Arkadaşlar şuanda Yeni dörtnal Özel Toyota servisinde 10 kişi buluştuk fotoğraflar gelecek saat 7 de A cityye geçeceğiz konuyu görüpte gelmek isteyen olursa bekliyoruz

Yarı planlı bir buluşma oldu
Arkadaşlar şuanda Yeni dörtnal Özel Toyota servisinde 10 kişi buluştuk fotoğraflar gelecek saat 7 de A cityye geçeceğiz konuyu görüpte gelmek isteyen olursa bekliyoruz
Yarı planlı bir buluşma oldu 
İşten 8 de çıkmasam sırf hepinizle tanışmak için gelirdim!!!
izmirde olmasam bende gelirdim
Akşam mı ? ben geliyorum iş çıkışı
Ortam on numaraa tam benim kadrooo amaaaa Cey-Cey im eksikkk
Cey-Ceyim 30agustosta eskieşhire geliyosunuz ona göre
Sabah sabah akşam 7:30u geçti saat
Ooo kimleri görüyorum öyle

Bende Ankara'da oturmak istiyorum yaa İstanbul tırt bu buluşmalar konusunda

Şimdi diyecekler sen ön ayak ol da buluşalım... Ee onlar da haklı tabii

Neyse yaa güzel buluşma olmuş tebrikler valla
Yeni aldığım Avensis'in ufak tefek kaporta işi için gittim bizim forumun %25'i orada, biz sohbet ederken geri kalanlarda gelince ortaya karışık buluşma oldu

Özcan aradım seni ama telefonun cevap vermedi sonra da şarjım bitti aradıysan haberin olsun.
Helal olsun iyi denk getirmişsiniz.
ankarada olsa kaparım arabayı geliridim bende
Hiç beklenmedik dimi bekir.

Oğuzhan bi tarfını yırttı milleti toplayacam diye. Allah var çok karizmatik çıkmış

Nagihan gel sen de gel

Süper olur Ankara kadrosu sen de gelirsen.
Ali Abi tekrar hayırlı olsun araban. İlk fotoya bakarak söylüyorum herhalde yarısını peşin aldın

Hande Abla da gelmiş. Terlikler de güzelmiş hani. (yağ yakıyım da biraz terlik yemeyelim

)
Bekir var ya bi haftaya da buluşalım da bi geyik muhabbeti yapalım senle de.
Efenim sizleride gözlermiz aradı ama napalım
valla işten geç çıktık gelip tanışmak nasip olmadıda bu yeni dörtnala uğramak artık farz oldu bir gideyim hiç deilse bir çay içeyim tanışayım yahuuu =)
Hepinizi tebrik ediyorum, çok iyi bir buluşma olmuş. Yalnız fotoğrafta isimleride belirtebilirmiyiz bir zahmet? Böyle çok iyi olur.
Laf atmak gibi olmasın ama, İstanbul tırt diyenlerden korkacaksın.
Hepinizi tebrik ediyorum, çok iyi bir buluşma olmuş.
Laf atmak gibi olmasın ama, İstanbul tırt diyenlerden korkacaksın.
Tırtsınız abicim işte

biz organize olmadan toplantı düzenliyoruz, siz organize olmak için bile dışardan destek alıyorsunuz
Güzel bir buluşma olmuş , arabam olsaydı gelecektim.