0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dun aradılar almaya gelin diye. ben onceden trafik tescilden plaka ayırtmıstım. bılgılerı vermeme ragmen baska plaka cıkartmışlar.. cook sınırlendım. kabul etmeyı dusunuyordum ama ailem kabul etmedi. okadar ugrastın. hatalarını duzeltsınler gibisinden. çok sinirliyim ya. arabamı almadan cıktım. bu hata sizin dedim. bakalım bişeyler yapmaya calışcaz dediler. kendim yapayım demiştim bu işlemleri. biz hallederiz dediler içiniz rahat olsun falan. sonrakı durum boyle.çok üzgünüm canım felaket sıkılıyor....
otomatik buğu çözücü kesinlikle çözüyor ama sürekli aç kapa sinir oldum açıkcası...şimdilik zaten havalarda bayağı iyi gidiyor...bir problemim yok sonuçta...buğu çözücüyü çalıştırınca klima devreye giriyordu o da gereksiz bir tüketim gibi geliyor, açıkcası...
geçmiş olsun hocam. hata onlarda ama tescil edildikten sonra plaka değişmez diye biliyorum.bende ayırtmıştım plaka. tescil yaptırırken takipçi arayıp trafiğe kadar gelmemi istedi. gittim ayırttığım plakayı söyledim yazdılar imzamı attım ve istediğim plakayı çıkarttım.
dun aradım. once aractakı rehını kaldırcaklarmıs. plakayı ıptal edıp ayırttıgım plakayı alacaklar. işlemler boyle. ya arabamı alamadım ya ona daha cok uzuluyorum...
ben aracaımı elegantı 6 ocakta teslim aldım. yılbaşından dolayı çok kalabalıktı. satış elemanları araç teslim etmek için acele ediyorlar . yetrli bilgiyi alamıyorsun. bu nedenle aldığın yerde kalıyorsan mutlaka uygun zamanda uğra aklına takılanları sor öğren. ben aldığım araçta kirkoyu göremedim yarın soracağım.
arkadaşlar 2011 avensis elegant extra siparişi verdim,beyaz renkli,araba çok omurgalı duruyor 132 beygir ama performansla ilgili yorumlar ilginç geliyo,ayrıca bayiyle 49000 e anlaştık,daha aşağı alan var mı ocak ayı içinde,aslında siyah alıcaktım bayidede siyah vardı ama beyaz daha güzel diye aklımı çeldi çevrem,şimdi kaporayı verdim ortalama bir ay beklicem,yorumlarınızı bekliyorum.