Gönderen Konu: Şu anda hangi parçayı dinliyorsunuz?  (Okunma sayısı 265007 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Ynt: Şu anda hangi parçayı dinliyorsunuz?
« Yanıtla #2560 : Aralık 08, 2020, 16:12:28 »
Enstrümantal Müzik severler dinlesin, günün yorgunluğuna birebir.

Göksel Baktagir- Ağlama

Mesaj Birleştirildi: Aralık 08, 2020, 16:19:24
Malatya Arapgirli dayılarımdan muhteşem klarnetli, cümbüşlü müzik şöleni.

Malatya Arapgir-Erzincan Eğin(Kemaliye)- Elazığ Ağın Bu üç ilçenin müzik kültürü aynıdır, coğrafi olarak birbirlerine de yakındır. Hatta o kadar ki bir Ağınlı olarak bu türkülerle büyüdüm ben.  :) Elazığın Baskili Malatyaya kendini daha yakın hissederken Arapgirde kendini Elazığa daha yakın görür :)  Klarnet ve cümbüş daha çok Elazığ yöresinin bir ürünüdür, Kutay hocam belki kızar ama durum böyle :lol: (Malatyalı ve Elazığlı arasında tatlı bir atışma vardır bunu çoğu il bilir. :) )
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #2560 : Aralık 08, 2020, 16:12:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Dört Dörtlük Şehir (44) MALATYALI
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '18
  • 217 kere teşekkür etti
  • 318 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2561 : Aralık 08, 2020, 17:53:43 »
Enstrümantal Müzik severler dinlesin, günün yorgunluğuna birebir.

Göksel Baktagir- Ağlama

Mesaj Birleştirildi: Aralık 08, 2020, 16:19:24
Malatya Arapgir-Erzincan Eğin(Kemaliye)- Elazığ Ağın Bu üç ilçenin müzik kültürü aynıdır, coğrafi olarak birbirlerine de yakındır. Hatta o kadar ki bir Ağınlı olarak bu türkülerle büyüdüm ben.  :) Elazığın Baskili Malatyaya kendini daha yakın hissederken Arapgirde kendini Elazığa daha yakın görür :)  Klarnet ve cümbüş daha çok Elazığ yöresinin bir ürünüdür, Kutay hocam belki kızar ama durum böyle :lol: (Malatyalı ve Elazığlı arasında tatlı bir atışma vardır bunu çoğu il bilir. :) )

Selman Hocam Arapgir'i kaptırmayız, Arapgir Malatya'nındır :rofl: Klarnet, cümbüşe gelince hepsi de bizim özümüz, kültürümüz. Yöremizin zenginlikleridir.  Saz ve türevleri öz be öz Türk enstürümanlarıdır, Atamız Dede Korkut kopuzuyla söylemiştir çoğu özlü sözünü. Bu arada Ağın, Kemaliye ve Baskillilerin yüzde sekseni Malatya'da yaşıyor zaten. Bazen maçlarda atışsak da ( o da tuzu biberi :rofl:) Malatya ve Elazığ Doğunun milliyetçi, vatansever iki güzide şehridir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2562 : Aralık 09, 2020, 09:57:39 »
Selman Hocam Arapgir'i kaptırmayız, Arapgir Malatya'nındır :rofl: Klarnet, cümbüşe gelince hepsi de bizim özümüz, kültürümüz. Yöremizin zenginlikleridir.  Saz ve türevleri öz be öz Türk enstürümanlarıdır, Atamız Dede Korkut kopuzuyla söylemiştir çoğu özlü sözünü. Bu arada Ağın, Kemaliye ve Baskillilerin yüzde sekseni Malatya'da yaşıyor zaten. Bazen maçlarda atışsak da ( o da tuzu biberi :rofl:) Malatya ve Elazığ Doğunun milliyetçi, vatansever iki güzide şehridir.

Hazır anmışken Saz, cümbüş ve klarnetiyle ünlü üstad  merhum Malatyalı Fahri'den güzel bir Malatya türküsü : Ayrılık Ateşten bir ok

Bu da bir başka Fahri Kayahan ve Malatya türküsü meşhur Sarı kurdelam,  nam-ı diğer ben esmeri fıstık ile beslerim, türküsü:

Elazığlıların Malatya'da yaşıyor olmasının bir çok sebebi var, şimdi teker teker söylersem kavga çıkar :rofl: Şaka bir yana benim ailemde Malatyada ikamet ediyor :argh: Ama ben her yerde de söylüyorum Malatya Elazığ'a göre daha gelişmiş bir şehir, iş imkanından ötürü bir göç oluyor ne yazık ki? Aynı ortamda atışsakta gurbette sahip çıkarız birbimize, kardeş şehirlerdir nede olsa.

