Gönderen Konu: 2011 model aracını teslim alanlar  (Okunma sayısı 52158 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 YuNus 161
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 model aracını teslim alanlar
« Yanıtla #380 : Aralık 21, 2010, 23:34:44 »
1 kasımda aldık arabamızı 1.4d4d comfort siyah tubine alaşım jant cam filmi bagaj spoyleri(çıtası) 3000 km yi devirdik gayet memnunuz iyiki toyota almışız...
2008 corolla comfort
2010 mini cooper
2011 focus 1.6 TDCİ titanyum
2011 corolla d4d comfort

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #380 : Aralık 21, 2010, 23:34:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • herkese merhaba
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #381 : Ocak 03, 2011, 00:43:23 »
otomatik buğu çözücü kesinlikle çözüyor ama sürekli aç kapa sinir oldum  açıkcası...şimdilik zaten havalarda bayağı iyi gidiyor...bir problemim yok sonuçta...buğu çözücüyü çalıştırınca klima devreye giriyordu o da gereksiz bir tüketim gibi geliyor, açıkcası...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #382 : Ocak 05, 2011, 13:27:34 »
Dün Corolla mı teslim aldım nihayet. Gümüş gri ve iyi ki de bu rengi seçmişim. Harika bir araç çok mutluyum :D Yepyeni araçla 100 km de sadece 6.7 litre benzin yaktım.
Sercan Akman /2011 Corolla 1.6 Elegant /İzmir Bergama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TOYOTA:)
  • Kan Grubu: 0-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #383 : Ocak 06, 2011, 10:33:51 »
dun aradılar almaya gelin diye. ben onceden trafik tescilden plaka ayırtmıstım. bılgılerı vermeme ragmen baska plaka cıkartmışlar.. cook sınırlendım. kabul etmeyı dusunuyordum ama ailem kabul etmedi. okadar ugrastın. hatalarını duzeltsınler gibisinden. çok sinirliyim ya. arabamı almadan cıktım. bu hata sizin dedim. bakalım bişeyler yapmaya calışcaz dediler. kendim yapayım demiştim bu işlemleri. biz hallederiz dediler içiniz rahat olsun falan. sonrakı durum boyle.

çok üzgünüm canım felaket sıkılıyor....
ToYoTa CoRoLLa
        1.6
CoMFoRT ExTRa
WhİtE   EaGLe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • İlan ve Alışverişin Yeni Adı!
« Yanıtla #384 : Ocak 06, 2011, 16:58:17 »
dun aradılar almaya gelin diye. ben onceden trafik tescilden plaka ayırtmıstım. bılgılerı vermeme ragmen baska plaka cıkartmışlar.. cook sınırlendım. kabul etmeyı dusunuyordum ama ailem kabul etmedi. okadar ugrastın. hatalarını duzeltsınler gibisinden. çok sinirliyim ya. arabamı almadan cıktım. bu hata sizin dedim. bakalım bişeyler yapmaya calışcaz dediler. kendim yapayım demiştim bu işlemleri. biz hallederiz dediler içiniz rahat olsun falan. sonrakı durum boyle.

çok üzgünüm canım felaket sıkılıyor....

geçmiş olsun hocam. hata onlarda ama tescil edildikten sonra plaka değişmez diye biliyorum.

bende ayırtmıştım plaka. tescil yaptırırken takipçi arayıp trafiğe kadar gelmemi istedi. gittim ayırttığım plakayı söyledim yazdılar imzamı attım ve istediğim plakayı çıkarttım.
İlan ve Alışverişin Yeni Adı! http://www.bazarlik.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #385 : Ocak 06, 2011, 19:27:35 »
otomatik buğu çözücü kesinlikle çözüyor ama sürekli aç kapa sinir oldum  açıkcası...şimdilik zaten havalarda bayağı iyi gidiyor...bir problemim yok sonuçta...buğu çözücüyü çalıştırınca klima devreye giriyordu o da gereksiz bir tüketim gibi geliyor, açıkcası...

anladığım kadarıyla aracanızın hava sirkülasyonu sürekli iç hava çevirici modunda çalışıyor.Dışarıdan hava alma moduna getirdiğinizde buğu oluşmayacak ve sürekli buğu çözücüyü çalıştırmayacaksnız.
Corolla Comfort Ekstra(Dizel)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 16100
  • Model Yılı: '13
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #386 : Ocak 06, 2011, 23:19:39 »
bugun itibari ile corolla 1.6 elegantimi almis bulunmaktayim. ilk izlenim olarak cooook begendim.

yeni aracini almis olan veya yeni alacak olan herkese kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.
2013 Corolla 1.6 Premium MultiDrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #387 : Ocak 07, 2011, 08:35:58 »
geçmiş olsun hocam. hata onlarda ama tescil edildikten sonra plaka değişmez diye biliyorum.

bende ayırtmıştım plaka. tescil yaptırırken takipçi arayıp trafiğe kadar gelmemi istedi. gittim ayırttığım plakayı söyledim yazdılar imzamı attım ve istediğim plakayı çıkarttım.

dun aradım. once aractakı rehını kaldırcaklarmıs. plakayı ıptal edıp ayırttıgım plakayı alacaklar. işlemler boyle. ya arabamı alamadım ya ona daha cok uzuluyorum...
ToYoTa CoRoLLa
        1.6
CoMFoRT ExTRa
WhİtE   EaGLe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • İlan ve Alışverişin Yeni Adı!
« Yanıtla #388 : Ocak 07, 2011, 15:12:23 »
dun aradım. once aractakı rehını kaldırcaklarmıs. plakayı ıptal edıp ayırttıgım plakayı alacaklar. işlemler boyle. ya arabamı alamadım ya ona daha cok uzuluyorum...

