Gönderen Konu: 0 araç teslim alırken nerelere dikkat edilmeli?  (Okunma sayısı 2561 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
0 araç teslim alırken nerelere dikkat edilmeli?
« : Temmuz 31, 2010, 19:56:34 »
Merhaba, önümüzdeki hafta içinde yeni Avansisi teslim alacağım. Teslim alırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir?
Bazı sitelerde 0 araçlarda "gizli ayıp" denen durum yüzünden insanların mahkemelerde ter döktüğünü okudum. 0 arabaya teslim almadan kaporta boya ölçümü istesek çok abes mi kaçar? Ayrıca arka tampona park sensörü de takacaklar. Taktıkları kabloları kabin içine geçirirken yalıtım zarar görürmü? Okuduklarımdan biraz rahatsız oldum.

Toyota Club Türkiye

0 araç teslim alırken nerelere dikkat edilmeli?
« : Temmuz 31, 2010, 19:56:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 9 kere teşekkür edildi
Ynt: 0 araç teslim alırken nerelere dikkat edilmeli?
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2010, 20:20:54 »
Bu hususta daha önce açılmış konunun linkini yeni kullanıcı olmanız dolayısıyla takdim ediyorum.

http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/arac-teslimatinda-dikkat-edilmesi-gerekenler/msg251184/#msg251184

NOT:Sormak istediğiniz konularda öncelikli olarak arama sekmesini kullanmanız detaylı bilgiye ulaşmanızı sağlar.

Aracınız hayırlı olsun.
Aracımda ve tüm araçlarda, dünyadaki en çok vergi alınan en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Aracımıza aldığımız 1 litre akaryakıttan Devlet %67 vergi almaktadır. Benzinin vergisiz litre fiyatı 1 liradır.
Ayrıca stok fazlası benzini devlet yurt dışına vergisiz olarak 1TL ve altına satmaktadır
www.pahalibenzinehayir.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2010, 23:21:04 »
  Emre arkadaşımıza aynen katılıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2010, 23:27:59 »
 Masrafı, borcu, haczi, kazası, belası vs. bir çok sebepten dolayı sıfır araba alıyorsunuz. 2. el olsa bir çok öneride bulunabilirdim ancak adı üstünde "sıfır araba" bence sadece aracınızı teslim alın ve keyfini çıkarmaya başlayın.
 Dediğim gibi, bunları düşünmemek için sıfır araba alıyorsunuz, bence hiç birini düşünmeyin... Sadece keyfini çıkarın...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid