0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sonuçları ve tasarımları biz de merakla bekliyoruz. keşke forumdaki bütün üyelerin oylarıyla seçim yapılabilseydi.[/quote]evet katılıyorum tuba hanıma bencede burada oylamaya sunulsaydı.Birde arkadaşlar ne zamandır söylemek istiyorum bu forum gerçekten çok sıcak muhabbet çok güzel ama yavaş yavaş herkes kopuyor galiba neden böyle olduk arkadaşlar başka takımlar buluşuyor.Birşeyler yapıyor ama bizde hiçbir şey yok.Burada bir konu açılıyor kimse cevap bile vermiyor doğru düzgün en faz 2-3 kişi cevap veriyor.Neden böyle olduk aradaşlar??Ki ben de yeni saylırım ama eski konuları okudum gerçekten eskden herşey daha güzelmiş.
Arkadaslar, sonuclari acikladik. Coskun burda haddini bilmeden sanssiz aciklamalarda bulunmus. Ve artik sinirlenmeye basliyorum.1- Bu forumu hicbir zaman ticari düsünmedik. Cok üyemiz olmasi yerine az ama öz olmasini tercih ediyoruz. 2- Burada yönetici olan herkesin bir isi var. Bu forumu bos zamanlarimizi kullanarak hazirladik ve gene bos zamanlarimizi kullanarak güncelliyoruz. Bu forumdan hic kimse maas almiyor. Bu nedenle bazi aksakliklardan dolayi zamaninda cevap verilememis olabilir. Ama terbiye sinirlarini asmanin da bir alemi yok.3- Üye olurken kabul ettiginiz noktalari tekrar okumanizi tavsiye ederim. Kimsenin yönetime hele hele bu tarzda hesap sormaya hakki yoktur. Bugüne kadar iyi niyetimizi kullanarak bu tarz yaklasimlara tepki vermedik.4- Dizaynlarin hic biri üyelerin oylamasina sunulmadi. Bu bir yönetim kararidir. Arti hic biri de zaten sunulmaya uygun kalitede degil. Eski dizayni kullanmaya karar vermis bulunmaktayiz.5- Bircok kere bulusma ayarlandi ve yapildi. Ancak katilim oldukca az oldu. Burada birazda kendinize öz elestiri yaparsaniz seviniriz. Not: Coskun, eger forumu begenmiyorsan, burdaki tüm üyelere hakaret ediyorsun demektir. Buyur seni tutan yok istedigin zaman gidebilirsin. Ama kalmak istiyorum dersen de burada yönetici arkadaslardan ve diger üyelerden özür dilemeni talep ediyorum. Not 2: Konuyu tekrar aciyorum. Uygun dille saygi sinirlari icerisinde cevap verilebilir.[/quote]Pardon ama biraz sert olmadı mı? Sonuçta birsürü sticker yapmış iyi yada kötü bu şekilde uğraşmış aşağılamaya kimsenin hakkı yok herkesin görüşü farklıdır. Size göre güzel olmayabilir ama bir başkasına göre güzeldir.Bu göreceli bir kavramdır.Ve bana birkaç tane gönderdi bence şuankinden daha güzel onun yaptıkları..Resmen kovmaktan beter etmişsiniz ki Coşkunun 1,316 tane msj var yapmayın o çocuk buraya emek harcamış yaşı küçük diye bu kadar aşağılanamaz bence ve zaten ortada bu kadar sinirlenecek yada ters cevap yazılacak bi durum yok bence.Şunuda söyliyim coşkunla msnde olsun dışarda olsun görüştük hiçbizaman saygısızlık yapmadı.herzaman nbr "ABi" der o kadar muhabbet ettik daha ben hiçbizaman laubali olduğunu görmedim. Forumda da neşe olsun diye gırgır geçiyor bazen bunu anlayabiliyorum.Kimse kimseyle zaten 4 - 4 lük anlaşamaz bu bir gerçek herkesin bi huyu var ama bence söylenenler yanlış oldu
