Gönderen Konu: 2010 fiat doblo premıo 1.6 105 hp  (Okunma sayısı 4097 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
2010 fiat doblo premıo 1.6 105 hp
« : Temmuz 23, 2010, 15:05:11 »
bır kaç aydır arkadasımın şirketinde dokuman işlerine bakarak yardım ediyorum. şirkete gecen aylarda aldıkları fiat doblo premıo'yu bugun ,canakkale-tekirdag arası kullanma şansım oldu (200km) yenı kasa bir defa eskısıne göre kat ve kat havalı olmuş bunu baştan söyleyeyim benım kullanıdıgım siyah renkli siyah camlı (orjınal) olunca,ciddi bir şekilde fiat hakkında görüşüm daha dıstan gördüğümde değişmişti. :) içerisine gelince linealardakı klasık direksiyon fiat dobloda'da var şekil bakımından begenmedım ama direksiyondakı cift taraflı bluetooht ,radyo,teyp ayarı sunabılen dugmeler tamamen cok fonksiyonel vede direksiyonun sol altındakı cruıze control kolu cok hosuma gitti.Zaten arac en full versiyonu bluetooh telefon sistemı ,usb girişi cruıze control,start&stop düğmesi,digital klima yol bilgisayarı xenon farlar,far yıkama bu pakette standartmıs ek olarak blue me & tom tom navigasyon cihazı serviste eklenmıs.neyse gelelim iç döşemeye. on konsolun cift renk olusu, koltukların krem rengı olusu, cok hos. ama plastıkleri vahim, gercekten kalıtesız malzeme kullanılmıs, insanın gözü alıstıkca anlıyor. birde vıtes kolu oldugu konsol bolumu sag ayagınıza vuruyor bır araçta benım en dıkkat ettıgım seydır bu ve uzun yolculukta sag bacagınızı terletiyor.Okadar büyük bir aracın sofor mahalı bu kadar dar olmamalı. üst tavan cok yuksek bence bu artı bır yon cunku hıc yoksa ferah bır sekilde aracınızı kullanabılıyorsunuz.ama tavan halısı cok kötü bır döseme gercekten elınızle asılsa gelıcekmıs gıbı motor sesıne gelırsek dizel corolla kullanan bır kısıye göre tabıkı yuksek geldı bana. ama genede normal sayıyorum, cunku benım canımı sıkan yol boyunca olusan ugultu. ozellıkle on kapı aralarından ugultu gelıyor cok acık.motor'un 1.6 olması cok ıyı olmus hızlanması gidişi cok iyi 6 ileri vites konması cok iyi olmus.ama yol tutus vasat sollamaya cıktıgımda bıle 110/km/s hızla,arac savrulmaya elvirişli. sanki en ufak hatanızı beklıyor.Çekiş olarak, bolu daga rampalarını bılen bılır. ne kadar dık olduklarını, ben o rampalarda bayılır dıye dusunurken arac benı cıddi sekılde sasırttı en dusuk 4. viteste 90.km/s'tı. yanı bayılma olmadı düz yolda cok iyi bır arac kesınlıkle sızı yormuyor.yolculuğum cok rahat gectı diyebılırım.Kesınlıkle yenı doblo benı sasırttı. ama kesınlıkle bu aracla sert vıraja,sert bir şekilde sollamaya girilmez.yuksek hız yapılmaz ,cunku ugultu sesı ve savrulması cok yuksek bır arac. zaten üreten fırmada söyledıklerımı yapsın diye tasarlamamıslar bellı :) ben bu aracı bır kamyonet olarak kendı capımda test ettım. kesınlikle bır arac olarak değil.Şunu söyleyebılırım fiat gercekten cıtasını yukseltmıs ben cok begendım sahsen. uzun yıllar görev yapacak uzun yollara dayanabılecek bır arac. gelelım yakıt tuketımıne ben aracı deposu dolu olarak aldım, ama fışını aracın ıcınde buldum 180. tl lık mazot almıs. tahmınım 55-60 lt deposu var. şimdilik iki cizgi düştü, tahmınım 30 tl lik mazot yakmısımdır 200 km'de .ama donuste canakkalede depoyu doldurunca anlayacagım gidiş donus ne kadar yakmısım, sızıde bılgılendırecegım.Şimdi size bu yazıyı tekirdağ'da tekira alısveriş merkezınde özsüt pastanesınde muzlu pastamı yıyıp limonatamı ıcerek yazıyorum :) üstünede birde karısık dondurma yıyesım var :) :) 2-3 saat daha buralardayım herhalde sonra ver elını canakkale :) hepınıze cok selamımı ıletıyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: 2010 fiat doblo premıo 1.6 105 hp
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2010, 15:32:09 »
ohhhh ... paylaşım için teşşekürler :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2010 fiat doblo premıo 1.6 105 hp
« Yanıtla #2 : Temmuz 23, 2010, 15:38:38 »
bende çok seviyorum fiat doblo grubunu yaa...
Ev Alma... Toyota Al...