0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mekanda AnkaMall mı? Güzel fotolar. O Amplemi nasıl boyattın mesut kırmızıya. Kendinmi boyadın? Sökümü kolaymı?[/quote]üçümüzün olduğu mekan istanbul yolu üstündeki CARREFOUR logoyu kendim boyadım sökümü çok kolay...logoyu sıkıca yakala parmaklarınla çek gelsin komple geliyo...sonrada arkada tırnakları var onlara bas kromajı çıksın kalan siyah plastiğe bas boyayı gitsin yağlı boya bas tabancayla canlı duruyo
mesut abı nerelerdesın dugune gıdecez haa soz verdın. . .[/quote]ben hep buralardayım Coşkunda sen nerelerdesin üyeliğine ne oldu senin ya... düğün nezamandı...
üyelik cort abi 15 ekımden sonra.kesin gidecez hea.[/quote]Ayıpsın coşkun gelicez dedik gelicez yine Sametle...ya konuya kimse bişi yazmamış...forumumuz bu aralar durgun..genelde toyotacılar hep böyle durgunuz...bi canlılık bi toplantı falan yok..diğer marka takımları çatır çatır buluşup eyleniyorlar valla
abi benım uyelık o yuzden gıttı yakındım sınırlendım uyelık ıptalı ıstedım sora dayanamadım gene.[/quote]valla kardeşim ne diyim bu konuda çok durgunuz gerçekten bende sinirlenmiyo değilim çok düşündüm bikaç forumdan üyelik iptali için ama diyorumki sabret sabret sabret ama nereye kadar bakalım
Abi hiç sormaa böyle özel fotograf çektirince poz veriyim diye mal gibi çıkıyom [/quote]Coşkun böyle konuşma bidaha duymiyim ağzına acı biber sürerim bak delikanlı dediğin böyle olur işte ... çok güzel çıkmışsın...bu arada ben mesut samet değil..onlardayımda onun hesabı açıkmış