0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
beni orada görebilirsin Oğuahan kardeşim, hafta sonu Acity'deydim gördüm araçları falan, hatta bir ara katılmayı bile düşündüm yarışa ama vazgeçtim sonra...
Erdem bence sen yarışabilirsin
ahh oğuzhan abi. herşey ben ankara dışındayken mi yapılır yaa neyse artık bayramdan sonraki buluşmayı iple çekiyorum...
Bir yarisim olsa katılacaktım zaten Ama kaç gündür aklımda çok fena planlar dolaşıyor Almanyada yaşayan Dedemin 2000 model 30.000 kmde daha motoru açılmamış bir (hb)Cliosu bizim garajda yatıyorda Eskisi gibi cesaret edemiyorum , yaşlandık herhalde
Türkay gelsinde , yine ilginç ilginç atraksiyonlar başlar "nam-ı diğer Murat 124" yapma ya.. Sen corollayla katıl bizi temsilen.. Benim discorolla olaydı kesin katılırdım ama buna daha alışamadım..
aslında sende yarışa bilirsin oğuzhan abi 124le :D1 aydır daha alışamadın mı?her türlü atraksiyona açığım. yeterki ankarada oluyum senin ev ne taraflarda oğuzhan abi?
Son dakka golü yapabilirim...
Gelirimde net birşey diyemiyorum anı yaşadığımdan dolayı cumartesi nerede ne şekilde olurum bilmiyorum
96 model 1.3 düplüden sonra buna alışmak baya baya zor Benim ev kırkkonaklarda seçkin.. Birlik mahallesi taraflarında..
çok kaçıyor sonra durduramıyorum diyorsun ankaranın diğer ucu gibi bişeymiş senin ev de.
benim ilk işyerim oradaydı, Teksan Jeneratör Ankara Bölge Müdürlüğü, oyak taksinin hemen karşısı, yakın mısın oraya?
Hcm bide arabadan gayrı cepte para yok , benim aklıma bir hafta öncesinden gelmişti ama bir hesapladım bana 150 liraya çıkıyor. Yarış ücreti , sigortası , geçici lisans ücreti vs.. bide daha ufak tefek masrafları saymıyorum. Şu anda çok çulsuzum , yoksa kaçırmazdım. Neyse geçti zaten , bugün son gün sonuçta. Bilseydim tatilde 300 liranın tamamını yemezdim.