0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elimden 5 pertg araç toplama tecrübem var...
o zaman seni kara listeye ekliyim şaka şaka!kartal oto sanayiye hergün bi sürü pert araba geliyo toplanması için. demekki satılıyo bu adamlar uğraşıyor.
vallahi ben bundan sonra araba alacak olsam toplarım TCT ankara ekibini onlara sorarım.... içim rahat....
Gideriz Toyan'a çağırırız Adil'i gel bak şu arabaya "alınır mı bu fiyata?" diye sorarız, alınır derse alırız yoksa yollarız satıcıyı, siz araç değiştirmeye karar verin yeter
Kazalı araç satması zordur.İhtiyacınız olduğunda değil,alıcısı olduğunda elden çıkarabilirsiniz.Uzak durun.
bıktı bizden adil bey kanımca....
benim aracım pert mesela bile bile aldım paşa paşa biniyorum hiç korkmayın satarken üslübuyla anlatırsanız... sorun yok..bence hiç sorun olmaz piaysadan 3-5 ucuza alır satarkende bu mantıkla hareket edersiniz.. şöyle düşünün...insan kalp nakli böbrek nakli yada organ nakli kısaca nasıl yapılıp yaşamına devam ediyorsa..araçlarda öyledir..yeterki şase kule ve direklerde hasar olmasın değişen boyanan bence mühim değil... pert araçlarla ilgili daha fazla bilgi istersenzi yardımcı olurum.... elimden 5 pertg araç toplama tecrübem var...