Gönderen Konu: kaput filmi  (Okunma sayısı 2944 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
kaput filmi
« : Ağustos 02, 2010, 18:15:44 »
merhaba arkadaşlar bugün yarınyeni corollama kavuşucağım inşallah alır almazda kaputun üzerine ve yan marşbiyellere şeffaf film çektirmeyi düşünüyorum önceki arabamda kaput üzerinde taş izleri marşbiyellerdede asfalt lekeleri vardı.yenisinde bunları önlemek için bunu düşündüm ayın 26sında izine çıkıcağım için ramazanda zonguldak'a bayramdan sonrada izmir üzerinde kemere geçicem malum yollar mıcırlı kamyonlarla uğraşacağımız için tedbir düşünüyorum.sizce gerçekten faydalımı ve bunu kocaelinde yaptırabileceğim uygun ve iyi bir yer tavsiye edermisiniz...
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Toyota Club Türkiye

kaput filmi
« : Ağustos 02, 2010, 18:15:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: kaput filmi
« Yanıtla #1 : Ağustos 02, 2010, 18:18:35 »
mutlaka yaptırın hiç aksatmayın çok kötü hele aracınız koyu renkse kesinlikle ister..benim aracım rengi gök mavisi ve onda bile bellii oluıyor yaptırmadığıma pişmanım sakın aksatmayın..marşpiyellere bile hatta mümkünse bütçe el veririse kapı çıtalarının altına bile..öneririm.. o derece.. en azından zift derdinden bile kurtulursunuz..;)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Ağustos 02, 2010, 18:42:46 »
gri renkte olacak inşallah kapılarda çıta yok birde fabrikanızın servis şöförü şahinlere takılan sütyenlerin şeffaf olanları varmış onuda düşün demişti.ön kaput marşbiyeller birde bagaj kapısının altına tampona yaptırmayı düşünüyorum bagaja  birşey koyarken çizilmesin diye acaba maliyeti nekadardır fikriniz varmı birde branda düşünüyorum ama pek tavsiye edilmiyor evimin bulunduğu yer fazla işlek olmasada park yerinde durduğu yerde araba tozdan geçilmiyor yol parke taş olduğundan bir arkadaşım 0 meganına almıştı 3 senedir kullanıyor hiç bir sorun olmadığını söylüyor içi miflonlu ön cam üzerindede havalandırma bölmesi varmış yapı marketlerden birinden almış
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Ağustos 03, 2010, 19:50:37 »
bugün birkaç arkadaşla konuştum koruyucu film çektirmek yararlı ama ileri ki zamanda boyada fark meydana gelmesi mümkünmüş bende sadece uzun yolda kullanıp sonra çıkarmak için sütyen bakıyorum gerçi ne kadar yakışır yakışmaz oda ayrı bi sorunda sonuçta sadece uzun yolda kullanıcağım için pekte önemli değil yakışması (bizim işimizde doğmamış çocuğa don biçmek gibi birşey oluyor daha arabayı teslim alamadık.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 03, 2010, 20:06:01 »
Bence kesinlikle o yollarda yaptırmalısınız umarım kazasız belasız atlatırsınız ama şeffaf filim yada ön kaput koruma bantları var onlardan kullanırsanız cok yararı olacaktır büyük ihtimal bir oto sanayi sitesi biliyorsanız her bi yanında vardır öneririm...
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Ağustos 03, 2010, 20:34:49 »
ön kaput koruma bantları nasıl birşey oluyor acaba ilk defa duydum herhangi bir resim falan var mı yoksa eskiden şahinlerde meşhur deriler denmi zaten alır almaz sanayide incelemeler başlıcak nette buldum bi kaç tane gebzede yapıyorlarmış hazır bulmaya çalışıcam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Ağustos 03, 2010, 20:45:24 »
maskelerde hararet yükseltirmi diye düşünmüyorda değilim yani bende arkadaşlarımın dediği gibi harbi kıl bir adamım inciği boncuğu arıyorum allah forumdaki arkadaşlara sabır versin benden çekicekleri var :)
daha 2 günde bukadar sorgu sual

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 03, 2010, 21:24:15 »
Eğer resim varsa ben de bakayım bi.Belki ben de düşünebilirim..
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #8 : Ağustos 04, 2010, 00:35:43 »
Kullanan arkadaşlar pek memnun değil kaput filminden.Taş geldiğinde bu defa film parçalanıyormuş ve daha kötü bir görüntü oluşuyormuş.Film çıkarıldığında bu defa filmsiz yer ve filmli yerin boyaları arasında ton farkı oluyormuş.
2005 Corolla 1.6 Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Ağustos 04, 2010, 06:36:36 »
Kullanan arkadaşlar pek memnun değil kaput filminden.Taş geldiğinde bu defa film parçalanıyormuş ve daha kötü bir görüntü oluşuyormuş.Film çıkarıldığında bu defa filmsiz yer ve filmli yerin boyaları arasında ton farkı oluyormuş.
en büyük korkumda o zaten gene kaldık maske türü şeylere

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 04, 2010, 09:34:39 »
Hayır film parçalanması olmaz Hayrullah bey kalite farkı önemli, aradaki boya farkı derken kapladığınız alana tabiki toz bile deymiyecek o yüzden ufak bi görüntü farkı olur oda bi pasta müdahelesi ile hemen geçer bi problem olmaz kaputu komple boyatmaktan iyidir :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...