Gönderen Konu: 2011 corollamı teslim almadan serviste xenon far taktırıyımmı sizce?  (Okunma sayısı 2887 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
arkadaşlar ağustosta teslim alacağım 2011 makyajlı toyota corollama(beyaz renk) orjinal serviste xenon far kiti taktırıyımmı sizce nasıl olur yoksa orjinalmi dursun acil yorum,görüş,önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Mercekli Xenon olmayacaksa taktırmayın.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
sanki birisi servislerde artık xenon takılması yasaklandı demiş gibiydi.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Hiç hiç hiç gerek yok.. Mercekli far olmadan taktırmanın zaten manası yok.. Kaldı ki serviste 400 lira para istiyorlar.. Dışarıda çok daha ucuza taktırabilirsiniz aynısını..
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
seninle aynı durumdayım agustosta teslim alıcam aracımı. bende de bir ara xenon kaşıntısı olmuştu vazgeçtim sonra. Bence aracını teslim al biraz kullan ondan sonra karar ver. Taktırmaya karar verirsen sonradan aracın için birşeyler yapma zevkini tadarsın. Hepsi bir anda olursa kıymeti az olur ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
öncelikle hayırlı olsun aracınız. Bence de taktırmayın, far yıkama sistemine sahip olmayan araçlar için xenon farlara hem polis hemde ilerde muayene de zorluk çıkarırlar. bir arkadaşıma orjinal olmadığı için muayenede söktürdüler
2021 Corolla 1.5 Vision Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar bende sonradan takmıştım ve çok da kaliteli idi.Serviste o dönemde (citroen) 1.000 TL demişlerdi.Ben dışarda 150 TL ye taktırmıştım.Takılacak ise dışarda taktırın derim.
Ancak Murat'ın dediği gibi kısa süre sonra far yıkaması olmayan arabalarda zenon takılı ise muaynede sorun çıkaracaklar.O yüzden boşverin sade kalsın derim.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
arkadaşlar çok teşekkür ederim bende yeni yıldan itibaren orjinal olmayanlar yasaklancak diye duymuştum ve kararsızıdm ama şimdi eminim ki taktırmıycam
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
zaten hiç bir zaman anlamamışımdır geçen gün ablamlar fransadan geldi 3.30ci ile, araba modifiye delisi olmuş yav dedim sizin ülkede serbestmi bunlar bu bişeymi dedi sustum zaten fazla durmadılar fotoğrafını çekemedim.,camlar desen en koyusundan filmli farlar desen çok değişik bi rengi ve yanışı vardı çözemedim,tamponundan rüzgarlığına... egzos zaten nasıl geldi fransadan o gürültü anlamadım... bizim ülkede mi bu sıkıntı var acaba sadece.??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
zaten hiç bir zaman anlamamışımdır geçen gün ablamlar fransadan geldi 3.30ci ile, araba modifiye delisi olmuş yav dedim sizin ülkede serbestmi bunlar bu bişeymi dedi sustum zaten fazla durmadılar fotoğrafını çekemedim.,camlar desen en koyusundan filmli farlar desen çok değişik bi rengi ve yanışı vardı çözemedim,tamponundan rüzgarlığına... egzos zaten nasıl geldi fransadan o gürültü anlamadım... bizim ülkede mi bu sıkıntı var acaba sadece.??

al bendende o kadar valla kardeşim aynen

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
gurbetçilerden konu açılmışken; bizimkiler almanyada hasarlı araç alıp satıyorlar, her sene de hasarlılardan bir ikisini getirip burada yaptırıyorlar (ucuzmuş), üzerine egzost vesaire derken dönüyorlar.

Çözemedim,

hele ki egzost olayını hiç çözemedim,

insan kendine bu zulmu yapmaz yahu o sesle nasıl gittin onca yolu  !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 'alph
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
taktırma bencede. daha sonra karar verirsen sislerle beraber dışarda daha ucuza taktırabilirsin
2007 ToYoTa CoRoLLa (canavarım : )
06.34
FeNeRBaHÇe