Gönderen Konu: Radyatör !!!  (Okunma sayısı 4570 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Radyatör !!!
« : Temmuz 19, 2010, 14:41:00 »
merhaba yaklaşık bır ay önce 90 model daihatsu aplause almıstım.Halamın kızı pazara,çarşıya gitmek için kullanıyordu. neyse dun denıze gitmek için ben kullandım. bır baktım hararet sevıyesı fecı yuksek kırmızıya geldı gelecek neyse hemen stop edıp baktımkı radyatör delınmıs hemde hem üst kapak hortumuyla beraber neyse ben o gun orda aracı kılıtleyıp bıraktım.bu sabah motor tamırcısı arkadasımla aracı sanayıye cektık üst kapak hortumunun ne orjınal ne de yan sanayısı bulunabıldıgınden tofaşınkını koydu ama radyatör delik suyunu ihmal etme dedi ve radyatörün içine bır miktar pul bıber yanlıs okumadınız pul bıber. bu ıdare eder ama ne kadar bılemem dedı,şimdi benım soracagım soru bizim buralarda radyatör tamırcısı yok zaten arac bayadır. su eksiltiyor (yag cubuna baktıgımda köpürüyor herzaman) bu pul bıber benı ne kadar daha idare eder acaba 0 radyatör almayı hıc dusunmuyorum bıle. araç satılık, zaten bana pahalıya geldı.şimdi ne yapmayılım az once kapının onune ındım su sızıntısı yok şimdilik ama bınmeye özellikle halamın kızına emanet etmeye korkuyorum.Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Radyatör !!!
« : Temmuz 19, 2010, 14:41:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Radyatör !!!
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2010, 14:46:45 »
taylan pul biber bilindik bir taktiktir..:D ilginç ama dimi.. ama gecici süreli olduğunu belirteyim ki send eblirtmişsin.. :D bu aracı bir bayan kullanıcak ve en kısa sürede.. çıkma yada uygun bir aracın radyatörünü bul tak derim..yoksa iş alırısnız başına bu sefer motor blok kapak ararsın.. mazallah..bunun için kale radyatörden bilgi alabilirsin..siparişle radyatörde yapılabiliryor..bizde suzuki swift için yaptırmıştık istanbulda belki senin bulunduğun ilin sanayisi kapsamlı olmayabilir..radyatör yanı sadec kesip biçim çıkış ve boru girişleirni ayarlayarak eskisine benzetip uygulamayapılabilir..100 -200 lira arasında biter bu iş sanırım ;)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #2 : Temmuz 19, 2010, 14:51:51 »
saolasın murat abi bakalım enıstemde cıkma parca işiyle ugrasıyor oda sağa solu arıyacak ama 0 parça gibi olmaz tabı kale raadyatör hangi semtte bu arada murat abı ?? bizim bir çalısan hergün gidip geliyor onunla aldıttırabılırmıyım acaba sıparıs verıp ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2010, 14:55:11 »
Taylan şöyle bir ürün kullanmanı tavsiye ederim

http://www.magaza24.com/radyator-tamir-contasi-bakir-formul-109417-p-109417.html

# Uygulama:
# Motoru durdurun ve soğumasını bekleyin.
# Radyatör kapağını açarak motoru çalıştırın.
# Çalışma sıcaklığına ulaşınca kutu içindeki tozu içine boşaltarak sızıntı geçinceye kadar bekleyin.
# Sızıntı geçmezse mekanik tamire ihtiyaç vardır.

http://www.magaza24.com/wynns-radyator-catlak-ilaci-p-112982.html?cPath=1463_1218_1356

# Uygulama:
# Motoru ısıtın.
# Radyatörün içine boşaltın.
# 5 dakika motoru çalıştırın ve stop edin.
# 5 ile 12 litrelik havalandırma sistemleri için uygundur.

http://urun.gittigidiyor.com/OTOMOBIL-RADYATOR-SIZINTI-DURDURUCU-TAMIRI_W0QQidZZ20032579

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2010, 15:05:13 »
teşekkürler mesut abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2010, 15:07:56 »
E normal halanin kizi ufak tefek bi insan araba alismis bu sicaklarda sen binince isyan etti cihaz :islik:

Tamir mamir pahali olur dostum Urfada tanidiklar var ben sana 1 cuval isot gondertiyim haftada bi atarsin of canavar hem nefeside acilir :islik:

:foto: :foto: :foto:

Saka bi yana Murat hakli radyator sakaya gelmez hele bayan kullaniminda.... Bizde arabayi teyzemden almistik baya ugrastirdi vakti zamaninda...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Temmuz 19, 2010, 15:11:15 »
E normal halanin kizi ufak tefek bi insan araba alismis bu sicaklarda sen binince isyan etti cihaz :islik:

Tamir mamir pahali olur dostum Urfada tanidiklar var ben sana 1 cuval isot gondertiyim haftada bi atarsin of canavar hem nefeside acilir :islik:

:foto: :foto: :foto:

Saka bi yana Murat hakli radyator sakaya gelmez hele bayan kullaniminda.... Bizde arabayi teyzemden almistik baya ugrastirdi vakti zamaninda...

kendım yerım bea isotu koymam ona gönder sen :D valla korkuyorum şimdi ona vermeye aracı conta monta yakarsa uğraş dur :wacko: Mesut abının verdıgı lınke bakıyorum şimdi ins  kesıntıyı durdurur o en azından sata kadar :P  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 19, 2010, 15:11:37 »
teşekkürler mesut abi :)

Rica ederim kardeşim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 19, 2010, 15:17:39 »
saolasın murat abi bakalım enıstemde cıkma parca işiyle ugrasıyor oda sağa solu arıyacak ama 0 parça gibi olmaz tabı kale raadyatör hangi semtte bu arada murat abı ?? bizim bir çalısan hergün gidip geliyor onunla aldıttırabılırmıyım acaba sıparıs verıp ?
ben suzukinin radyatörünü kartal oto sanayi sitesi kale radyatör diye tabelsı vardı..olmadı bostancı sanayi sitesi batı otonun sokağından girşi yapılırsa kime söylense gösterilir..;)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 19, 2010, 21:37:33 »

kendım yerım bea isotu koymam ona gönder sen :D valla korkuyorum şimdi ona vermeye aracı conta monta yakarsa uğraş dur :wacko:

Hoooov  hooovv sakiin gell o kadar isotu yersen sende radyatör çatlatırsın alimallahhh  :kanka:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 19, 2010, 23:44:02 »

Hoooov  hooovv sakiin gell o kadar isotu yersen sende radyatör çatlatırsın alimallahhh  :kanka:
isotu yerse radyatör değilde egzozda çatlaklar oluşabilir..Bence isot sonra amraşında acı beberini denemek lazım çözüm olabilir ::) ::)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 20, 2010, 18:10:03 »
taylan kardeşim, yağ çubuğunu çekince yağda köpük tesbit ettiğini yazmışsın (yoksa ben mi yanlış anladım) korkarım sizin kapak contasında da sıkıntı var. zira bu durum contanın yanık olmasının en belirgin belirtisi...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Temmuz 20, 2010, 18:14:37 »
Biliyorum Murat abim conta gidici ama usta 2-3 ay ıdare eder dedi  aracta radyatör kaynaklı su sızıntısı var hos suan durdu galıba sızıntı ama tam bılmıyorum mesut abının verdıgı lınktekı şeyi siparıs ettim bugun 3 gun ıcınde elımde olucakmıs onu beklıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 21, 2010, 08:35:09 »
bu tip ürünler blok çatlağını bile tıkıyor, gözlerimle gördüm...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...