Öyle geniş bir kültüre sahibiz ki bazen unutuluyor diye üzülsem de sahip çıkan genç kardeşlerimiz azımsanmayacak derecede fazla. Misal bu 11 yaşındaki kardeşimizi geçtiğimiz haftalarda fark ettim ve 1 haftadır dinlemeye doyamıyorum, hem çalıyor hem söylüyor ve merakı tamamen eski unutulmaya yüz tutmuş türküleri gün yüzüne çıkarmak

2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 217 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2563 : Aralık 09, 2020, 20:52:49 »
Elazığlıların Malatya'da yaşıyor olmasının bir çok sebebi var, şimdi teker teker söylersem kavga çıkar :rofl: Şaka bir yana benim ailemde Malatyada ikamet ediyor :argh: Ama ben her yerde de söylüyorum Malatya Elazığ'a göre daha gelişmiş bir şehir, iş imkanından ötürü bir göç oluyor ne yazık ki? Aynı ortamda atışsakta gurbette sahip çıkarız birbimize, kardeş şehirlerdir nede olsa.

Öyle geniş bir kültüre sahibiz ki bazen unutuluyor diye üzülsem de sahip çıkan genç kardeşlerimiz azımsanmayacak derecede fazla. Misal bu 11 yaşındaki kardeşimizi geçtiğimiz haftalarda fark ettim ve 1 haftadır dinlemeye doyamıyorum, hem çalıyor hem söylüyor ve merakı tamamen eski unutulmaya yüz tutmuş türküleri gün yüzüne çıkarmak

Selman Hocam, memleket hepimizin herkese yeter.  Yeter ki gönüller geniş olsun.  Malatya'da Karadenizliler Derneği bile var. Elazığlılar tabi ki  baş tacımızdır.

Bizim oraların bir sözü var bilirsin: Adama sormuşlar:

- Nerelisin?

- Daha evlenmedim, demiş.

Sen artık Elazığlı değil, eş durumundan Karadenizlisin :rofl: :rofl: :rofl:

Ben de Karadeniz'de görev yaptım ve Karadenizlileri de çok severim  :alkis: Samsun Atakum sahilini ve Elli Altıları benim yerime de gez hocam :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2564 : Aralık 10, 2020, 09:05:41 »

Selman Hocam, memleket hepimizin herkese yeter.  Yeter ki gönüller geniş olsun.  Malatya'da Karadenizliler Derneği bile var. Elazığlılar tabi ki  baş tacımızdır.

Bizim oraların bir sözü var bilirsin: Adama sormuşlar:

- Nerelisin?

- Daha evlenmedim, demiş.

Sen artık Elazığlı değil, eş durumundan Karadenizlisin :rofl: :rofl: :rofl:

Ben de Karadeniz'de görev yaptım ve Karadenizlileri de çok severim  :alkis: Samsun Atakum sahilini ve Elli Altıları benim yerime de gez hocam :tamam:

Bu sevdiğim türkü de  benden tüm Karadeniz'e  gelsin.

Aynen öyle valla doğru diyisin :) Ama eşim Ordulu ve ailesi Ankarada, Samsunda beni bağlayan bir şey yok yani  :D Canım nereye istiyorsa oraya gidiyorum  :lol:

Hocam senin tayin falan mı çıktı, yakın zamanda Samsundaydın. Gittiysen o zaman bir Neşet Baba türküsü de sen dinle :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2566 : Ekim 31, 2021, 19:40:36 »

Remix le şarkılar farklı boyuta geçiyor resmen...
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2568 : Haziran 04, 2022, 21:57:58 »
Derya nazlıbaş yorumu, "Yıllar utansın"
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 56100
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2569 : Haziran 04, 2022, 22:55:10 »
Bestekar Selahattin Pınar'ın evcara makamında ki eseri ,Sabite Tur Gülerman'dan Söndü Yadımda Akisler gibi Aşkın Seheri şarkısı..
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2570 : Haziran 05, 2022, 11:00:10 »
Yıllardır  Müslüm Gürses ten dinlediğim parçanın farklı versiyonunu dinlemiş oldum sayenizde. Teşekkürler Ümit bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2571 : Haziran 05, 2022, 11:05:09 »
Yıllardır  Müslüm Gürses ten dinlediğim parçanın farklı versiyonunu dinlemiş oldum sayenizde. Teşekkürler Ümit bey.
Rica ederim,Derya Hanım'ın ve eşi Cafer bey'in icrası ve nameleri hoşuma gidiyor sesinin tınısı var,tabi Müslüm Gürses'in yorumu başka güzel ilkler herzaman kulakta hoş seda bırakırlar.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 80000
  • 4 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2572 : Haziran 06, 2022, 09:19:37 »
Velet - Aşk Sadece Anlayana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2573 : Haziran 09, 2022, 19:06:40 »
Cafer nazlıbaştan kemane resitali.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2574 : Haziran 14, 2022, 02:16:59 »
Müslüm baba - Candan sevmeli ♥️

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 217 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2575 : Haziran 17, 2022, 21:46:01 »
1990 Utan-Dokunma Albümünden Bir Orhan Baba şah eseri: Dokunma