0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İhmal etmeyin, garanti süresi içerisindeyken gerekenleri yaptırın. Servis teknisyenini yol testine çıkarttığım zaman olayı tamamen anlaştırana kadar adamı tutuyorum. Zaten Toyota'ya olan şikayetimden sonra şimdi Sonkar bir başka ilgileniyor benimle [/quote] Günal Bey arabanın değişmeyen biryeri kaldımı ? yahu sağlam dedikçe araç dökülüyormu ne.. Bu arada bende arabamı sattım.. 29.06.2007'de bakalım ne alacam..
Biraz daha bilgi verebilirmisiniz ...[/quote]öncelikle bu olay bir kere yaşandı direksiyon kolonu sonuna kadar çevrili durumdayken lakur lukur sesler geldi sanki bir dişli kaçırıyomuş gibi.bidahada olmadı ama uzun yola çıkıcam işallah sorun olmaz
Arkadaşlar bahsettiğiniz direksyondaki tıkırtılar bazen bendede oluyon özellikle kasisleri geçerken.Servise söyledim test ettiler bişey yok dendi.Arkadaşımda 2004 Sol HB var bazen onu kullanıyorum ,o araçta hiç bir ses yok pamuk gibi. Yanlız farkettiğim bişey makyajsız modellerde direksyon derinlik ayarı yok sadece yükseklik ayarı var. Bizim araçlarda ( makyajlı )hem yükseklik hem derinlik ayarı var. Belki direksyon milindeki bu derinlik ayarı mekanizması bu sese sebep oluyordur. Yok eğer bu değilde kıronik bir hataysa serviste ikna edip hatalı parçayı değiştirtmeli.2006 Corolla Terra 1,6 HB[/quote]bende de 2006 terra hb var.dün bu sefer akkoyunlu plazaya bıraktım arabamıcd calarla göstergelerin arası acık olduğundan.bide dedim ön takımdan lakırtılar geliyor diye.bugün telefon actılar.torpidom izole ediliyormuşl.ayrıca ön takımdaki sesler yine fren kaliperlerinden yapıyormuş.kalipreler ya değişcek yada onarılacak.yarın alıcam kısmetse.