Pardon ama biraz sert olmadı mı? Sonuçta birsürü sticker yapmış iyi yada kötü bu şekilde uğraşmış aşağılamaya kimsenin hakkı yok herkesin görüşü farklıdır. Size göre güzel olmayabilir ama bir başkasına göre güzeldir.Bu göreceli bir kavramdır.Ve bana birkaç tane gönderdi bence şuankinden daha güzel onun yaptıkları..Resmen kovmaktan beter etmişsiniz ki Coşkunun 1,316 tane msj var yapmayın o çocuk buraya emek harcamış yaşı küçük diye bu kadar aşağılanamaz bence ve zaten ortada bu kadar sinirlenecek yada ters cevap yazılacak bi durum yok bence.Şunuda söyliyim coşkunla msnde olsun dışarda olsun görüştük hiçbizaman saygısızlık yapmadı.herzaman nbr "ABi" der o kadar muhabbet ettik daha ben hiçbizaman laubali olduğunu görmedim. Forumda da neşe olsun diye gırgır geçiyor bazen bunu anlayabiliyorum.Kimse kimseyle zaten 4 - 4 lük anlaşamaz bu bir gerçek herkesin bi huyu var ama bence söylenenler yanlış oldu[/quote]Ercan Bey diger konuyu okumadan yazdiginizi farzediyorum. Kimse kimseyi asagilamiyor. Hele hele yasi kücük diye asagilamiyor. Ön yargi ile yaklasmayin lütfen. Burada foruma uygun bir dizayn ve kaliteli bir imaj ariyoruz. Coskun bu ise yeni baslamis. Elinden geldigince yapmis ama siteye uygun degil. Bu karari vermekte zorlandik. Calismasina karsilikta mansiyon olarak 1.inciye verilecek ödülü almaya hak kazanmis. Ister ayrilir ister kalir, bu ödül yönetimden verilmis bir sözdür ve kendisine de iletilecektir. Ortada sinirlenecek durum sudur. "Forumu artik begenmiyorum, diger forumlara gidiyorum artik buraya girmiyorum" diyor. Kimse kimseyi burada zorla tutmuyor. Forumu olusturan ben degilim. Yönetici kadrosu da degil. Forumu olusturan icine yazan kisilerdir. Forumu begenmiyorum demek ben üyeleri begenmiyorum demektir. Burada Coskun'un günlük hayatta saygili olup olmamasindan cok yazdigi ilgilendirir. Girgir gecildigi zamanlarda zaten herhangi bir müdahale de bulunulmadigini zaten tespit etmissinizdir. Forumda herkes calisiyor. Kendimi örnek vereyim. Almanya'da yasiyorum ve is icin her pazartesi Türkiye'ye veya Belcika'ya gidiyorum ve her cuma geri dönüyorum. Bu kosturmadazZamanlama konusunda aksakliklar olabilir. Ama anlayis yerine yönetimin ilgisizligi denmesi yanlis. O zaman ayni sekilde üyenin de sabirsizligi, hosgörüsüzlügü de denebilir. Madalyonun en az 2 yüzü var bana göre.
Ercan Bey diger konuyu okumadan yazdiginizi farzediyorum. Kimse kimseyi asagilamiyor. Hele hele yasi kücük diye asagilamiyor. Ön yargi ile yaklasmayin lütfen. Burada foruma uygun bir dizayn ve kaliteli bir imaj ariyoruz. Coskun bu ise yeni baslamis. Elinden geldigince yapmis ama siteye uygun degil. Bu karari vermekte zorlandik. Calismasina karsilikta mansiyon olarak 1.inciye verilecek ödülü almaya hak kazanmis. Ister ayrilir ister kalir, bu ödül yönetimden verilmis bir sözdür ve kendisine de iletilecektir. Ortada sinirlenecek durum sudur. "Forumu artik begenmiyorum, diger forumlara gidiyorum artik buraya girmiyorum" diyor. Kimse kimseyi burada zorla tutmuyor. Forumu olusturan ben degilim. Yönetici kadrosu da degil. Forumu olusturan icine yazan kisilerdir. Forumu begenmiyorum demek ben üyeleri begenmiyorum demektir. Burada Coskun'un günlük hayatta saygili olup olmamasindan cok yazdigi ilgilendirir. Girgir gecildigi zamanlarda zaten herhangi bir müdahale de bulunulmadigini zaten tespit etmissinizdir. Forumda herkes calisiyor. Kendimi örnek vereyim. Almanya'da yasiyorum ve is icin her pazartesi Türkiye'ye veya Belcika'ya gidiyorum ve her cuma geri dönüyorum. Bu kosturmadazZamanlama konusunda aksakliklar olabilir. Ama anlayis yerine yönetimin ilgisizligi denmesi yanlis. O zaman ayni sekilde üyenin de sabirsizligi, hosgörüsüzlügü de denebilir. Madalyonun en az 2 yüzü var bana göre.[/quote]ALINTIevet abi bilmiyorum bende daghan abıde gıttı ben bıraz yonetıcılerden sıkayetcıyım darılmasınlar ve gucenmesınler ama gercek ortada aslında ıstanbul tarafından onlar bırsey yapabılırler.Daha cok uye cekmek ıcın bır yola basvurabılırler.Yanı ben genel yapıya bakıyorum act olsun modıfıyem olsun bu sıtelerdede toyotacılar pek aktıf degıl neden bılmıyorum.Ben bıle team palıoyla takılıyorum artık ne yapayım bızım sıtede ıs yok yardım ve onerı beklıyoruz.Her toyotaya stıcker ıstıyoruz yeter kı bıseler olsun.Ben gerekırse gıder ankara toyanla konusur tum araba alanlara dagıtmalarını rıca ederım yeter kı bı paylasım aktıflık olsun yonetıcılerden buna bır cozum getırmelerını rıca edıyorum. . . .[/quote]Buradan benim anladığım şunlardır:Diğer sitelerde de toyota bölümü nedense pek aktif olmuyor.Kendisininde aktif bir şekilde diğer marka araçların sitelerindeki gibi aktivitelere katılmak istediğini ama bizim sitemizde böyle bir işin yapılmadığını söylüyor.Sonra sticker yapıp arabalara yapıştırmamızı istiyor..Hatta gerekirse Ankara toyanla görüşüp birşeyler yapabileceğini söylüyor.Burada ne kötülük yada haddini bilmezlik var anlayamadım.Ki hani derler ya "babanın hayrına mı yapıyosun sanki" diye "evet" resmen babasının hayrına yapmak istiyor sizce aramızda kaç kişi gidip toyonla konuşayım belki böyle birşeyler yapmamıza izin verirler falan der açıkcası ben yapamam o kadar vaktimde olmuyor.Terslenmek de var işin içinde.Neyse ben size karşı saygısızlık görmedim herkes gibi sadece fikirlerini söylemiş eleştri yapmış bu da gayet normal.Bende toplantı yapalım kendimiz geliştirelim diye topic açtım orada da birşeyler yazdım hemen hemen aynı olay.Ayrıca artık formu beğenmiyorum girmiyorum gibi bir söz söylemedi coşkun ki görüyorsunuz neredeyse günün 7-8 saati sürekli aktif durumda.(Bugün saat 6 ya kadar)Ki bence coşkun henüz küçük ve genç bir delikanlı ona burada söyleyeceklerinizi PM atarak söyleseydiniz ve bu konuyuda kilitleyesediniz daha hoş olurdu.Hem onu kırmazdınız hemde büyüklüğünüzü gösterirdiniz.O da ilerde anlardı. Bende fikirlerimi açıkça burada yazayım sizin gibi.. sizin vaktinizin olmaması durumu varsa,mademki mod olarak günün belirli saatlerinde aktif olamıyorsunuz ozaman 1-2 kişiye görev verebilir onlar sizin adınıza gerekli açıklamaları takibi yaparabilir.Yok bu şekilde olumuyorsada gecikmesi yüzünden eleştri yapan birini bu kadar ağır bir şekilde suçlamamalısınız diye düşünüyorum.Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın ben sadece düşüncelerimi yazıyorum o kadar.Ve bu bir huy haklı gördüğüm kimse,bildiğim bana doğruysa onu savunurum sonuna kadar.Hatta bu nedenle ailemle bile çok tartıştığım olmuştur.Yoksa size karşı bir zıtlığım yok aynı şekilde coşkunla da alakalı bir konu değil başka bir isimde olsa aynı açıklamayı yazardım.Zaten coşkunla da burada tanıştım sadece muhabbet ettik ve sadece geçtiğimiz hafta 10dk yarışlarda gördüm bu kadar.(Sizinle ve diğer toyotacılarla da aynı şekilde tanışmak isterim) eğer yanlış anlaşılan bir sözüm varsa yada birini burada kırdıysam affola...İyi Akşamlar diliyorum..