Gönderen Konu: Boya Kalktı... :(  (Okunma sayısı 12133 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Boya Kalktı... :(
« : Temmuz 23, 2010, 14:23:16 »
Abiler, dün akşam peder arabayı yanaştırırken arabanın tamponunu sürtmüş, boya kalkmış resmen...  :(  :( Valla, içim gitti orayı görünce. Resimleri ekledim. Bunu nerede yaptırabilirim? kasko var. ( Aksigorta)

Toyota Club Türkiye

Boya Kalktı... :(
« : Temmuz 23, 2010, 14:23:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Boya Kalktı... :(
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2010, 14:27:26 »
autoking halleder bunu ama çok gözükür bir yerde değil gibi duruyor bence boş ver

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 23, 2010, 14:30:37 »
autoking halleder bunu ama çok gözükür bir yerde değil gibi duruyor bence boş ver

Abi doğru söylüyorsun ama ne bileyim işte, insanın moralı bozuluyor böyle olunca... Autoking le konuscam yarın veya pazartesi götürcez arabayı  bi baksınlar bakalım.. Servise götürmücem, komple boyancak dicekler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 23, 2010, 14:36:20 »
Götür bakalım Enes sen başka yerleride yaptırcam diyodun noldu yaptırdın mı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 23, 2010, 14:39:17 »
Götür bakalım Enes sen başka yerleride yaptırcam diyodun noldu yaptırdın mı ?

Bu gittiğim zaman hepsini hallettircem..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 29700
  • Model Yılı: '17
  • 61 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 23, 2010, 14:51:12 »
Geçmiş olsun...Çok da kafaya takılacak bir şey değil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 23, 2010, 20:32:21 »
AutoKınge uğrama kardeşim..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 23, 2010, 20:36:53 »
   Enes fazla kafaya takma.Bunlar devede kulak sadece.Evet can sıkıyor ama o kadar da değil...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2010, 20:50:03 »
AutoKınge uğrama kardeşim..

Neden Alper ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 23, 2010, 21:50:01 »
Bence kalsın iyice bi bezle silin cilalayın.Neden kalsın diyorum nazarlığı olsun.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 24, 2010, 00:08:33 »
Neden Alper ?
En son komple boya için eski aracımı vermiştim ve yeni boyanmasına rağmen boya kalkmaları olmuştu..Ayrıca sökülen parçalardaki vidalar olsun diğer küçük tutturucu malzemeler olsun yarısından çoğu kayıptı belirtmeme rağmen..İşçilik vasat zaten tavsiye etmiyorum.Yinede sen bilirsin kardeşim..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 24, 2010, 02:17:16 »
izmir autokingte kapı boyattım, hem de füme renk..çok çokçok memnunum, bana öneren de siteden üye kemal aksüyek..onun da bej miydi neydi o renk arabası var o da çok memnun izmir autokingten..ben izmir autokingi öneririm..ayrıca yetkili servise de gidebilirsin ak sigorta varsa..boyasınlar abi komple..tampon bu :) tampon boyalı mı diye bakmıyorlar merak etme onu dert ediyorsan :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 24, 2010, 23:43:00 »
izmir autokingte kapı boyattım, hem de füme renk..çok çokçok memnunum, bana öneren de siteden üye kemal aksüyek..onun da bej miydi neydi o renk arabası var o da çok memnun izmir autokingten..ben izmir autokingi öneririm..ayrıca yetkili servise de gidebilirsin ak sigorta varsa..boyasınlar abi komple..tampon bu :) tampon boyalı mı diye bakmıyorlar merak etme onu dert ediyorsan :P

tamam türkay abi bende oraya götürecektim zaten. :) Abi, aracı kaç günde veya kaç saatte teslim aldın ? Randevu v.s 2-3 gün önceden mi alcaz yoksa önce arabayı götürüp göstercek miyiz??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Temmuz 25, 2010, 01:03:14 »
önce randevu veriyorlar ama randevu için gitmen lazım, bakıyorlar ne yapılması gerek, ona göre randevu veriliyor, benim araba 1-2 gün kalmıştı sanki tam hatırlayamadım, ama kapı boyanmıştı benim..bir de ille de araba lazım bana dersen tamponu bırakıp arabayı alma imkanın olabilir belki..düşündüm zorlanırsa niye olmasın :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #14 : Temmuz 25, 2010, 01:19:50 »
enes sıl orayı bırsey kalmaz ne boyası yahu oraya her ciziğe boyamı yaptırcan.silsen orayı hıcbirsey belli olmaz azıcık kım senın tamponun altına bakıcak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 25, 2010, 02:33:36 »
Bu nazarlık olayı bana ters geliyor, araba damgalı eşşek gibi sanki geziyorsun, neymiş nazarlıkmış, ya öyle nazarlıklmı olur, çok istiyorsan as bi nazalık egzosun altına , tıngır mıngır :P

Be önceki arabamdada (Kırmızı corolla) bir kaç kere auto king e gitmiştim , hepsindede gayet temiz iş çıkardılar, ama biraz azmışlar, fiyatlar fahiş olmuş, kaskodan mini indirim varsa ne ala, yoksa kazıklıyorlar resmen, bi çizik için sormuştum servisten pahalı fiyat çektiler, axa sigorta bu sene çamkıran servisle mini onarım anlaşması yapmış, işe yaradı , bir kaç kırık dökük vardı serviste mini indirim klozu kapsamında yaptırdım;

Türkayın önerisi güzel; ya auto king, yada kaskodan servis, sonuçta tampon, plastik, komple boyansa nolacak, benim ön tampon 3 arka 2 kere komple boyandı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #16 : Temmuz 25, 2010, 05:10:09 »
Ben gene bu kadarcık seyi onemsemezdım hos 5 agustosta servisten randevu aldım on kapttakı ve kapaı altlarındakı tas izlerine lokal boya yaptırcam.satarken yok buarası boyalı dıyene satmam olur bıter o tas izleri cok kötü ama tamponun altındakı bır cızıgı onemsemezdım ben sahsen

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 25, 2010, 09:13:56 »
İşte metalik boya bu konuda baya insanı zorluyor. Aynı senin çizikler gibi benim arabadada olmuştu, geri geri giderken inşaat artığı beton parçasına sürtmüştüm. Aldım elime fırçayı, boyayı boyadım geçtim, dikkatli bakmadıktan sonra hiç ilgi çekmiyor. Ama metalikte sırıtır heralde... Yinede komple tamponu boyatmak gereksiz gibi bence ufak bir rütuşla hallolur gibi duruyor.
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 25, 2010, 15:30:24 »
boyatmadıkça kafasın takılır insanın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Temmuz 25, 2010, 15:36:48 »
boyatmadıkça kafasın takılır insanın
kesinlikle !!! benim arabada var 3-5 yerde..görünmüyor ama çok feci takılıyor kafama