0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fikrim yok.
Avensislerde görüş yetersizliğinin mercek kararmasından kaynaklandığı biliyorum bunun için www.fararizalari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Görüştüm firma ile en kısa zamanda bir ziyaret edeceğim , gece görüşte baya zorlanıyorum.300 TL ye orjinalliğini bozmadan hallettiklerini söyledi.Hayırlısı bakalım.
ümit abii bu arada ferhat bey yeni toyotacı bak,kendini tanıtsın dimi abi ne dersin??
lütfen aklımıza ilk geleni yazmayalım ... sonra mahçup olmak var .
ismim Ferhat KAYA Ankara'lıyım 34 yaşındayım ... işim nedeniyle Diyarbakır'da yaşıyorum ... Ocak 2010 Gümüş gri 2004 Avensis 2.0 Elegant sahibi oldum ... ilk toyota deneyimim ... Diyarbakır'daki tek yetkili servis olan Kardelen'e gidiyorum ... ufak tefek birşeyler ve 60.000 bakımı yaptırdım ... şimdilik bu kadar herkese selamlar
he eğer dediğin gibi ise ümit abi,tanıtmışsa ve ben kaçırmışsam boynum kıldan ince,haddimi bilir özür dilerim ferhat beyden...
sen haklıymışsın ferhat bey mahcup olan ben oldum...büyük özür olsun,kusuruma bakmayınız...
pardon ferhat bey aklımıza ilk geleni yazıyo olsaydık burada olmazdık emin olun !