0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne olacak bu amerikanın hali..obama geldi her şey rezil oldu, hep hükümet yüzünden..devlet nerde, o suv sahibine yazık değil mi..hükümet bunun hesabını vermeli
Allah Korusun ya burda böyle bişey olsa hemen ortaya acaip acaip konuşmacılar çıkar.Ahmet yalnız zemin boş gibi duruyor. Acaba altyapıda sıkıntı mı var.
Burada da her seyi Obama'dan bilen bir grup var, Turkay.Mantikli sebep-sonuc iliskisi olsa ben de katilirim, ama A dese suclu, B dese suclu, C dese de suclu.Ne yaparsa yapsin yine suclu.
Gecen Mc de bi adam denk geldi abi hayattan bezdirdi beni yemin ederim ya... Yemegi filan biraktim kactim en son... Adam zaten soyle bir tip evi falan birakmis karavani kocaman luks olanlardan (arkasinda arabasida var) onda geziniyormus artik...Bildigin bizim kahvelerde oturup (rahmetli) Ecevti soyle Demirel boyle diye laklak edip memleket kurtaran amcalar var ya ayni ondan ya bi yandan komik geliyo burda da mi bunlardan var diye biryandan anlatiyor amcam yok amerika cok bozuldu yasam standartlari cok dusuk insanlar bunu anlamiyo falan filan.... Icimden diyorum ha ci dayi gel benim guzel ulkemede yasam standardi gor
yakın zamanda bostancıda köprüsü ne 5-10 metre kala göcük olmuştu e-5 üzerinde ama yağıştan değil..metro çalışmasından..aynı şekilde onadan 1-2 ay önce kartal cevzili köprüsünde meydana gelmişti..evet oktayım sadece Türkiyede olmuyomuş..ALLAH korusun..
bende böyle olaylar bir tek Türkiye de olur sanıyordum!
bütün dünya öyle abi boşver sen..söylenileni kimse dinlemiyor, sadece söyleyene bakılıyor