0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hihiih..
hande abla bana klavye alsana cok mutlu olurum dua ederim yatarken sana kargo da eniştem calışıyor parada almazlar aras kargo yla yolla ama
Komik ama Hakkı Abi
bu hali daha çok hoşuma gitmeye başladı...sanki biraz daha sportif duruyor gibi...
böyle düşünenlerin sayısı artacak bir gün herkes siyah tampon takacak
siyah tamponsuz efsaneye efsane demem ben yaa türkay
Hee bizimkiler kestane Osman
metin, kaşla göz arası verdin siparişi ama, cevap gelmedi hande abladan.....?
Naptın Osmanım ne alınması bende koskoca zombi koydum yahu daha ne yapayım
kızdın diye koydun sandım abi
Arkadaşlar, konuyu baştan sona kadar inceledim, bazı ricalarım olacak:@ Metin: Atakan arkadaşımızın sormuş olduğu sorudan hoşlanmamış olabilirsiniz. Hoşlanmamak en doğal hakkınızdır. Fakat bunu daha güzel bir dille ifade etmenizi beklerdim. O şekilde cevap vermenizin beni üzdüğünü bilmenizi isterim.@ Atakan: Sorunda ya da mesajında forum kurallarına aykırı bir durum olmasa bile muhatabından beklediğin cevabı alamadığın zaman ısrarcı olmamanı rica ediyorum. Biliyorum bu, forumdaki samimiyet ve dostluk havasına uymayabilir, dostluk ya da samimiyet illa ki karşı tarafın hoşuna gidecek şeyleri söylemek de değildir ama kimsenin tavrını da sorgulayacak durumda değiliz. Hepimiz mesajları okuyoruz, bırak bazı şeyleri üyeler kendileri değerlendirsin.@ Tüm arkadaşlara: Lütfen, birbirimize karşı incitici veya önyargılı olmayalım, forumdaki dostluk ve kardeşlik havasına zarar vermeyelim, geçmişte yaşadığımız kişisel polemikleri unutmaya çalışalım.
Evet belki sadece birgün takabilirim
evde bi tane klavye var onu göndermeyi düşünüyorum şu yumuşak plastik olanlardan lila-pembe karışımı bir renk..... olur mu? hem seste çıkarmıyor....