Gönderen Konu: Şehitlerimiz  (Okunma sayısı 1523 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Şehitlerimiz
« : Temmuz 05, 2007, 11:35:36 »
Şehitlerimizi saygı ile anıyorum.Bu konuyu neden açtığımı,yazdığımda bilmiyorum aslında.Ama artık şehit haberi duymak istemiyorum.Neden hala pkk temizlenmiyor ülkemizden neden hala abdullah öcalan hala orada tatil yapar gibi keyif çatıyor neden asılmıyor??

Size 2 tane resim gönderiyorum.

KAHRAMAN TÜRK EVLADI CANIMIZ ŞEHİTLERİMİZ..

Yorum yapmak istemiyorum yoksa çok ağır konuşacağım,olmayacak

UNUTMAYIN 1 ERMENİ ÖLDÜ  O N - B İ N L E R -Y Ü R Ü D Ü! hergün şehitler veriliyor hangimiz yürüdük...
TÜRK EVLADIYSAN ŞEHİTLER GELİR SENDEN HESAP SORAR.Bu nasıl mezarlıktır.

Toyota Club Türkiye

Şehitlerimiz
« : Temmuz 05, 2007, 11:35:36 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Şehitlerimiz
« Yanıtla #1 : Temmuz 05, 2007, 11:41:27 »
ALINTI
Yorum yapmak istemiyorum yoksa çok ağır konuşacağım,olmayacak[/quote]

Katılıyorum. 60. hükümet inşallah çözecek bu işi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Şehitlerimiz
« Yanıtla #2 : Temmuz 05, 2007, 11:56:49 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
[/quote]
İsmail bey inşallah diyebilirim bu sözlerinize sadece... Abd den korkmassak biter diyorum ben..
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • 1 kere teşekkür edildi
Şehitlerimiz
« Yanıtla #3 : Temmuz 05, 2007, 12:00:38 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
[/quote]
Bana kalırsada 60 değil 160. hükümet gelse çözemeyecek bu işi.En sonunda yine TÜRK Halkı çözecek bu işi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Şehitlerimiz
« Yanıtla #4 : Temmuz 05, 2007, 12:08:54 »
Halk çözecek tabi ki, çözebilecek kişileri çıkartıp başa getirerek.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • 1 kere teşekkür edildi
Şehitlerimiz
« Yanıtla #5 : Temmuz 05, 2007, 12:18:09 »
Alıntı yapılan: Alper Sinav
Halk çözecek tabi ki, çözebilecek kişileri çıkartıp başa getirerek.
[/quote]
Çözebilecek kim var başa getirilebilecek.HİÇKİMSE..Artık TÜRK Halkınında sabrı kalmadı yakında ayaklanıp hepsini kendi gücü ile halletmesini de bilir kimseye ihtiyacı yok Türklerin.Bu hükümetlerden hiçbirşey olmadı olmayacakta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
Şehitlerimiz
« Yanıtla #6 : Temmuz 05, 2007, 16:02:52 »
bence teröristlerin cesetleri ailelerine teslim bile edilmemeli.hem ülkmize zarar veriyorlar hem de cenaze törenleri düzenlenip arkalarından ağıtlar yakılıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Şehitlerimiz
« Yanıtla #7 : Temmuz 05, 2007, 20:27:42 »
Ercan arkadaşım yeni bir konu açtım dedi bana msn'de.
Duyarsız kalmamak adına cevap yazma gereği hissettim. Aslında yorum yapabilecek kelime bulamıyorum şu an. Ben sadece şunu demek istiyorum. Bu tablolar bir gün bitecek dimi arkadaşlar...
hala onbaşıyım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Şehitlerimiz
« Yanıtla #8 : Temmuz 05, 2007, 21:17:35 »
Biter mi bitmez mi bilemiyorum. İçimizde çürük elmalar oldukça ve bu çürük elmalar temizlenmedikçe biraz zor gözüküyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Şehitlerimiz
« Yanıtla #9 : Temmuz 06, 2007, 01:29:45 »
çok doğru söylüyorsunuz yasemin hanım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • 1 kere teşekkür edildi
Şehitlerimiz
« Yanıtla #10 : Temmuz 06, 2007, 12:06:20 »
İnşallah 2 sene içinde askere gitmeyi düşünüyorum eğer elime fırsatı geçerse şarjrün hepsini boşaltacam üstlerine  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
Şehitlerimiz
« Yanıtla #11 : Temmuz 06, 2007, 15:19:54 »
Mermileri bitirip ondan sonra konuya ek olmayin.

Sehitleri görmek cok üzücü ama gerek politikaci gerek komutan gerek askerin adimlarini düsünerek atmasi gerekir. Öfkeyle kalkan zararli oturur.

Size kücük bir hikaye. Ben bir arkadasimdan duydum. Cok yakin bir arkadasinin basindan gecen bir sey diye anlatti. Benim basimdan gecmedigi icin %100 emin degilim.

