0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ankara gazozu hala var Hakan abi bizim burada 4m2 ufak bir mahalle bakkalınatek bir toptancı getiriyor o da ayda bir geliyor. Koca koca adamlar Birbirimizi yiyoruz ciddi manada! Ankara gazozunu içen niğde gazozu ile lavabo temizler o derece iddialı
Ankara Gazoz'u olabilir onlar, gerçekten güzellerdi. Şimdi Niğde Gazoz'u fena değil. Reklam olmasın ama bunların tadını hala hissederim.
Tipi tip sakızı
Bizim çocukluğumuzun çizgi filmleri ne güzeldi. Neden şimdi çocuklara böyle saçma sapan çizgi filmlerle zulüm ediyorlar anlamıyorum. Birkaç defa denk geldim. Bazı çizgi filmler adeta korku filmi gibi.
Çay bahçelerinde veridiğini hatırlıyorum, buda güzel keyiflerdendi...Mesaj Birleştirildi: Şubat 11, 2014, 11:02:44Tipi tip bire Turbo sakızı.Ayrıca kibrit kutularından kesilen dikdörtgen parçalarla kağıt oynanırdı. Hatırlayanınız var mı ?
ÜTTÜM diye bir tabir vardı yahuuuuu. Ne günlerdi.Kibrit kutusu kağıtlarından yada futbolcu kartlarından duvara dayayıp aşağıya salar kimin kartı kimin kartı üstüne gelirse üterdi
Galiba bu..
Muhafagahaha. Lavabo mu
Fazla iddialı oldu heralde Mali abi ankara gazozuda yıllar önce mersinde başlamış hala orada zaten sizin o tarafta meşhur heralde gazoz işi