Gönderen Konu: Mercedes'ten CL'ye makyaj  (Okunma sayısı 4186 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Mercedes'ten CL'ye makyaj
« : Temmuz 24, 2010, 15:44:32 »

Mercedes-Benz, lüks coupesi CL’yi etkili bir makyaj operasyonuna soktu. Yeni yüzüyle Goodwood Hız Festivali’nde tanıtılan Mercedes-Benz CL ön ızgara ve tamponla birlikte aydınlatma grubunda da yenilikler yapılmış. Daha sert ve keskin bir hale gelen farlarda artık LED’ler görev yaparken, arka tasarımda plakanın yanına alınan geri vites lambaları ve yeni tampon dikkat çekiyor. İç mekanda çok önemli yenilik yapılmazken en önemli değişiklik sunulan yeni döşeme ve kaplamalarda görülüyor. Mercedes-Benz CL’nin en önemli yeniliği ise motor kaputunun altında gizli. Mercedes-Benz CL 500’de artık 435 HP güç üreten 4.6 lt’lik çift turbo V8 BlueDIRECT motor görev yapacak. 5.5 lt’lik atmosferik V8’in yerini alan yeni motor 47 HP daha güçlüyken, artan performansa rağmen ortalama tüketim selefi ne göre yaklaşık yüzde 23 azalmış. 700 Nm torka sahip olan aracın 0-100 km/s hızlanması 4,9 saniye sürerken güç 7 kademeli otomatik şanzımanla arka tekerleklere aktarılıyor. CL ailesinin en üst modeli olan CL 600’de selef modelden tanıdığımız 517 HP’lik çift turbo beslemeli V12 kullanılıyor. Motor ve performans konusundaki geliştirmelerinin yanı sıra Stuttgartlılar güvenlik konusunda da CL’ye yeni eklemeler yapmış. Şerit takip asistanı, kör nokta asistanı, geliştirilmiş gece görüş asistanı gibi güvenlik ekipmanları yaz sonunda ilk olarak Amerika pazarıyla tanışacak yeni CL’de öne çıkan güvenlik ekipmanları.

link:
http://www.otohaber.com.tr/haber/4611-Mercedesten-CLye-makyaj.html

Toyota Club Türkiye

Mercedes'ten CL'ye makyaj
« : Temmuz 24, 2010, 15:44:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Mercedes'ten CL'ye makyaj
« Yanıtla #1 : Temmuz 24, 2010, 16:25:20 »
 Güzel paylaşım teşekkürler.
 Facelift façayı biraz düzeltmiş ama hala E serisi Coupe den güzel diyemeyiz .

Toyota aşk gibidir , yaşamayan bilemez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 24, 2010, 21:19:26 »
mercedes her zaman mercedes..
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 24, 2010, 21:35:00 »
  Güzel paylaşım Erdi. Bu gün karşı yönden bir Mercedes geliyordu, tipi çok değişikti, farlar düz ve aşağı doğru idi. Yaratık gibi duruyordu. En azından farklı bir tasarımı vardı. Ayrıca bu gün bir tane de Panamera gördüm, gerçekten hoş duruyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 25, 2010, 10:56:49 »
hakan abi gördüğün muhtemelen e coupedir..
http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2009/03/03-gen-09-m-b-e-class-coupe-live_580op.jpg

bu arada cl nin tasarım olaran önü gayet şıktı, yine çok şık olmuş..ama arkası kötü denebilcek kadar kötüydü :D o ne oldu acaba
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #5 : Temmuz 25, 2010, 15:40:20 »
  Evet, büyük ihtimal verdiğin resimdekiydi Türkay.
 Bu arada buluşmadaki konuyu hatırlarsın Türkay; AMG yanlış hatırlamıyorsam yarışlara dizel versiyon ile de katılmıştı zamanında. Yakın zamanda da yine bunları görebiliriz büyük ihtimalle. En alttaki sitede C 30 CDI AMG versiyonu da mevcut.

