Gönderen Konu: ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM  (Okunma sayısı 2962 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
« : Temmuz 18, 2010, 21:45:25 »
arkdaşlar artık Küheylanıma kaporta bakımı yaptırma zamanı geldi.kısmetse 1-2 hafta içinde yaptıracağım. size soracağım bir kaç soru var.ön farlar göstermez oldu sildirdim olmadı.arka stopları değiştirmek istiyorum.sizden yardımlarınızı almak istiyorum.benim farlarda klasik halojen ampuller var. aracım 2003 hb corolla.sizden istediğim ön farları orjinal almak istemiyorum. modifiye far önerileriniz nelerdir.arka stoplarıda değiştirmek istiyorum. kafamda led var.sizce hangi tip led önerirsiniz.jantlara gelince.jantlarda vuruk yok.fakat orjinal sol jantı olduğu için 2003 yılından beri aynı jantlar ve renkleri solmuş ve üstü kağıt gibi soyulmuş.sizce boyatmalımıyım yoksa değiştirmelimiyim.değiştirirsem önerceğiniz 15' jant(15'dedim çünkü yol tutuşundan memnunum fazla yakmasını istemiyorum,yayların sertleşmesini ve konforunun gitmesini istemiyorum) gelelim kaportaya.kaportada soracağım ise logo. aracımın logoları güzel fakat logolara ne yapmalıyım.mesela kırmızı logo veya şeytan logo sizce hangisi lütfen cevap yazarken resim koyarak yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
1990 Mercedes 300 sel

Toyota Club Türkiye

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
« : Temmuz 18, 2010, 21:45:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
« Yanıtla #1 : Temmuz 18, 2010, 22:04:24 »
ön için far bulman imkansız o angel mi ne diyorlar o farlardan yok.Benimkiside somustu 2 sinide değiştirdim.Arka stoplarım daha canavar gibi gecen birini kaskodan değiştim park halindeyken kırmısslardı.Toyota kaskoda tek stop değişimi kaskoyu delmiyor...Arkaya stoplar var ama led li olanı yok.Junyan stoplar var.Senin aracın rengıde benımkisiyle aynı mesutun aracında bulunan seffaf zeminli junyan yakışmaz ondan bdende değişmiyorum..Janta gelince yenı jant alacaksan 16 mesut akının aracındaki gibi çok kollu daha cok yakısıyor..yok üstündekiler diyorsan aynı rengine boyat yada beyaz yakışır gibi me geliyor..sen en iyiisi orjinal far  ve stop kullan.Yada benim çok hoşuma gitti ön panjuru cıkma tte nin ön panjurunu aldım onu taktım araba daha güzel geliyor gözüme...

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 18, 2010, 22:08:44 »
aynı araç bizimki ön farlar değiştir ama orjinaliyle diyorsun.arkalara yakışmaz dedin.16' jantların resmi var mı peki
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 18, 2010, 22:11:53 »
bende de sol jantı var kardeş benim jantların durumu iyi değişmeyi düşünmüyorum metecan..Ön farlarım orjinaliye değişti ..Mesut akının aracı varya onun üzerinde 17 lik jant var ama o çok büyük 16 iyi gelir gibime geliyor..Mesutun arabasında arka stoplar beyaz bence yakısmaz gibime geliyor lacivert renke ancak genede zevk senin..Jantları beyaza boyasan nasıl olur diye düşünüyorum
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 18, 2010, 22:34:02 »
anlaşılan jantları orjinal rengine boyatacağım yani araç orjinal olacak anlaşılan peki logo önerilerin nelerdir
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 18, 2010, 23:26:49 »
önerilere açığım
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 19, 2010, 15:45:52 »

arkadaşlar arkaya bu stopları buldum kısmetse 1 hafta içinde alacağım sizce nasıl
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 19, 2010, 15:53:09 »
Metecan selamlari tuncayım baya yardımcı olmuş :)

jantlarını daha büyüğü ile değiştirmiyeceksen hiç değiştirme orjinal rengine yakın bir renkte boyatabilirsin yada bana sorarsan füme (kül rengidede deniyor) boyatabilirsin, arka stoplar güzel siyah zeminli bence yakışır,  ön far konusunda gelince ben sana kartal oto sanayide birinin telefonunu vereyim ara, çıkma ön far takımı sor, ellerinde çok temiz farlar vardı kendim gördüm depolarında , bende ön farlarıma mercek takarken çıkma farları onlardan aldım ;)

Abdurrahman abiyi iste , beni gri HB corollası olan mesut yönlendirdi dersen fiyatta yardımcı olur:

