Gönderen
Konu: AĞladim............ (Okunma sayısı 1775 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
« Yanıtla #3 : Temmuz 06, 2007, 13:48:37 »

(Gizli Üye)
« Yanıtla #4 : Temmuz 06, 2007, 13:53:33 »

Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!
"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante
(Gizli Üye)
« Yanıtla #5 : Temmuz 06, 2007, 14:01:08 »
copy paste ederken hata olmustur.
elle de yazabilirsiniz "[URL][/URL]" nin arasina istediginiz adresi yazmaniz yeterli. "[url]http://www.toyotaclubtr.com/forum/[/url]" gibi [/quote] kendisi koyuyor url yi diye biliyorum.Tamam teşekkür ederim

(Gizli Üye)
« Yanıtla #6 : Temmuz 06, 2007, 14:05:15 »
Bunu yapan eller kırılsın............................ Allah belalarını versin......................................................... Ve burada yazamadığım onlarca küfürü şu an ediyorum............... 10 sn zor dayandım sonunu getiremedim kanım çekildi yazıklar olsun.Bunları yapan insan olamaz.........................................

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM İŞİNE BAK__________________BABAM OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM
(Gizli Üye)
« Yanıtla #7 : Temmuz 06, 2007, 14:20:14 »

İnsanlar 10'a ayrılır Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler
|
(Gizli Üye)
« Yanıtla #8 : Temmuz 06, 2007, 14:26:01 »
****BIIIIPPPPPPP**** bunları yapana. İt herifler. Takmayın arkadaşlar. Afkuran köpek dalmaz misali. Bırakın uğraşsınlar. Bir gün kıçlarına mermi yerkende öyle bağırabileceklermi bakalım.

(Gizli Üye)
« Yanıtla #9 : Temmuz 06, 2007, 14:27:45 »
****BIIIIPPPPPPP**** bunları yapana. İt herifler. Takmayın arkadaşlar. Afkuran köpek dalmaz misali. Bırakın uğraşsınlar. Bir gün kıçlarına mermi yerkende öyle bağırabileceklermi bakalım. [/quote] Abi az kaldı askere bi gidiyim ah bi karşıma çıksın şarjörü boşaltacam valla leşini bile tanıyamayacaklar şerefsizlerin

(Gizli Üye)
« Yanıtla #10 : Temmuz 06, 2007, 15:39:38 »
bunlar ancak bu şekilde savaşabilir zaten...

(Gizli Üye)
« Yanıtla #11 : Temmuz 06, 2007, 16:39:33 »
birçok forum sitesinde konuyu açtım. video yu sildirmeyi başardık arkadaşar ohh bea içim rahatladı valla

(Gizli Üye)
« Yanıtla #12 : Temmuz 06, 2007, 16:43:51 »
Arkadaşlar, "Flag as inapropriate" butonu var.
Bunu kullanın.
Ayrıca kullanıcı profiline girip de, o kullanıcıyı şikayet edebiliyorsunuz.
Bu ikisini de bu konuyu gördüğümde yaptım. Alın bakın şimdi, videoyu da kaldırmışlar. Adamın hesabını da silmişler. 2 saat bile geçmedi, tebrik ediyorum, herhalde kapatma cezalarından sonra bunları oldukça ciddiye almaya başladılar
Ancak tabi silmeleri o adamın düşüncelerini değiştirmiyor, bu da başka bir gerçek.

İnsanlar 10'a ayrılır Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler
|
(Gizli Üye)
« Yanıtla #13 : Temmuz 06, 2007, 16:46:12 »
herkes girip bizim gibi yapsa süper olacak yani.ben profiline de çok hoş şeyler yazmıştım zaten

(Gizli Üye)
« Yanıtla #15 : Temmuz 07, 2007, 23:47:21 »
böyle videolara kafa yormamak lazım hersey ortada o resım yerıne kımlerın orda olacagı_?
tabi bir yandan da elde degıl ınsan takıyor. . .

...
|