0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gene atakan, gene şiddet,aksiyon...bu konuya girerken silahlarınızı emanete bırakınız:)
Kargadan kastınız nedir?Ben bunca zamandır modifiye işinin içindeyim karga diye bir terim durmadım.Arabanızda leylek diye tabir ettiğimiz Jantlardan dolayı oluşan görüntüsüdür.Arabanızda yay olmadığı için jantlar acayip şekilde uyumsuz durmuş.Arabadan az bişe anlayan herkez bunun böyle olduğunu da bilir.Aracınızın resimlerini paylaşıyorsanız yorumları da kabulleneceksiniz.Kimse burada sizin arabanızı övmek zorunda değil.Herkez de kimin arabasının ne olduğunu iyi biliyor.
hersey ğüzelde neden sinirleniyorsun ki atalarımızın bir lafı var bilirmisin zevkler ve renkler tartısılmaz herkezin arabası kendine ğöre ğüzel ama bak kendi si diyorum yanlış anlasılmasın mesut abide kargayı sormuştun karga ne diye oda acıklamış işde ne ğüzel
peki mesut abi birde sana birsey sora bilirmiyim abi ne iş yapıyordun
mesut abi okudum boşverelim insan büyüklerine böyle dermi hakkı abiye bulaşalım hadi mesut abi hakkı abinin arabası egri duruyor galiba ğibi geldi ne dersin kutlama yapılmamış gibi
atakan sende artık "herkez" yazmayı bırak "herkes" olacak doğrusu....
heheew benim araba eğri duruyo ama yola düzgün gidiyo kardeş
Araba biraz leylek mi?
evet leylek seninki karğamı biraz