0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
16 sanatçıdan izmir marşı (süper FM).mp4Türk oğluyum ben ölmek isterimToprak diken olsa yatağım yerimAllah'ından utansın dönenler geriYaşa Mustafa Kemal Paşa yaşaAdın yazılacak mücevher taşa.
ORHAN GENCEBAY - NİHAVENT UVERTUR ( KENDİ OFİSİ)
Ahmet Kaya - Benden Selam Söyleyin
Muhteşem bir enstrümantal eserdir bu Vay be... Yillar önce içinde Ahmet Kaya'nın isminin geçtiği ama konunun özünün Ahmet Kaya ile alakası olmayan bir yazı yazmıştım.Linc edilmediğim kalmıştı.Ve bugun arka arkaya defalarca Ahmet Kaya şarkıları paylaşılıyor ama çıt yok.Güzel gelişme var
nerde yazdın özcan bey, forumdamı? bu forumda olmamıştır umarım ben ahmet kayayı liseye başladığım yıllardan bu yana dinlerim. Bazı fikirlerim örtüşür bazı fikirlerimlede uçurum vardır arasında, amasonuçta işin özü müzik rahmetli güzel müzik yapıyordu.
Mehmet bey burada,TCT'de yazmıştım.Muzisyen oldugum icin,müzik ağırlıklı bir konuydu.Siyaset meydanında Ahmet Kaya ile ilgili bir program vardı.Rahmetliyi gercekten seven ve ekranda seven bazi yalaka solistler vardı.Hep beraber Diyarbakır türküsü olan ve Ahmet Kaya ile özdeşleşmis olan Saza niye gelmedin türküsünü okuyorlar.Bransi thm ilan solistlerin hiç biri türküyü dogru okuyamazken (her biri ayrı telden okuyordu) branşı pop olan Niran Ünsal dogru okuyordu.Birde sanırım Yavuz Bingöl çok bilinen bir türküyü okuyamamisti. Açtığım konuda,konserlerine giderek veya albümlerini para ödeyerek aldığımız bu sanatçılar bizim sayemizde ayakta duruyorlarsa,bizlere yani dinleyicilerine karsı biraz daha özverili olmaları daha şık olmaz mı diye sordum ve sorus o sorus.Ellerine geçsem her halde beni kinç ederdiler.O derece yani...
Takmayın kafanıza Biz yani arkadaşlarınız sizin nasıl biri olduğunuzu biliyoruz Yetmez mi
Şevval Sam'ı dinliyorum, o masmavi gözlerini hayal ederek