Gönderen Konu: RC tekne alacağım, marka hakkında yorumlarınız ve ya tavsiyeleriniz  (Okunma sayısı 2993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Oğlumla beraber RC zevkini yaşamak için, bende bir RC tekne almaya karar verdim.
Hesaplı ve ilk etapta tatmin edecek diye düşündüğüm bir model seçtim Hepsiburada sitesinde.
Marka hakkında yorum ve ya tavsiye edeceğiniz bir şey varsa beklerim.
(Başka model/marka tavsiye edecek olursanız, 60 TL maximum olacak şekilde olsun lütfen. online ve taksile :) )
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=1204960&Productid=oyunreel7002

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
boşverin oyuncağını gerçeğinden alın bir tane balığa çıkarsınız oğlunuzla :D hayallerimden birisi :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Levent bey, benim de ilgimi çekti tekneler.

Ancak linkini verdiğiniz model ve aynı marka diğer modelleri araştırdım, pek tavsiye edilmiyorlar.

Bir şarj ile sadece 15 dakika kullanılabiliyormuş.

Ben de nitro modellere yöneldim, ama tabi fiyatları istediğiniz fiyatın çok üzerinde :)

iki alt konuda bir videosu var, baya hoşuma gitti.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Levent bey, benim de ilgimi çekti tekneler.

Ancak linkini verdiğiniz model ve aynı marka diğer modelleri araştırdım, pek tavsiye edilmiyorlar.

Bir şarj ile sadece 15 dakika kullanılabiliyormuş.

Ben de nitro modellere yöneldim, ama tabi fiyatları istediğiniz fiyatın çok üzerinde :)

iki alt konuda bir videosu var, baya hoşuma gitti.
Hocam bizimki bir anlık hevesle olacak ve devamı olacaksa zaten daha pahalı ürünlere yöneleceğiz.
Alacağım teknenin boyu 75 cm cıvarında, kasa büyük yani. Ben ilave olarak 6 tane ni-cd pil daha eklemaya düşünüyorum. Tabi statiğini bozmadan yapmalıyım bu işi.
Fikir için teşekkürler.

boşverin oyuncağını gerçeğinden alın bir tane balığa çıkarsınız oğlunuzla :D hayallerimden birisi :)
Seçkin kardeşim, gerçeğini almak için Corolla'yı ve evimi satmam gerekecek, benim de hayalim ama teknede yaşayamam.... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
Seco tekneleri bulduk, bir de deniz getirelim Ankara'ya ve Çorlu'ya, tam süper olacak. :) :)
size yakın deniz ondan dedim. aslında bize da yakın olsa bi kayık da ben ayarlarım ;) :D
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Tekneyi aldım ve hafta sonu test ettim. Biraz hayal kırıklığı yaşadım.
Gücü ve gösterişi yerinde, ancak bataryası 5 dakikada bitti.
Çok garip, tanıtım sayfasında çalışma süresi 15 dak diye geçiyor, ancak batarya hemen tükeniverdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Levent bey teknenin kullandığı pilin fotosunu buraya eklermşisiniz size pil konusunda tavsiyede bulunayım, bunlar oyuncak sınıfında oldukları için pilleride ucuz oluor ve bu yüzden çabuk tükeniyor.