0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel olmuş stoptaki filmin sorun yaratıcağını zannetmiyorum.[/quote]Ohh be sonunda bi cevap geldi sağol kardeşim bakacaz artık.
ben gelınce banada yapcaz bu pazar halledelım olmasa[/quote]Tamam Coşkun hallederizde sen niye er olarak başladın yahu
Güzel olmuş... O stickerler ne anlama geliyor onu biliyomusun? Yani ne yazıyo orda? Ayrıca kapı çitalarınıda krom kaplat kapı kolları ile takım olsun. Gidince benim araç içinde sorarmısın arkadaşım varmı diye? 2006 Corolla sedan: Kapı koruma çitaları, dikiz aynaları krom kaplaması. Varmı, ne kadar? İlgilenirsen teşekkürler.[/quote]Abi japon yazılar hazır sticker anlamını bilmiyom kapı kollarınıda krom istersek bulamayız.sadece krom gibi dışı biraz sert bi yapışkanla yaptık.Sanırım birçok aksesuarcıda vardır.Ama çıtaları krom yaptırabiliyorsun istersen ama biraz tuzlu oluyo heralde.Eğer benim gibi yapıştırma yaparsan abi aklında bulunsun bir makinası var çok sıcak veriyo onu kullanarak yapıştırılıyo yoksa zamanla açılıyormuş.Çıtaları bende düşündüm ama çok abes kaçmasın diye vazgeçtim hatta ön panjuruda düşünmüştüm.Birde biraz pahalıya geliyo sanırım.Kapı kollarınıda tamamen yapacaktım ama böyle siyahla birlikte daha güzel durdu böyle bıraktık geri.Mesela arka stoplarıda tamamen yapacaktım sonra sadece geri lambaları beyaz olarak gözüme hoş göründü onuda böyle bıraktım.Zaten gittiğimde kararsızdım biraz aceleye geldi şu mu olsun böyle mi olsun derken yaptık işte Ama böyle yapıştırma ne olursa olsun ısıtarak yapıştırın kapı içi kromlarını bile ısıtarak yapıştırdı arkadaş saolsun çok sağlam tutuyo.Kapı içindekiler hazır olarak satılıyo aksesuarcıda ama 2-3 kalitede var ona dikkat edin alırsanız.Aslında onun da turbo yazısı yerine corolla yazananını alacaktım bulamadım
kapı eşiklerini kaça mal ettin.yada parça parça sana kaça mal oldu.kapı eşikleri (corolla yazılı ) bulmak için çok uğraştım ama bulamadım.bulabilir miyiz acaba[/quote]Valla tek tek kaça geldi bilmiyorum ben hoşuma gidenleri yap dedim işte. toplamda bişi değil 40ytl verdim ama arkadaşımın dükkanı o nedenle biraz ucuza geldi.ama bildiğim kadarıyla kapı eşiklerinin normal fiyatı 25 ytl falan olmalı.Corolla yazılı belki üst modeller için olabilir diye aradım ama istersen özel yaptırabiliyormuşsun.
Valla tek tek kaça geldi bilmiyorum ben hoşuma gidenleri yap dedim işte. toplamda bişi değil 40ytl verdim ama arkadaşımın dükkanı o nedenle biraz ucuza geldi.ama bildiğim kadarıyla kapı eşiklerinin normal fiyatı 25 ytl falan olmalı.Corolla yazılı belki üst modeller için olabilir diye aradım ama istersen özel yaptırabiliyormuşsun. [/quote]dostum birde yaptırdığın yerin adını verde bizde müşterisi olalım, krom aksesuarlar benimde ilgimi çekiyor
dostum birde yaptırdığın yerin adını verde bizde müşterisi olalım, krom aksesuarlar benimde ilgimi çekiyor[/quote]Tabiki arkadaşlar ben reklam olmasın diye yazmamıştım Ankara'da keçiören sanatoryum caddesine F1 Tuning diye bir yer eğer isteyen olursa benim msn mi eklesin arkadaşlar bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Oranın sahibi sağolsun çok iyi biri bana bayağı yardımcı oldu şimdi sıkı arkadaş olduk