Gönderen Konu: Yol Gocunce  (Okunma sayısı 1366 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Yol Gocunce
« : Temmuz 23, 2010, 21:46:25 »

Dun geceki firtina ve beraberinde gelen rekor yagis neticesinde Milwaukee'de (WI,ABD) bir caddenin ortasi gocuvermis ve o anda yoldan gecen bir SUV'yi de icine almis.Bulundugumuz yer ikibucuk saatte ikibucuk aylik yagisini birden almis.

http://www.fox6now.com/news/witi-100723-sinkhole-east-side-story,0,3774918.story

Fe... :-)

Toyota Club Türkiye

Yol Gocunce
« : Temmuz 23, 2010, 21:46:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Yol Gocunce
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2010, 22:42:22 »
Allah Korusun ya burda böyle bişey olsa hemen ortaya acaip acaip konuşmacılar çıkar.
Ahmet yalnız zemin boş gibi duruyor. Acaba altyapıda sıkıntı mı var.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 24, 2010, 00:18:17 »
Hükümet nerede  !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 24, 2010, 02:18:54 »
ne olacak bu amerikanın hali..obama geldi her şey rezil oldu, hep hükümet yüzünden..devlet nerde, o suv sahibine yazık değil mi..hükümet bunun hesabını vermeli
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 24, 2010, 03:30:00 »
ne olacak bu amerikanın hali..obama geldi her şey rezil oldu, hep hükümet yüzünden..devlet nerde, o suv sahibine yazık değil mi..hükümet bunun hesabını vermeli

+1  :D
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 24, 2010, 06:03:18 »
Allah Korusun ya burda böyle bişey olsa hemen ortaya acaip acaip konuşmacılar çıkar.
Ahmet yalnız zemin boş gibi duruyor. Acaba altyapıda sıkıntı mı var.

Zemin bos, Hazim.Bu tur gocukler kirec tasi benzeri suyla eriyip giden zeminlerde oluyormus.Yolda belli araliklarla kazi falan yapsalar, ac-kapa yapsalardi zeminin akip gittigini gorurlerdi...

:D Burada da her seyi Obama'dan bilen bir grup var, Turkay.Mantikli sebep-sonuc iliskisi olsa ben de katilirim, ama A dese suclu, B dese suclu, C dese de suclu.Ne yaparsa yapsin yine suclu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2010, 10:18:59 »
:D Burada da her seyi Obama'dan bilen bir grup var, Turkay.Mantikli sebep-sonuc iliskisi olsa ben de katilirim, ama A dese suclu, B dese suclu, C dese de suclu.Ne yaparsa yapsin yine suclu.

bütün dünya öyle abi boşver sen..söylenileni kimse dinlemiyor, sadece söyleyene bakılıyor :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 24, 2010, 10:20:40 »
bende böyle olaylar bir tek Türkiye de olur sanıyordum!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 24, 2010, 10:44:23 »
yakın zamanda bostancıda köprüsü ne 5-10 metre kala göcük olmuştu e-5 üzerinde  ama yağıştan değil..metro çalışmasından..aynı şekilde onadan 1-2 ay önce kartal cevzili köprüsünde meydana gelmişti..evet oktayım sadece Türkiyede olmuyomuş..ALLAH korusun..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 24, 2010, 11:12:07 »

Gecen Mc de bi adam denk geldi abi hayattan bezdirdi beni yemin ederim ya... Yemegi filan biraktim kactim en son... Adam zaten soyle bir tip evi falan birakmis karavani kocaman luks olanlardan (arkasinda arabasida var) onda geziniyormus artik...
Bildigin bizim kahvelerde oturup (rahmetli) Ecevti soyle Demirel boyle diye laklak edip memleket kurtaran amcalar var ya ayni ondan ya bi yandan komik geliyo burda da mi bunlardan var diye biryandan anlatiyor amcam yok amerika cok bozuldu yasam standartlari cok dusuk insanlar bunu anlamiyo falan filan.... Icimden diyorum ha ci dayi gel benim guzel ulkemede yasam standardi gor :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Temmuz 24, 2010, 17:37:37 »
 :alkis: :rofl:
Gecen Mc de bi adam denk geldi abi hayattan bezdirdi beni yemin ederim ya... Yemegi filan biraktim kactim en son... Adam zaten soyle bir tip evi falan birakmis karavani kocaman luks olanlardan (arkasinda arabasida var) onda geziniyormus artik...
Bildigin bizim kahvelerde oturup (rahmetli) Ecevti soyle Demirel boyle diye laklak edip memleket kurtaran amcalar var ya ayni ondan ya bi yandan komik geliyo burda da mi bunlardan var diye biryandan anlatiyor amcam yok amerika cok bozuldu yasam standartlari cok dusuk insanlar bunu anlamiyo falan filan.... Icimden diyorum ha ci dayi gel benim guzel ulkemede yasam standardi gor :D :D :D

Duymussunudur adasim, Tea Party dedikleri bir olsumlari var, kucuk devlet, az vergi falan filan diyorlar, ama en buyuk masraf savas harcamalari, onu gormuyorlar.Bir iki buyuk sirket bunlari destekliyor, donatiyor,etrafa saliyor.Secimlerde epeyi soz sahibi olacaklar gibi.TVlerde de konusan baslari var, devamli tahrik ediliyorlar.Irkcilar da.Obama siyahi falan degil, asil siyahilik varlikli olmamak.Bunlar kara cahil, bizim haci dayilarimiza kurban olsunlar,  Ahmet :D
yakın zamanda bostancıda köprüsü ne 5-10 metre kala göcük olmuştu e-5 üzerinde  ama yağıştan değil..metro çalışmasından..aynı şekilde onadan 1-2 ay önce kartal cevzili köprüsünde meydana gelmişti..evet oktayım sadece Türkiyede olmuyomuş..ALLAH korusun..
Sadece o mu Murat, dun, evvelsi gun sel oldu, bu eyaletin en buyuk sehrinde evlerin bodrumlarini su/kanalizasyon basti.Yollarda koca koca delikler var, iki senede bir rot balans gerekiyor.
Her yerde, Oktay.Insan olan her yerde bozulma oluyor.
bütün dünya öyle abi boşver sen..söylenileni kimse dinlemiyor, sadece söyleyene bakılıyor :D
O zaman da hep kendimizle celiskiye dusuyoruz.Cunku baska biri soyleyince once karsi ciktigimiz seyi onaylayip destekliyoruz.Iyi taraftariz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Temmuz 24, 2010, 17:41:43 »
Shorewood Rapids!!
youtube.com/watch?v=GFgJUGplEnA&feature=related

Persembe aksami gelen selden goruntuler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 24, 2010, 20:16:42 »
ALÇAK OBAMA zenci nolacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 24, 2010, 21:33:17 »
Olsunlar tabi abicim ya hacı dayılarıda özledim bu dengesizlerden dönünce kahveye gidip ona buna küfredicem tutarsızca :D :D :D :D

Abi bütün videoyuda izledim üşenmeden :D :D Elemanlar iyi makara yapmış :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 24, 2010, 22:27:02 »
aynen :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma