0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
beyaz corolla alıcaklar tampon renklerindeki farka iyi baksınlar...
Evet, özellikle kapalı havalarda daha belirgin. Ama fark etmek için dikkatli bakmak gerekli. Ben söyleyince arkadaşlar baktılar, ilginç geldi, ama kimse sallamadı. Bence rahatsızlık verecek boyutta bir sorun değil. Olmasaydı daha iyi olurdu tabi. Yine alacak olsam yine beyaz alırdım
hangi bayii ( içanadolu bölgesinde ) yardımcı olur acaba? hangi bayii yi tavsiye edersiniz.2011 comfort extra 1,6 almak istiyorum. 91 model flash ı verip geri kalanı 60 ay vade ile ödesem.
başka beyaz modellere bakıyon mesela honda,opel,ww v.s ya hiç fark yok yada belli olmayacak kadar az ama toyotada cok belli bana göre
avensis 1.6 10 aralıkta aldım, şu anda 500 km oldu..ortalama yakıt olarak 7.2 litre yazıyor (500 km sonunda)..araçta beğendiklerim var, beğenmediklerimde; 1.) kasası, görünümü harika (rengi siyah) 2.) Şimdilik benzin yakışıda iyi (daha sıfır olmasına rağmen) 3.) Yol tutuşu, asfalta yatışıda çok iyi, sürat yapmamakla birlikte savurmanın olmayacağını düşünüyorum 4.) Klima-ısıtma sistemi iyi (ancak camlar çok fazla buğulanıyor, bende marketten buğu çözücü alarak bu olayı çözdüm ) 5.) koltuk ve iç mekanlar rahat, geniş 6.) camların kumanda ile kapatılamaması kötü 7.) Kapıların otomatik kapandıktan sonra içeriden tekrar yolcu ve arka kapıların açılmaması zaaf (belki de kısa bir yolu vardır ama ben bilmiyorum), örneğin; araba da sürücü otururken, arka koltuklardaki insanların inmesi problem oluyor 8.) bagajın da içeriden bir düğme ile açılabilmesi gerekirdi diye düşünüyorum 9.) El freninin motor söndürüldüğünde otomatik devreye girmesi gerekirdi 9.) el freni devrede iken otomobilin hareketlendirilmesi güzel, yokuşlarda sürücüyü resmen rahatlatıyor 10.) anahtarsız sistem gerek kapıların açılması, gerekse arabanın çalışması müthiş bir keyif...... şimdilik gördüğüm güzellik ve olumsuzluklar (ya da eksikler) bence bunlar...bayiden almadan önce farları değiştirdim, park sensörü ve film taktırdım (film olayı estetiğe girdiğini düşündüğümden buna fazla bir şey demiyeceğim ancak, sensör ve xenon far D segmenti bir arabada standart olarak sunulmalıydı diye düşünüyorum)..bu arada arabanın çok sessiz çalıştığını da mutlaka buraya yazmalıyım, bu da nefis bir artı (hatta bazen ışıkta dururken araba çalışmıyor sanıyorum)