0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güle güle gidip gelin Umut Abi, iyi eğlenceler
Haftaya da ben gidiyorum, yolda kalırsam çağırırım
umut, iyi tatiller. Kas'da guzeldir simdi.
abi sen yolda kalmazsın bu gidişle resmen ayaklı bir ev yapmışsın kendine kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah
abi iyi yolculuklar dikkat et.trafikte altına bi miniCooper felan alırsın.
Ne gıcımışsın sen ya, hiç aramızda maraba gibi çalışan vardır deme yap reklamı Patara, Kalkan, Kaş süper mekanlar iyi seçim, iyi tatiller.
Ortak dükkanı halletmeden nereye gidiyorsun sen? Yolun başında su koyuverdin Neyse tatilini yapıp gelde seni biraz yorayım hele....İyi tatillerBu arada arabayı canlı canlı görmenizi isterim arkadaşlar.Manyak duruyor.Arabaya mervivensi maalesef binilmiyor.doktor abla merdivensiz,desteksiz bir şekilde binebileceğini de hiç sanmıyorum.(size tüyo.arkadan binecekseniz jantın göbeğine basarak çıkın )
Evet arkadaşlar artık delirme sınırına yaklaştığımdan ötürü ...........
ben o sınırı çoktan aştım.... git alper bey sen de git.... hepiniz gidin hiçkimse kalmasın forumda gidiinn..... (şaka bir yana lütfen herkes yollarda dikkatli gitsin)
muhahahaa.... şeye güldüm beni burda kadın doğumcu zannedenler var rahat yerler yani... (bu arada A sınıfı ASM olursak USG için görüşebiliriz)
ha bu arada ben param olmadığı için değil vaktim olmadığı için çıkamıyorum tatile... tam bu dönemde çıkmam imkansız...
biraz geyik olacak ama neden kadin dogumcu demislerki? Erkek dogumcu falan da mi var? :-)