0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok boya değişen varmı diye pek aramıyoruz şaselerde sorun yoksa bizim içinde sorun yok ama yol sesi işi ve etkilenmemesi kötüymüş zamanın chevrolet saparkım vardı ordan bılıyorum yolda yanından tır geçse savrulacak gibi olurdu araba ama genede tercihimiz yarıs olur galıba cunku ikinci elde toyotadan başka kolay kolay bir markaya güvenemem Neşet yok erkek arkadaşım ama kullanacağı yer küçük bir ilçe motor niyetine bınecek.O zaman motor alsın deme motoru var o küçük arabaları seviyor özellikle değişik renklerdeki araçları 2000-2004 arası yarislerde cok renk seceneği olması zaten yariste karar kıldırdı.
Hacım arkadaşın bayan mı ? Neden 12.500 verip gidip 1.3 araba alacaksın.. Hemde yaris yani , minicik.. Onun yerine efsaneye bak, 99-00 modellerine bak corollanın..
Bence o halde temiz bir yaris buldugunda dikkatlice almak iyi olacaktır ama yinede almışken efsane düşünmesini söle bence yaristen daha cok taşır ve her ortama uyum sağlar (Aile,arkadaş,tek tabanca vs.) bence kesinlikle düşünmelisiniz..
Neşet yok erkek arkadaşım ama kullanacağı yer küçük bir ilçe motor niyetine bınecek.O zaman motor alsın deme motoru var o
Abbboooooo yüzyılın itirafıııı
Haydaaa... Hayırdır bu anti-yarisçilik nereden çıktı ?
Ben anti-yarisçi değilim yanlış anlaşılmasın Ben kendimi baz alarak bir yorum yaptım.. Daha çok sedan araçları sevdiğim için..Yoksa zevkler ve renkler tartışılmaz
Adam hiçbir pozisyonu kaçırmıyor arkadaş 90 a taktı yine
adam açığımı bekliyor,Çünkü dünkü çoklu konuşmada ona kapak yapmıştım yaaaa
Asla biz öle anti yarisçi felan değiliz ama yarisin düşük modelleri icin bunları konusuyoruz yanlıs anlasılmasın şimdiki her araba modern Ahmet sende harbiden doksana taktın yav hak ettin
Atakancım seni araştırmacı toyotacı ilan ediyorum maşallah hiç yerinde duramıyorsun
abi bir şey ilan edilmek değil amacım.Arkadaşların işi görülsün olursa bir yardımımız dokunsun.