Operasyon sonrasi bir magaraya giriyorlar. Duvarda yazanlar su:
1- Bir Türk askeri görürsen ve saklanmana ragmen ates etmeye baslarsa ve kesmezse, anla ki bu bir acemi asker. Mermisi bitince gidip öldürebilirsin.
2- Bir Türk askeri görürsen ve yanlizca seni gördügünde ates ederse, anla ki bu bir komando. Oradan hemen kac.
3-  Bir Türk askeri görürsen ve seni görmesine ragmen ates etmezse , anla ki bu bir bordo bereli. Nereye kacarsan kac o seni bulur.

Hikayeyi anlatmamdaki sebep, ne olursa olsun kafanizi kullarak hareket edin. Eger bu hikaye dogru olsa da olmasa da bunu güzel yanistmis.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Şehitlerimiz
« Yanıtla #12 : Temmuz 06, 2007, 17:53:59 »
Terörle mücadele için profesyonel ordu kurulmasına ne diyorsunuz. Sizce artık bu işten para kazanmaya başlayan türk asker manevi yönden bir kayba uğrarmı ?
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Şehitlerimiz
« Yanıtla #13 : Temmuz 06, 2007, 18:44:47 »
Murat Beyin yazdıklarına bende katılıyorum. Karşımızdaki düşman pkk öyle eğitimsiz değil. Savunma tekniğini, savaş taktiğini bilen acımasız, merhametsiz sırf bu uğurda yaşayan düşmanlar. Gencecik mehmetçikler bilinçsiz bir şekilde 1-2 ay eğitim alarak bunlarla karşı karşıya kalıyorlar. Ve olan bizimkilere oluyor. Oysa daha eğitimli olaya yaklaşılırsa daha iyi olur düşüncesindeyim. Manevi açıdan derken ne kastedildiğini anlamadım. Parayla bu yurdu kurtarıyor düşüncesiyse, zaten doğuda görev yapan rütbeli askerlerimiz yüksek bir maaş alıyor, sosyal imkanlar derseniz o na keza..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Şehitlerimiz
« Yanıtla #14 : Temmuz 07, 2007, 23:45:58 »
. . . .. . . . . .

annayan annadı  

çok sinir oluyorum artık . . . .
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Şehitlerimiz
« Yanıtla #15 : Temmuz 08, 2007, 23:08:04 »
ben profesyonel ordu kurulmasını destekliyorum.daha başarılı olacağı düşüncesindeyim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Şehitlerimiz
« Yanıtla #16 : Temmuz 09, 2007, 19:22:46 »
Profesyonel Ordu'nun oluşturulması bir bütçe işi tek yönlü bu iş bir işe yaramaz kanımca... Türkiye'nin terör sorunu ile uğraştığı bu bölgeye profesyonel askerin yanında istihdam yaratacak şekilde bizzat gitmesi bunu tek başına da değil, ülkenin heryerinde yaşayan yurttaşlarını bilgilendirip onlarında maddi manevi desteğini alarak yapması gerekir.Bu belanın yokedilmesi ve o bölge insanının hatta istanbul izmir ankara ve bir kaç gelişmiş şehir dışındaki tüm türkiyenin şartlarının bir nebze olsa iyileştirilmesi için toplum olarak hareket etmek şart...

Ama Benim asıl hayalim Türk Ordusunun tamamen yerli üretim techizatla donanması ve o teknolojiyi bir şekilde üretiyor olması.. sanırım bu çok gerekli.. içinde bulunduğumuz coğrafya ve tarihin akışı bunu kaçınılmaz kılıyor..
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Şehitlerimiz
« Yanıtla #17 : Temmuz 12, 2007, 00:19:53 »
Alıntı yapılan: Serkan Ercan
Profesyonel Ordu'nun oluşturulması bir bütçe işi tek yönlü bu iş bir işe yaramaz kanımca... Türkiye'nin terör sorunu ile uğraştığı bu bölgeye profesyonel askerin yanında istihdam yaratacak şekilde bizzat gitmesi bunu tek başına da değil, ülkenin heryerinde yaşayan yurttaşlarını bilgilendirip onlarında maddi manevi desteğini alarak yapması gerekir.Bu belanın yokedilmesi ve o bölge insanının hatta istanbul izmir ankara ve bir kaç gelişmiş şehir dışındaki tüm türkiyenin şartlarının bir nebze olsa iyileştirilmesi için toplum olarak hareket etmek şart...

Ama Benim asıl hayalim Türk Ordusunun tamamen yerli üretim techizatla donanması ve o teknolojiyi bir şekilde üretiyor olması.. sanırım bu çok gerekli.. içinde bulunduğumuz coğrafya ve tarihin akışı bunu kaçınılmaz kılıyor..
[/quote]

Düşünce ve fikirlerinize yürekten katılıyorum.