dedi Turgay Usta. Bilen bilir belki Şaşmaz' da ANKARA'da . Eski bi Yetkili servis TOYAN ustalarından. Tanışmamız tesadüfen oldu. Bikaç arkadaş birleşmiş açmışlar bi dükkan. İlk telefon açmamda son derece kibar ve alakalı bi insan olduğunu anladım. Ki ozaman bakımlarımı Yetkili serviste yaptırmayı planlıyordum. Davet etti gittim. Çok büyük olmayan ama donanım olarak zengin bi yapıda bi dükkan. Tabiri caizsse canavar gibi personeli var, çalışırlarken bile tebessüm eksik değil yüzlerinde. Turgay usta aldı bizim avensisi lifte kaldırdı, inanın çok ilgilendi teker teker kontrol etti, yapı bile tam koydu tam derken 4 litre artı 400 cc daha. 40 000 ilk ağır sayılabilecek bakımdır dedi tüm takacağı parçaları yanımda açtı gösterdi taktı, yağı teneke yağı kullanmadı, en iyi yağı yanımda açarak kullandı. Bakım sırasında çayım elimde muhabbet sohbet gayet iyiydi. Tek iyi olmayan şey kredi kartı pos makinesi olmamasıydı ( o konuyu en kısa sürede halledeceklerini söylediler). Ben eski opelci yeni toyotacı, aracına çok dikkatli bakan biri olarak aldığım hizmetten ve fiyatından çok memnun kaldım. Özellikle yetkili servislerden bakım öncesi aldığım fiyatla TYT Toyota Özel Servisine ödediğim ücret kıyaslanamaz. Ön balatalarım için 5000 km daha gidebilirsin sonra gelin şimdi değiştirmeyelim demişti, geçtim 5000 km yi vakit bulduğum en kısa zamanda çayını içmeye gideceğim inşallah. Turgay Ustanın telefonları 0 536 975 33 54 - 0 555 967 54 85. Şaşmaza giren ana caddenin en sonuna kadar gidin yol bitince zaten sola yönlendiriliyosunuz sola dönün ve sağdan üçüncü sokağaın sonunda TYT Toyota Servisi herkese tavsiye olunur. Bende Başbakanlıkta çalışıyorum ismim Mustafa arkadaşlar.