Gönderen Konu: Otomobilde C vitaminli klima!  (Okunma sayısı 2529 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Otomobilde C vitaminli klima!
« : Temmuz 28, 2010, 17:00:46 »
Nissan'da görevli bir mühendis, "Sürücülerin dışarda olduğu gibi araba içinde de daha sağlıklı hissetmelerini istiyoruz" dedi.

Yeni otomobillerinde, cildi nemlendirmek amacıyla C vitaminli hava üfleyecek klimalar ve negatif iyonlarla arabanın içindeki havayı temizlemek için bir sistem geliştirmeyi planlayan Nissan, Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA'nın gelişmiş tekniklerinden yararlanarak otomobillerini kan dolaşımını hızlandıran ve sırt ağrılarını azaltan koltuklarla donatmayı da hedefliyor.

Nissan'ın planları arasında aile ilişkilerini iyileştirmek de var. Japon otomobil üreticisi, unutulmaması gereken doğumgünü ve başka özel günleri sürücüye hatırlatacak gösterge de geliştirmeyi umuyor.

AA

...

Toyota Club Türkiye

Otomobilde C vitaminli klima!
« : Temmuz 28, 2010, 17:00:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomobilde C vitaminli klima!
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2010, 17:06:48 »
  Çok güzel paylaşım Coşkun.
 Şimdi komik olacak ama bunu ben uzun süredir araştırıyordum zaten. :) Araç içinde oksijen seviyesini belli seviyelerde tutmak için sistemler mevcut. Ancak bunların ne kadar sağlıklı olacağınıda uzun dönem testleri ile araştırmak iyi olur bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2010, 17:27:10 »
  Çok güzel paylaşım Coşkun.
  Ancak bunların ne kadar sağlıklı olacağınıda uzun dönem testleri ile araştırmak iyi olur bence.
Teşekkürler Hakan abi.Bende haberlerde seyir ettim bir bakayım dedim.Üretimine başlanmış ne zaman piyasaya çıkar onun hakkında birşey söylenmiyordu.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2010, 18:48:48 »
Türkiye de işe yaramaz. onların yaptığı koltuk masaj yapar falan ama bizim yollarımız bozuk. kliması direk c vitamini bile üflese yaramaz çünkü araç içinde sigara içiyoruz :D

bize yaramaz.

paylaşım için teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 28, 2010, 21:06:38 »
adam nissancı oldu nissan haberi paylaşıo :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 28, 2010, 21:15:22 »
adam nissancı oldu nissan haberi paylaşıo :D
Japon kardeşliği yapim dedim :) kısmetse opelci olacam du hele :) :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Temmuz 28, 2010, 23:39:21 »
Japon kardeşliği yapim dedim :) kısmetse opelci olacam du hele :) :)
valla kaşınıyosun :D babam bana inat auris almadı astra aldı, çok pişman :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 28, 2010, 23:47:55 »
valla kaşınıyosun :D babam bana inat auris almadı astra aldı, çok pişman :D

Heee :D :D şimdik şöyle oluyor abi 2000 model ve üstü 15 bine anca astraya bıne biliyorum pek seçenek yok yani.birde tek kapı sunroof deri koltuklar ve 2000 motor beni astraya çekiyor :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Temmuz 30, 2010, 01:49:23 »
valla niye ucuz diye düşün öyle karar ver :D babam 2009 model astradan pişman..sıfır aldı, 1.6 elegant..sen düşün artık..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 30, 2010, 01:54:04 »
valla niye ucuz diye düşün öyle karar ver :D babam 2009 model astradan pişman..sıfır aldı, 1.6 elegant..sen düşün artık..
sence niye ucuz abi :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #10 : Temmuz 30, 2010, 02:01:50 »
astra klasıklerın yag hortumu cok asagıda oldugu ıcın altını vurdugun zaman delınebılıyor tecrubeyle sabıttır :) 2001 1.7 dizel astrayla o sebepten yolda kalmıstık :) direksiyon kolunu yırtılıp direksiyonu yırtılabılıyor 2003 vectra 2.2.eleganceda olmustu onda yolda kalmadık ama babam 70 km kamyon surdum sankı diyordu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Temmuz 30, 2010, 02:15:39 »
sence niye ucuz abi :)
abi ben değil de dörtnala gidip sorarsan süper anlatabilirler :D çalışan arabayı lifte kaldırığ indirmişler hiç bir şey yapmamışlar sadece lifte kalkmış araç o kadar, inince çalışmamış :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Temmuz 30, 2010, 02:37:26 »
abi ben değil de dörtnala gidip sorarsan süper anlatabilirler :D çalışan arabayı lifte kaldırığ indirmişler hiç bir şey yapmamışlar sadece lifte kalkmış araç o kadar, inince çalışmamış :D
Zuhaha :D yarıldım ya :D haha.

Nese benım moruk satılsında bakalım ustune koyup yapıcaz bişiler artık
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla97™
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #13 : Temmuz 31, 2010, 01:05:11 »
toyota dan uzaklaşacaksak bmw ye yakınlaşalım :D
Corolla97™

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Temmuz 31, 2010, 01:19:06 »
toyota dan uzaklaşacaksak bmw ye yakınlaşalım :D
Bmw alınırda peder bey biraz hızlı sürüyor yanlar felan ondan pek yanaşmıyorum :D
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Temmuz 31, 2010, 01:23:04 »
Bmw alınırda peder bey biraz hızlı sürüyor yanlar felan ondan pek yanaşmıyorum :D
zuhauhauha :D benim arkadaşın babası da ilk bmw sürdüğünde ilk virajda yanlamıştı :) ödü kopmuştu adamın :)

kendisi a6 quaddro sürüyor da :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Temmuz 31, 2010, 01:32:55 »
zuhauhauha :D benim arkadaşın babası da ilk bmw sürdüğünde ilk virajda yanlamıştı :) ödü kopmuştu adamın :)

İşte abi yaş kaç olursa olsun insan güvenemiyor :D bemo alırsak birde evde anahtar saklama işiylemi uğraşıcam yani :D
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Temmuz 31, 2010, 01:41:26 »
zaten 15-20 bin civarında alcaksan bemo alma..çakal çukal bişey alırsın çünkü anca

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Temmuz 31, 2010, 01:44:56 »
zaten 15-20 bin civarında alcaksan bemo alma..çakal çukal bişey alırsın çünkü anca
e46 yada para yetmiyor.Şimdiye adamın biri yamukk yapmasaydı esterol mavi e36 3.20 ci individual vardı altımda.Satıcı kıllık çıkardı :S dertlendim gene.
...