Gönderen Konu: Eskiler  (Okunma sayısı 33191 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: Eskiler
« Yanıtla #220 : Aralık 23, 2020, 21:44:41 »
Herkese merhaba, radyoyu aşırı severim çeşitli ilan sitelerini takip ediyorum temiz ürün olunca alıyorum buda en son aldığım Jvc stereo tuner  :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #220 : Aralık 23, 2020, 21:44:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #221 : Aralık 23, 2020, 22:11:13 »
Herkese merhaba, radyoyu aşırı severim çeşitli ilan sitelerini takip ediyorum temiz ürün olunca alıyorum buda en son aldığım Jvc stereo tuner  :)

Çok iyi, gelecekte pikaplar gibi nostaljik ürünler olacağına eminim ama pikaplarda en azından elimizdeki plakları dinleyebiliyoruz, radyo için am yada fm frekansından yayın yapan kalacak mı? Bu belirsizlik (de değil aslında) ayrı bir hüzün sebebi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #222 : Aralık 23, 2020, 23:36:41 »
Çok iyi, gelecekte pikaplar gibi nostaljik ürünler olacağına eminim ama pikaplarda en azından elimizdeki plakları dinleyebiliyoruz, radyo için am yada fm frekansından yayın yapan kalacak mı? Bu belirsizlik (de değil aslında) ayrı bir hüzün sebebi.
Haklısınız, üzerinde bir çok ülke başkent ismi olan fm bandı olmayan radyolar ile büyüdük. Bazen açıyorum uzun dalga tamamen boş orta ve kısa dalgada  yine yayınlar olsada hüzün verici. Trt üç büyük ilde dab test yayınları yapıyor ileri ki süreç ne gösterir bilinmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #223 : Aralık 24, 2020, 19:40:31 »
Akşam piyes dinleyerek uyumak gibisi yoktur. Çok güzel bir ilgi, radyo yayını amatörce de olsa devam edecektir diye umuyorum. Çok eskiden Fm telsizle uğraşırdım ben de.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #224 : Aralık 24, 2020, 21:54:52 »
Akşam piyes dinleyerek uyumak gibisi yoktur. Çok güzel bir ilgi, radyo yayını amatörce de olsa devam edecektir diye umuyorum. Çok eskiden Fm telsizle uğraşırdım ben de.
Piyes hiç kaçırmam fırsatım oldukça. Trt radyo 1'de hergün 9:40 arkası yarın gece 03:05te tekrarı. Çarşamba akşamı 21'de radyo tiyatrosu var yine aynı radyoda hergün 22:45 23 arası bir hikaye bir roman var(çok güzel birde jenerik müziği vardır) Çocukluğumdan beri kablosuz iletişime her zaman meraklıyım lisanssız olarak kullanılan cb, pmr ve lisans belgeli telsizim var çok sık olmasada röle kapsamında amatör arkadaşlar ile görüşme yapıyoruz. İlk olduğu içinmi bilmem cb kadar ötekiler keyif vermiyor propagasyon uygun olduğu zaman çok uzak şehirler hatta ülkeler ile görüşmek mümkün. Geçen yıl Balıkesir bu senede Siirt ile konuştum 🙂

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Dört Dörtlük Şehir (44) MALATYALI
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '18
  • 217 kere teşekkür etti
  • 318 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #225 : Aralık 24, 2020, 23:02:00 »
Eskiler demişken bir nostalji yapalım. Muhtemelen 70'ler Kurban Bayramı arifesi TRT arşivi görüntüleri.  o zamanki İnsanlarımız günümüzün aksine TRT kibarlığı ve naifliğindeymiş  :alkis:

Kaynak: TRT arşiv Youtube

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #226 : Ekim 21, 2022, 11:53:47 »
Vay be karakutu ne oynardık benim cihaz bozulmuştu tornavida setini aldım elime saatlerce uğraştım tamir etmiştim ozamanlar kıymetliydi şimdi unutuldu :)