Gönderen Konu: HD DSLR Sahipleri Dikkat  (Okunma sayısı 2035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
HD DSLR Sahipleri Dikkat
« : Temmuz 26, 2010, 23:51:56 »

HD DSLR makineniz varsa lazer şovlarını görüntülemeyi aklınızın en ücra köşesinden bile geçirmeyin.

http://gizmodo.com/5596508/laser-light-show-vs-dslr-sensor

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

HD DSLR Sahipleri Dikkat
« : Temmuz 26, 2010, 23:51:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: HD DSLR Sahipleri Dikkat
« Yanıtla #1 : Temmuz 26, 2010, 23:58:03 »
ben linki açamadım ya merak ettim ne oluyor?
bende yeni makina almayı düşünüyordum Nikon D300S e bakmıştım onda da var HD çekim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 27, 2010, 00:01:29 »
Abi lazer şovu iki kere lensin üzerinden geçince ekranın ortasında bir çizgi olşuyor
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 27, 2010, 00:06:57 »
Link ile ilgili bir problem yok Aydın, senin makinada vardır bir problem. 5D ile lazer şov görüntülemişler iki görüntüleme de de lazer ikinci geçişte sensör üzerine bir çızık atıyor.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 27, 2010, 00:11:26 »
evet benim internet şuan yavaş hala beklemede o zaman HD almamak lazım gerçi kullanmayız da ne olu ne olmaz ali bu arada araba hala almadıysan aracı acil satmam lazım sana vereyim düz demezsen

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2010, 00:19:21 »
evet benim internet şuan yavaş hala beklemede o zaman HD almamak lazım gerçi kullanmayız da ne olu ne olmaz ali bu arada araba hala almadıysan aracı acil satmam lazım sana vereyim düz demezsen

Bugün Avensis 2.0 için sözleştik Aydın, aslında senin arabayı alabilirdim ama öbür araç için söz verdik bir kere. Bu arada arkadaşlardan isteyen olursa reklamını yaparım hemen fiyatını söylersen mail ile bizim şirkete duyurabilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 27, 2010, 09:50:48 »
Bugün Avensis 2.0 için sözleştik Aydın, aslında senin arabayı alabilirdim ama öbür araç için söz verdik bir kere. Bu arada arkadaşlardan isteyen olursa reklamını yaparım hemen fiyatını söylersen mail ile bizim şirkete duyurabilirim.
Ali hayırlı olsun güle güle kullan üyelerimizden Yunus Emre arkadaşımıza talip oldu yarın gelip alacak hayırlısı ile

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 27, 2010, 09:53:21 »
Sana da hayırlı olsun abicim, işiniz de hayırlı olsun Allah utandırmasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Temmuz 27, 2010, 09:54:30 »
Sana da hayırlı olsun abicim, işiniz de hayırlı olsun Allah utandırmasın.
Amin inşallah hayırlısı ile fotoğrafane açacağım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 27, 2010, 09:55:49 »
Amin inşallah hayırlısı ile fotoğrafane açacağım

İnşallah abicim, insanın sevdiği işi yapması güzel bişey. Tekrar hayırlı olsun.

Selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Toyooo Toyota Toyooo Toyota, Toyota...
    • Cagdas Yildirim's Personal Website
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #10 : Kasım 13, 2010, 15:18:20 »
Şimdi arkadaşlar lazerler aslında sensörünüze zarar vermez fakat frekansı ve gücü aşırı yüksek lazerler ki bunların insanların gözüne gelebilecek şekilde kullanılması zaten yasaktır, çünkü aynı şey insan gözü içinde geçerli ki bizim gözümüz için en yüksek değer olan 120hz nin üzerinde çalışabiliyor bu lazerler (lazerlerin çok uzak mesafelere ulaşmasının sebeplerinden biri). Fakat bu videoda anladığım kadarıyla video çeken "Agua" nın bulunduğu açıdan kaynaklanan bir sorun oluşmuş. Amber '10 a gidin istanbulda yaşıyorsanız tophane antrepo no:5 de orada göreceksiniz lazerle ve ışıkla yapılan bir iş var herzaman olduğu gibi amberde bulunan bütün eserlerle kullanıcılar oynayabiliyorlar deneyin lazeri kameraya tutmayı hiç bir şey olmayacak göreceksinizki 1-2 fotoğrafta ben yollayabilirim arkadaşın şakası sonucu aynanın kalkmasıyla lazerin sensör üzerinde olması bir oldu gözüme gelmedi neyseki. fakat bayaa lazer izi görünebiliyor ama kalıcı bir hasar bırakmamıştı makinamda.
Toyota Corolla SD 1.6 SOL AT CC
Çağdaş Yıldırım