Haberin Detayı: http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_Z-eYRIyTo08/SSIxdXzp9-I/AAAAAAAAXNg/PG4kMjt8kgs/s400/1986-mercedes-300-ce-56-amg-hammer.jpg&imgrefurl=http://benzs.blogspot.com/2008/11/mercedes-amg-diesel-model-dubbed-super.html&usg=__8EhyzEmCQ6qvtXzUY0TELOCbBdc=&h=267&w=400&sz=27&hl=tr&start=2&um=1&itbs=1&tbnid=OtrpJhp60r0aOM:&tbnh=83&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3D1986%2Bdiesel%2Bamg%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26tbs%3Disch:1

Ayrıca: http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_C-Class

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Temmuz 25, 2010, 16:27:29 »
yarışlara katılması olmuştur abi de ben yol versiyonlarından bahsediyordum ya..bir de resimdeki C coupe sevdiğim bir modeldir..çok erkek bir araç..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #7 : Temmuz 25, 2010, 21:30:01 »
  İlk yarışlar ile başlamıştı, ama Wikipedia sitesinde de C 30 CDI AMG görünüyor zaten Türkay. Çünkü Amg'nin dizel bir yol versiyonu ürettiğini hatırlıyordum ve MTech'de buna rakip bir çalışma olmadığını duymuştum hatta zamanında.
 Hatta bir gösterge tablosuda buldum:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Temmuz 26, 2010, 01:12:24 »
  İlk yarışlar ile başlamıştı, ama Wikipedia sitesinde de C 30 CDI AMG görünüyor zaten Türkay. Çünkü Amg'nin dizel bir yol versiyonu ürettiğini hatırlıyordum ve MTech'de buna rakip bir çalışma olmadığını duymuştum hatta zamanında.
 Hatta bir gösterge tablosuda buldum:

gerçekten de çok şaşırdım..bu ikiliden bilmediğim şey çok az sanıyordum..malum bmw savunurken mercedesi de her yönüyle bilmem gerekiyor :D yeni bir şey öğrenmiş oldum ve çok çok şaşırdım..devamı gelmedi mi ki acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #9 : Temmuz 26, 2010, 02:05:48 »
su daylight'lara bayılıyorum yaaa :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #10 : Temmuz 26, 2010, 10:17:59 »
  Sanırım biraz piyasa yoklaması mahiyetinde ürettiler bunu, yani gelecekte talep olursa ön hazırlık olsun diye. Sonraki kasalarda hiç duymadım ama yine çıkacakmış anladığım kadarı ile. Herhalde biraz da teknoloji kanıtlama arzusu vardı, gerçi az yakan ve performanslı bir araç fena olmazdı. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Temmuz 26, 2010, 11:46:37 »
su daylight'lara bayılıyorum yaaa :(
o zaman bir sır vereyim :D bu kıi 2009a daylight projem var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Temmuz 26, 2010, 14:17:58 »
yapamazsınkı yapamazsınkı :D yapsana len bende senden calayım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Temmuz 26, 2010, 14:22:49 »
yapamazsınkı yapamazsınkı :D yapsana len bende senden calayım :)
şöyle bir sır daha vereyim..japonyada gelecek parça ile, orjinal bir proje olcak..çakma şerit led olmıcak ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Temmuz 26, 2010, 14:28:31 »
banada ısmarlamazsan sen alırken iki elim yakanda olur obur tarafta :D neyse parası veririm genc banada ısmarla :P :P :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Temmuz 26, 2010, 14:54:44 »
banada ısmarlamazsan sen alırken iki elim yakanda olur obur tarafta :D neyse parası veririm genc banada ısmarla :P :P :D
2 tane alırsam gümrükte kalma ihtimali yüksek :D bi takımı 100 dolar gibi bişeyler oluo :D teker teker çekeriz istenirse :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Temmuz 26, 2010, 15:00:19 »
benı bunlarla caydıramzsın caymammmm :D :D amerikada yokmudur yaa a.c.d bize bir kıyak yapsa ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Temmuz 26, 2010, 20:20:53 »
bakmam mı :D ilk ona baktım ama japonyada buldum bi tek, onun da amerikaya kargosu 16 dolar, türkiyeye 12 dolar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #18 : Temmuz 27, 2010, 00:45:11 »
hadi yaa :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Temmuz 27, 2010, 01:00:44 »
Kardiiii meaguirsleri aldım laaa bulana kadar baya lastik çektirdim ama buldum :D

Hee bu arada bazılarına yağmurlu havada su yok :islik: :islik: :foto: