0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben 1,6 Avensis kullanıcısıyım ve üzerinde Lpg var.110 beygir ve kasa ağırlığını Passat ile mukayese edersek ,pek başarılı olduğunu düşünmüyorum.Avensis de bu konuda zayıf.1,6 Passat kullanma şansım olmadı.Ancak mukayese ederek yorumlayabiliyorum.Bence ani atraksiyon için veya anlık tepkimeler için her iki araçta zayıf kalır.
1.4 tsi passat gayet güzel çekiyo ve gidiyo.1.6 102 hp lik passatı plaza bile önermedi.
1.4 tsi de turbo var ve 125 hp olduğundan iyi çekiyodur
125 değil 122 Söz konusu Hitler motoruna gelirsek, ışıklarda 93 model bi arabaya geçilmeyi çok da umursamazsanız alabilirsiniz, sonuçta performans göreceli bir kavramdır.Ben 0-100 10 saniye isterim, başkası beni getirsin-götürsün 0'dan 100'e çıkayım yeterki getirip götürsün der.Tamamen sizin performans beklentinize kalmış.
1,6 motor 102 beygir Passat kasayı çekebiliyor mu acaba? LPG takılırsa yakıt tüketimi nasıl olur? Kullanan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmak istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
birde burada pek passat kullanan.yok vw forumuna bir uğrayın.
Pek yok dedim zaten.Siz azınlıksınız kardeşim allah allah
3 aygır için kalbimi kırmaya değermi
Yok canım kardeşim tabi ki değmez Bu arada Özcan abi var forumda Vw Passat kullanan, görünce cevaplar zaten.