gözünüz aydın hocam sorunun çözüldüğüne sevindim.
İlan ve Alışverişin Yeni Adı! http://www.bazarlik.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #389 : Ocak 07, 2011, 15:28:02 »
hocam aracımı aldıgımda bu tebrıklerı kabul edecegım. yayayım suan. ;)
ToYoTa CoRoLLa
        1.6
CoMFoRT ExTRa
WhİtE   EaGLe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #390 : Ocak 07, 2011, 22:53:42 »
ben aracaımı elegantı  6 ocakta teslim aldım. yılbaşından dolayı çok kalabalıktı. satış elemanları araç teslim etmek için acele ediyorlar . yetrli bilgiyi alamıyorsun. bu nedenle aldığın yerde kalıyorsan mutlaka uygun zamanda uğra aklına takılanları sor öğren. ben aldığım araçta kirkoyu göremedim  yarın soracağım.
kamu kuruluşuna teknikerim. mersinde yaşıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #391 : Ocak 07, 2011, 23:00:18 »
ben aracaımı elegantı  6 ocakta teslim aldım. yılbaşından dolayı çok kalabalıktı. satış elemanları araç teslim etmek için acele ediyorlar . yetrli bilgiyi alamıyorsun. bu nedenle aldığın yerde kalıyorsan mutlaka uygun zamanda uğra aklına takılanları sor öğren. ben aldığım araçta kirkoyu göremedim  yarın soracağım.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Emin bey kriko bağajda sağ taraftaki plastik parçanın altında aracın kullanma kılavuzuna bakarsanız nasıl çıkaracağınız anlatılıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #392 : Ocak 07, 2011, 23:38:20 »
deridere duy sesimi 10 gündür aslanım onlarda bi plaka çıkaramadılar yeter :D
Audi A3 Sedan 1.6 TDi Ambiente

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #393 : Ocak 08, 2011, 16:49:46 »
arkadaşlar aracımı dun aksam saatlerınde teslim aldım. ılk yorumum mukemmel bir araç. ses soluk yok suan. usb ışını halledemedım. fat32 yapılandırdım. ama error veriyor. ?????
ToYoTa CoRoLLa
        1.6
CoMFoRT ExTRa
WhİtE   EaGLe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #394 : Ocak 09, 2011, 12:56:37 »
Arkadaşlar bende 6 ocak tarihi itibari ile aracımı aldım şuanda aracım 700 km ulaştı.Aracını yeni alan arkadaşlara ve herkese allah kazasız belasız yolculuk versin.
2011 comfort extra d4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #395 : Ocak 09, 2011, 23:52:10 »
arkadaşlar bende 1 ay önce 1.6 comfort extra arabamı aldım  fakat  sol arka kapıdan sol alıyor 3 kere servise girdi sizinde böyle bişey geldimi başınıza?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #396 : Ocak 09, 2011, 23:58:28 »
herkese merhabalar

bugün aracımı aldım kesinlikle çok memnunum 16 gblık flash diskimide çalıştırdı usbden bağladığım ipodumuda ayrıca bluetooth ile konuşmak çok iyi ve güvenli karşı tarafada sesim çok net gidiyor teşekkürler toyota :)
Audi A3 Sedan 1.6 TDi Ambiente

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #397 : Ocak 10, 2011, 16:45:56 »
 arkadaşlar 13 kasım 2010 itibariyle 2011 kar beyazı corolla comfort extra d-4d aracımızı kullanıyoruz ve her yönüyle çok memnunuz... allah herkese kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
2011 TOYOTA COROLLA D-4D COMFORT EXTRA KAR BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #398 : Ocak 14, 2011, 22:15:28 »
arkadaşlar  2011 avensis elegant extra siparişi verdim,beyaz renkli,araba çok omurgalı duruyor 132 beygir ama performansla ilgili yorumlar ilginç geliyo,ayrıca bayiyle 49000 e anlaştık,daha aşağı alan var mı ocak ayı içinde,aslında siyah alıcaktım bayidede siyah vardı ama beyaz daha güzel diye aklımı çeldi çevrem,şimdi kaporayı verdim ortalama bir ay beklicem,yorumlarınızı bekliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: AB-
  • Model Yılı: '12
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #399 : Ocak 14, 2011, 22:31:39 »
arkadaşlar  2011 avensis elegant extra siparişi verdim,beyaz renkli,araba çok omurgalı duruyor 132 beygir ama performansla ilgili yorumlar ilginç geliyo,ayrıca bayiyle 49000 e anlaştık,daha aşağı alan var mı ocak ayı içinde,aslında siyah alıcaktım bayidede siyah vardı ama beyaz daha güzel diye aklımı çeldi çevrem,şimdi kaporayı verdim ortalama bir ay beklicem,yorumlarınızı bekliyorum.
Hayırlı olsun aracınız iyi günlerde kullanın.
Performansına laf edenlere aldırmayın. Avensis 132bg ile test sürüşü yaptım.Aynı motoru Auris'de kullanıyorum. Aracın motoru atmosferik ve 16v olunca düşük devirlerde çok performanslı olmaz. Nitekim 132bg'i 6400d/d'de veriyor. Özellikle 4500d/d 'den sonra bu aracın performansına laf edilmemeli. (Genellikle devir çevirmeyen kişiler atmosferik motorlara performanssız derler.En yüksek beygirlerini üst devirlerde verdikleri için alt devirlerde daha cansız olurlar.) Merak etmeyin devir çevirmekten korkmadıktan sonra aracın performansı iyi baya. Yokuşsuz yollarda 3000d/d civarı da performans konusunda üzmez sollamalarda.Ancak 132bg içinde 6400d/d çevirmeniz gerektiğini unutmayın.