0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
banta denk gelecek şekilde taksan nasıl olur acaba? beyaz üzerine göze çok batacakta...http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/park-sensoru-montaji-(resimli)/20/bu linktende görebilirsin nasıl takıldığını kolay gelsin şimdiden...
Beyaz kısma siyah sensör güzel durmaz Fatih, şerit üzerine monte edebilirsen daha iyi olur.
yada sprey boyayla boyayın.
Bence de siyah şerit iyi olur. Gerekirse sensörleri takmadan deliğe biraz silikon sıkarsın ve daha iyi tutar eğer arkası tam çıkmaz ve oturmaz ise. Ama sensör uçlarına silikon gelmemesine dikkat etmek lazım. Gerçi gelse de kolay çıkar zaten. Geçende bende biryerde geri geri gidecektim ve baktım arkada bir bayan var ve sensör ötüyor. Bayan beni farketti ve kaldırıma çıktı ve yanında da küçük çocuk vardı (çocuk görünmüyordu!). Ama sensör ötmeye devam ediyordu ve bende geri gitmedim. Meğersem arkada çocuğun küçük bisikletide varmış. Yani gerçekten önemli birşey bence park sensörü.
Kendin yaptıysan brawo valla çok temiz çalışmışsınbu arada araban kaç model , çok diri görünüyor, içi nasıl iç resimleri varmı