0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir dahaki nefes daralmasında karışmam yarisine kavuşursun.. tövbee tövbeee...
nagihan olduğu sürece sen yarisi rüyanda görürsün cihan...
Birlikte olduğumuz her zaman o kullanıyor zaten, teklif etmeden veriyorum direk daha ne olsun yahu.Murat ne diyorsun yahu
yok ya ben kiyar miyim ikizime..hem o olmasa ne yaris alinirdi ne de bu ortama girerdim o benim evime gelir buralarda isi oldugunda, ben onun arabasini alirim lazim oldugunda..boyle gidiyo iste.. arabayi da sakinmaz benden sagolsun..
Lafıda koyuyo bak işi olmasa bana gelmez diyo hani
Aramızı bozma dünür
murat kardeşimin aldı ğörevi başarı ile ğercekleşmesi sonucu 5 yıldızlı alkış verilmesini rica ediiyorum murat kusura bakma ben alkış veremiyorum yasaklı olduğum için ancak resmini ğöderiyorum idare et
Valla onu bunu bilmem de eve zaten 3:30 gibi girdim.yemeden yattım.İftar yaklaşıyr daha tam anlamıyla acıkmış değilim.
önemli değil.. zamanı gelince yasağın kalkar..yaptığım güzel şeyler adına verirsin..keşke sende aramızda olsa idin dün gece..ama işlerinin yoğunluğundan gelemedin bir daha ki buluşmada inş..
Acıksan şaşardım
Arkama bir baktım da 1.5 ekmek yemişim + içindeki malzemeler + yemek sonrası tatlı + içecekler hariç.
Burdan ilk önce o gün öğlenın 1'ınden Gecenın 12' sine kadarberi kahrımı çeken Nagıhan'a ve onun ikizi Cihan'a Bu toplantıyı düzenleyen Ergün'e Vedat abi'ye murat'a ve benı bostancıdan esenlere kadar bırakan Erdinç abime cok cok teşekkür ediyorum.Bu toplantıda forumdan bır sürü kişiyle tanısma fırsatı buldum hatta tuncay'la canakkaleden bır sürü ortak arkadaşımız varmış onu ogrendım.Forumdan bır cok kişiyle yakından tanıstım samımıyetımı daha cok arttırdım ve buluşmaları daha cok sevdım ins bu muhabbetımızı allah bozmaz bu bu aileyi cok seviyorum ismini yazamdıgım dostlarıma'da cok teşekkür ederim sizlerle muhabbet kurmak benım ıcın bır zevktı
Biri beni tutsun bayılıyorummm