir de form sabitse yandınız. (garanti bankasının internet bankacılığı formu altta kalıyor ve yukarı alamıyorsun. altada inemiyorsun.

hız olarak benim çok bir şikayetim yok. (2 GB ramli olduğu için de olabilir) oyun, uzmanlık gerektiren programlar kasabilir. ekran çözünürlüğü yüzünden bazı programlar kurulmuyor bile (ör. adobe cs3)

ekran hususunda çok kişi rahatsız. bu konuda bazı gelişmeler olabilir. (acelen yoksa biraz bekle)
şarj konusu gerçekten çok güzel. normal kullanımda (ses dosyası kullanımı yok) belirli aralıklarla 8 saat kadar gitti.

netbookta win7 starter+office 2007 kurulu herhangi bir sıkıntı yok.

tercih senin.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ağustos 04, 2010, 00:14:15 »
öncelikle bey lafını kaldırarak başlıyabiliriz Sertaç bey saygı sevgi çerçevesinde konuşma taraftarıyım bey beni biraz tuhaf yapıyor..

iyi güzel hoş da bey kelimesi zaten saygı sevgi ve karşındakine verdiğin değeri gösterir.. :blink:

ha siz bana bey demeyin resmiyet olmasın samimi olalım derseniz oda olur.. en nihayetinde forum kardeşliği. 8-)
peki Sertaç abi nasıl istersen
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ağustos 04, 2010, 00:16:46 »
12.1 de var.

netbooklarda benim en rahatsız olduğum husus ekran çözünürlüğü. bendeki asus un ekran çözünürlüğü 1024*600 piksel.
standart web sayfaları 1024*768 e göre yapıldığı için alttan kırpmalar oluyor. hele bir de form sabitse yandınız. (garanti bankasının internet bankacılığı formu altta kalıyor ve yukarı alamıyorsun. altada inemiyorsun.

hız olarak benim çok bir şikayetim yok. (2 GB ramli olduğu için de olabilir) oyun, uzmanlık gerektiren programlar kasabilir. ekran çözünürlüğü yüzünden bazı programlar kurulmuyor bile (ör. adobe cs3)

ekran hususunda çok kişi rahatsız. bu konuda bazı gelişmeler olabilir. (acelen yoksa biraz bekle)
şarj konusu gerçekten çok güzel. normal kullanımda (ses dosyası kullanımı yok) belirli aralıklarla 8 saat kadar gitti.

netbookta win7 starter+office 2007 kurulu herhangi bir sıkıntı yok.

tercih senin.

Murat abi bilgilendirme için teşekkürler ekran çözünürlüğü olayı canımı sıktı özellikle şu garanti bankasında ki yaşanan sorun biraz kafamı karıştırdı sanırım notbook'a dönüş yapacağım tekrar teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis 2005 1,6 : Öğretmen
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 04, 2010, 00:28:54 »
Toyota - Toshiba ... evet ikisi de asil japonlar. Benzetme güzel Ali Bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 04, 2010, 00:35:21 »
Netbook lenova s10-2 tavsiye ederim.Şarjı oldukça dayanıklı ve 3g sim hattını takıp istedigin yerde kullana bılıyorsun.(vına gerk kalmıyor)

pack bell ın de netboogu var ama lenova yı tek geçerim netbookta.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ağustos 04, 2010, 16:58:09 »
Netbook lenova s10-2 tavsiye ederim.Şarjı oldukça dayanıklı ve 3g sim hattını takıp istedigin yerde kullana bılıyorsun.(vına gerk kalmıyor)

pack bell ın de netboogu var ama lenova yı tek geçerim netbookta.
teşekkürler coşkun onada bi bakacam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 05, 2010, 13:04:48 »
istanbul bilişim ve vatan bilgisayara bak.
orda fiyat olarak uygun cihazlar görebilirsin hem de birebir inceleme fırsatın olur.

vatanda dell vostro  modellerine bir bak. 13,3" olanları var fiyatları da makul.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 06, 2010, 00:09:43 »
türkcell de 449 tl ye gördüm üstelik axess'e 12 taksitmiş.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 06, 2010, 00:19:13 »
Garanti bankasının sayfasına gelince touchpad üzerinden ekran görüntüsünün küçülterek işlem yapabiliyorsun. Asus'un touchpad'i bunu destekliyor.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 06, 2010, 00:22:50 »
Asus kullaniyoruz biz de, pil omru 14 saate kadar.
Bir tane daha almayi dusunuyoruz, 7 starter yerine XP'li olan bulabilirsek...
Fe... :-)