0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman, gemide sana iş ayarlarız gerekirse. Hergün fotoğraf korsun buraya. Daha imrendirici fotoğraflar vardı ama içim el vermedi Hande hanım, İnşallah bir dahaki sefere. Alper, onu göremeyenlerde var. Murat, çok güzel birşey bu gerçekten, sendekinin biraz daha uygun olanını (1 kamara ve önde güneşlenecek yer) ileride düşünüyorum, bakalım, hayırlısı. Gerçekten arkadaşlar, gördükçe benimde içim gidiyor, ahhhh ahh. Harbi TCT olarak ileride şöyle 1 haftalık bir gemi seyahati mi ayarlasak acaba? Gerçekten hiç fena olmaz, gemideki diğer yolcuları bilmem ama en azından bizlerin açısından. Bakalım ne düşünceler gelecek bu doğrultuda.
Evet, bu ağırkanlılık var malesef. Ama olmaz değil, sadece bazı şeylerin farkında varmak lazım.
ağırkanlılık değil.... vakitsizlik ve nakitsizlik.....
palmiyenin altından 2 gün önce kalktımda geldim,:) hayatımın en kötü günü diyebilirim, sabahdan beri çalışmak işkence oldu, adaptasyonu tam sağlamışken fotoları gördükden sonra tekrar pert oldum ))) forumdan da soğudum
hadi ya..üzücü şimdi hiç geçmez 12 ay bidaha ki yaza çok var muhammmet abi...kalkılır mı o palmiyenin altından yaaaaaa....