0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim de amcamların var, yakıt tüketimi çok ekonomik değil ama ucuza ve ucuz vergi ile alabileceğiniz en büyük araç Otomatik vites, klima falan her türlü donanımı var.
ısuzuya göre evet, hemen dağılmasına bir sebepte bizim kendi malları gibi kullanmayan sorumsuz arkadaşlarımız yoksa gerçekten sağlam arabalar, ama ben ısuzu'yu tavsiye ediyorum, sebeplerini de ayrıntılı yazdım zaten, ford her 10000 km bakımında şanzıman yağı değiştiriyor, bakımı 450 tlye çıkıyor(hiçbir problemi yoksa sadece rutin bakım) ısuzu 250 tl. ısuzunun 4*4 modu çok daha kolay, duraklamadan, debriyajı bile kullanmadan 4*2 den 4*4(H) moda alabiliyorsun, fordda kavramayı ayırmak şart, önemsiz bir ayrıntı gibi görünebilir ama arazi şartlarında durmak bazen hiç kalkamamayı getirebilir peşinden, çok işe yarıyor gerçekten.
en iyisi corollayla birazdaha idare etmek heralde okul masraflarım bittikten sonra güzel bi hilux yada freelander almak. ford dan soğudum valla. bu arada gezenbilir in forum una üye oldum umut abi orda da gördüm seni ordaki aktivitelere hayran kaldım.