0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Katılıyorum. 60. hükümet inşallah çözecek bu işi.[/quote]İsmail bey inşallah diyebilirim bu sözlerinize sadece... Abd den korkmassak biter diyorum ben..
Katılıyorum. 60. hükümet inşallah çözecek bu işi.[/quote]Bana kalırsada 60 değil 160. hükümet gelse çözemeyecek bu işi.En sonunda yine TÜRK Halkı çözecek bu işi
Halk çözecek tabi ki, çözebilecek kişileri çıkartıp başa getirerek.[/quote]Çözebilecek kim var başa getirilebilecek.HİÇKİMSE..Artık TÜRK Halkınında sabrı kalmadı yakında ayaklanıp hepsini kendi gücü ile halletmesini de bilir kimseye ihtiyacı yok Türklerin.Bu hükümetlerden hiçbirşey olmadı olmayacakta
Profesyonel Ordu'nun oluşturulması bir bütçe işi tek yönlü bu iş bir işe yaramaz kanımca... Türkiye'nin terör sorunu ile uğraştığı bu bölgeye profesyonel askerin yanında istihdam yaratacak şekilde bizzat gitmesi bunu tek başına da değil, ülkenin heryerinde yaşayan yurttaşlarını bilgilendirip onlarında maddi manevi desteğini alarak yapması gerekir.Bu belanın yokedilmesi ve o bölge insanının hatta istanbul izmir ankara ve bir kaç gelişmiş şehir dışındaki tüm türkiyenin şartlarının bir nebze olsa iyileştirilmesi için toplum olarak hareket etmek şart... Ama Benim asıl hayalim Türk Ordusunun tamamen yerli üretim techizatla donanması ve o teknolojiyi bir şekilde üretiyor olması.. sanırım bu çok gerekli.. içinde bulunduğumuz coğrafya ve tarihin akışı bunu kaçınılmaz kılıyor..[/quote]Düşünce ve fikirlerinize yürekten katılıyorum.