Gönderen
Konu: Rc'min Vidyosu (Okunma sayısı 2018 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota Club Türkiye
« : Temmuz 06, 2007, 15:57:10 »
(Gizli Üye)
« Yanıtla #1 : Temmuz 06, 2007, 20:47:15 »
Erittin lastikleri be abi Bence super hareketler bunlar ama o guzel goruntulerden cikan sesler benim hosuma gitmedi guzel hareketlerin arkasinda sinek viziltisi sesi gibi geldi Aslinda bende hep boyle bi arabam olsun isterdim hatta hala istiyorum ama bir turlu zaman bulup almaya gidemiyorum Bunun modeli alfaromeo mu?Bide bunlarin bol cesitini nerede bulabilirim

(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00) Sevdaluk ede ede Ben daha dayanamam Yandı yüreğim yandı Can boğaza dayandı
(Gizli Üye)
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2007, 00:49:04 »
Erittin lastikleri be abi Bence super hareketler bunlar ama o guzel goruntulerden cikan sesler benim hosuma gitmedi guzel hareketlerin arkasinda sinek viziltisi sesi gibi geldi Aslinda bende hep boyle bi arabam olsun isterdim hatta hala istiyorum ama bir turlu zaman bulup almaya gidemiyorum Bunun modeli alfaromeo mu?Bide bunlarin bol cesitini nerede bulabilirim [/quote]
markası alfa romeo değil o kepin modeli aracın markası HPI modeli ise RS4 Evo3 bol çeşit biraz zor zaten istanbulda 3 4 tane model mağzası var kısıtlı yani sen bütçeni söyle yardımcı olim... ayrıca o sinek vızıltısı değil egzoz turbo egzoz bi çok arabadan dfaha fazla ses çıkarıyo..sen gelde yakından dinle bide

(Gizli Üye)
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2007, 17:43:48 »
nettin abı sen boyle yaff yakmıssın lastık mastık kalmamıs

...
(Gizli Üye)
« Yanıtla #4 : Temmuz 07, 2007, 23:29:55 »
Bendeki butce ogrenci butcesi onlanda hicbirsey alamam heralde ben hep kendim bu tip araba yapmak istemisimdir bilen birisinin gostermesiyle parcalari alip birlestirmek cok daha zevkli olurdu daha sonra ise onu guclendirmek... ama cevremde bu tip islerden anlayan pek arkadas yok zaten basimizda oss derdi var hayattan biktirdi

(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00) Sevdaluk ede ede Ben daha dayanamam Yandı yüreğim yandı Can boğaza dayandı
(Gizli Üye)
« Yanıtla #5 : Temmuz 08, 2007, 01:31:32 »
nettin abı sen boyle yaff yakmıssın lastık mastık kalmamıs [/quote]
o çokan duman lastik dumanı değil arabanın egzozundan çıkan yağ dumanı bu tür araçlarda egzoz yanda olur ve motorta karter bulunmadığı için motosiklet prensibi ile çalışır yanı 1LT benzine %16 oranında yağ eklenerek motor yağlanması sağlanır lastiklerde yanmıyo değil haneee ama
[quote=Erdem Sarac] Bendeki butce ogrenci butcesi onlanda hicbirsey alamam heralde ben hep kendim bu tip araba yapmak istemisimdir bilen birisinin gostermesiyle parcalari alip birlestirmek cok daha zevkli olurdu daha sonra ise onu guclendirmek... ama cevremde bu tip islerden anlayan pek arkadas yok zaten basimizda oss derdi var hayattan biktirdi [/quote]
sana elektriklki alalım 2. el 200 YTL ye falan gazla gitsin pili bitince tak şarja ne benzindi ne motor ayarıydı falan uğraşmazsın hem

(Gizli Üye)
« Yanıtla #6 : Temmuz 13, 2007, 11:50:18 »
İzleyemedim Link kırıkmı acaba?

(Gizli Üye)
« Yanıtla #7 : Temmuz 13, 2007, 12:55:30 »
yok lınk saglam ısmaıl abı.

...
(Gizli Üye)
« Yanıtla #8 : Temmuz 13, 2007, 16:34:49 »
Tamam şimdi izledim. Kardeşim o ne öyle ya. O ne hız. Manyak bi şey bu benzinli rc ler valla. Heves ediyorum ama alamıyorum. Hem pahalı hem bozsulsa filan kime yaptıracan. Anlamamda. Ama süper zevkli bi şey. Yalnız marka kötü

(Gizli Üye)
« Yanıtla #9 : Temmuz 14, 2007, 21:16:48 »
Tamam şimdi izledim. Kardeşim o ne öyle ya. O ne hız. Manyak bi şey bu benzinli rc ler valla. Heves ediyorum ama alamıyorum. Hem pahalı hem bozsulsa filan kime yaptıracan. Anlamamda. Ama süper zevkli bi şey. Yalnız marka kötü [/quote]
ismail abi senin yanlışın var HPI en kaliteli markalardandır liderdir bu sektörde...bu araç 800 ytl iken buna muadil olarak 400 ile 600 arasında araçlar vardı markalarını saymiyim ayıp olmasında bi ufak araştırma yaparsan HPI en iyi markalardandır..zaten 3 4 tane var kletili bu işi bilen ...... elektrikli al ozaman abi sen pil biter şarj eder tekrar basarsın

(Gizli Üye)
« Yanıtla #10 : Temmuz 15, 2007, 21:03:16 »
Ben aracının kasa markasını dedim Alfa yani. Diğerlerinden zaten anlamam. Pillimi? Bir sürü var. 25 ytlden 150 ytl ye kadar var. Oğluma almışım. Hepsinin parası yine 1 tane seninki etmez. Evde her pirizde bi şarz aleti var Pil şarz ediyoz. Oğlumla oynuyoz.

(Gizli Üye)
« Yanıtla #11 : Temmuz 17, 2007, 11:56:12 »
Ben aracının kasa markasını dedim Alfa yani. Diğerlerinden zaten anlamam. Pillimi? Bir sürü var. 25 ytlden 150 ytl ye kadar var. Oğluma almışım. Hepsinin parası yine 1 tane seninki etmez. Evde her pirizde bi şarz aleti var Pil şarz ediyoz. Oğlumla oynuyoz. [/quote]
İsmail abi bende dün aldım bitane 14080 YTL ye pilli oyuncak evde yanlıyorum neyse abi bende Lamborghini Gallardo + AlfaRomeo + Dodge Viper SRT10 + Toyota Supra 'var hangisini istersen onu takıp çekim bidaha vidyoyu

(Gizli Üye)
« Yanıtla #12 : Temmuz 18, 2007, 10:50:12 »
Dodge Viper a oldum olası hastayım zaten. O bi diziside vardı onun bi aralar. Fena olmaz yani Viper ve supra.

(Gizli Üye)
« Yanıtla #13 : Temmuz 24, 2007, 03:07:33 »
İsmail abi bende dün aldım bitane 14080 YTL ye pilli oyuncak evde yanlıyorum neyse abi bende Lamborghini Gallardo + AlfaRomeo + Dodge Viper SRT10 + Toyota Supra 'var hangisini istersen onu takıp çekim bidaha vidyoyu [/quote]
bu kısım yanlış olsa gerek demı mesut abı
14080 YTL

...
(Gizli Üye)
« Yanıtla #14 : Temmuz 25, 2007, 15:22:53 »
bu kısım yanlış olsa gerek demı mesut abı
14080 YTL [/quote]
evet coşkun 14,80 dicektim

|