0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet lpg var. Atiker marka. Acaba atiker servisini arayıp sorsam mı?
araç lpg de normal gidiyor mu yoksa benzine geçiyor mu sesle birlikte. benim lpg nin ısı sensörü yerinden çıktığında benzer bir sesle uyarı vererek benzine geçmişti, bir daha da lpg ye geçmemişti...
Uyarı sesi lpg sisteminden gliyormuş. Uzun yolda mecburen ucuz gaz almıştım. Sanırım depoya hava da basmışlar. Sistem aşırı havayla karşılaşınca sesli uyarıyla birlikte gazdan benzine geçiyormuş. Benim gaz göstergesi gizli bir yerde olduğu için farketmemiştim.Neyse serviste havasın aldılar ve bir daha ne üdüğü belirsiz ucuz gaz alma dediler... Sanırım depoyu tamamen boşaltıp yeni ve kaliteli gaz alınca bir daha tekrar etmeyecektir.İlgimiz için hepinize tekrar teşekküf ederim...
Gazın kalitesinden mi? Yoksa alınığı saatten mi? Anlamıyorum, bazen hava basma diye tabir edilen olay oluyor. Siz akşam almışsınız biz sabah 7 de almıştık 50 liralık gaz ve 100 km gitmeden bitti. Opetten di işin garibi, aradık istasyon sahibini abi bazen gaz yoğunlaşmasından dolayı oluyor demişti hala anlayamadığım bir olay?
Gaz almak için en ideal saatler nedir? Özellikle yaz aylarında...
Evet ,yoğunlaşmadan ötürü yakıtın (hepsi) akşam saatlerinde alınmasında fayda var.Ayrıca Osman bey sizinki gene iyi gitmiş.Cumartesi günü Göztepe yol kenarında bulunan (Bostancı Sanayii sitesine doğru giderken) BP den 30 TL lik gaz aldım.4 km sonra bitti.Bu kadar da olmaz dedim.