0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vallah mangalda ateş hep kalıyor su ile söndürüyoruz.. olmadı veririsin o közle ateşe istanbulu tarihe geçerrsin enescim.. bayrama kim öle kim kala..böyle ekibi birdaha kim toplaya ben hala inanamıyrum ha.. tekerleme gibi oldu..
Ben bayramda büyük ihtimalle geliyorum eğer bu ekip toplanmaz ise romayıda yakarım istanbuluda haberinizz ola
Arkadaşlar sizlere latife gelecek belki ama ben her latifedeki hakikat paydasına sığınarak;bu fotoğrarları görebilmek için organizasyona katılmış olmak mı gerekiyor?
güzel bir geceydi nekadar geç gitmiş olsamda verdiğim sözü tutmanın ve muhteşem arkadaşlarla tanışmanın mutluluğu içindeyim.geç kaldığım için tekrar özür dilerim ama para kazanmadan benzin benzin olmadanda buluşma olmuyor en kısa sürede yeni buluşmalar dilekleriyletaşkın,nagi,cihan ve benim dönüş yolumuz tam bi fiyaskoydu boğaz köprüsünün girişini kapatmışlar anadolu yakasını tavaf ettik
ya siz niye orda beni takip etmedinizki ben direk köprüye çıktım taşkın beni takip ediyordu ama sora bekle bekle yok ben de bastım geldim
Varya sonradan öğrendim adamlar sırf bariyerleri değiştirmek için koca köprü girişini kapatmışlar inanılmaz yaa gerçekten Türkiye
geniş geniş yolları döşemişler de tabelayı az tutmuşlar.. burda beşiktaşta edirne tabelası var..
cihan bol bol mesaj yaz çünkü henüz fotoğraflara giriş iznin yok....
valla çaktırmayın da nagiden bakıyorum ben, sitenin açığı işte, ikizlere işlemiyo..
yüz tanıma sistemi koyalım dedim ben size dimi ey yönetim.... bunlar çift yımırta ikizi nasılsa.....
Oyyhh nefes alamıyorummm
niye genizine mi kaçtı bişey yoksa... cihann vur kardeşinin sırtına..seninde nefes alamamn lazım ...
Dur abi tam aha yaris bana kaldi diyodum baktim hala nefes aliyor..