0216 389 94 71

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 19, 2010, 15:56:24 »
güzele benziyor ama geri vites lambasının yanındakinin adı reflektörmüydü neydi. parlayan varya... o çok gıcık duruyor.çok basit yapmışlar orayı...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 19, 2010, 19:19:55 »
Metecan selamlari tuncayım baya yardımcı olmuş :)

jantlarını daha büyüğü ile değiştirmiyeceksen hiç değiştirme orjinal rengine yakın bir renkte boyatabilirsin yada bana sorarsan füme (kül rengidede deniyor) boyatabilirsin, arka stoplar güzel siyah zeminli bence yakışır,  ön far konusunda gelince ben sana kartal oto sanayide birinin telefonunu vereyim ara, çıkma ön far takımı sor, ellerinde çok temiz farlar vardı kendim gördüm depolarında , bende ön farlarıma mercek takarken çıkma farları onlardan aldım ;)

Abdurrahman abiyi iste , beni gri HB corollası olan mesut yönlendirdi dersen fiyatta yardımcı olur:

0216 389 94 71
teşekkürler en yakın zamanda arayacağım
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Temmuz 19, 2010, 22:29:49 »
mete o stop takımı 200 tl civarındaydı 150 yede satan vardı..Benim de hoşuma gitti ama lacivertte nasıl duracagını kestiremedimm..Dİger junyanlar güzel durmuyor zatenn.Ön farlar için çıkma veya sıfırdan başka secenegin yok logoya gelince ben ön logoyu iptal ettim sen hiç karısma altına kırmızı folyo koyman yakısmaz gibime geliyor.Aracın rengi yıkanınca çok güzel ama sonradan açık renklerı arıyorsun..Jantlar konusunda sevgili üstadım amilim mesutum demiş zaten kül gri yakışabilir
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 19, 2010, 22:39:05 »
Bence lacivert arabaya beyaz jant çok güzel gider.. Farlar sarardıysa, onu temizleyenler var bildiğin kadarıyla.. Değiştirmeye gerek var mı ? Benim arkadaşın aracının farları da sapsarı olmuştu ama temizleyerek hallettiler..
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 19, 2010, 22:46:23 »
Metecan bu stoplar çok düz mesut un stoplarının siyah zeminlisi var junyan ondan alsan daha güzel olur bence. jantlar kül grisi güzel olabilir ya da daha kroma yakın bir renk hafif parlak güzel olabilir belki ama canlı görmeden söylemek zor.krom riskli çok janjanlı yaparlarsa olmaz apaçi olur ayarlamak zor sen kül gri yap :D

farlar zımparalanarak temizleniyor hatta forumda bununla ilgili konular olmaası lazım. yalnız benimde farın bitanesi üst kısmından sarardıgerçi çok uğraşmadık ama başarılı olamadık. sen kartalı ara uygun bulursun orda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Temmuz 19, 2010, 22:55:13 »
Aha eski kulağı kesik modifiyeciler geldi yandın mete bir sürü masraf cıkartırlar sana şimdi....
oktay dostum  nalburiyeciden 1200-2000 lik sulu zımpara al 8sulu olcak dikkat et ) sonra önce 1200 lük ile hafif su eşliginde başla sonra 2000 likle devam et ..Farların etrafını bantla cevir boyaya gelirse uzun süre uygulandıgında kaldırıyor ...en sona iste pasta ve cilaa...maliyete gelince zımparaların tanesi
1.50 tl 4 tane alsan fazla bile ..toplamda 10 tlyi anca bulur ..
Uyarı:Lütfen benim gibi internetten okudukların üzerine marangozdan normal zımpara alma..Arkadasın meganına ilk önce bu zımparaları uyguladım bekle olum süper olacak dedimm.15 dk sonra far da hiçbişey gözükmüyor soluk çizikler içinde tabi o sırada yedim küfürlerde cabasıı..Sonradan reno servisinde ögrenip zımparaları aldık ama sonuc gercekten çok iyi oldu o soluk sararmıs farlar bayagı temizlendiiii...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 19, 2010, 23:04:22 »
valla biz nacizane önerilerimizi yapıyoruz bazı arkadaşlar yanlış anlıyorlar. sanıyorlarki bizim dediklerimizi herkes yapmak zorundadır diye düşünerek konuşuyoruz. arkadaşlar fikir soruyo bizde söylemeye çalışıyoruz. mesela bu jantlar nasıl olmuş? bence berbat olmuş demek de ne yanlılş var? sormasınlar o zaman.

mercek yaptığımız çıkma farlarda da çizikler vardı onu Mesut cirlop gibi yaptı. ama farı sökmek gerekiyor rahat çalışmak için biz üzerinde denedik çok da uğraşmadık. zaten muayeneden sonra onları kullanmıyacam biliyosun :D

masraf konusuna gelince paranın miktarına göre liste alternatifleri sunulabilir :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Temmuz 19, 2010, 23:13:13 »
mesutla senin eline düşürmesin allah insanı  :P :P :P  yoldan çıkartırsınız adamı..:Kardeş  bak muayeni yaptırcan gel inat etme şu lpg nide taktır tertemiz bin  :D :D :D 
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 19, 2010, 23:27:39 »
arkadaşlar önerilerinizi bir bir not ediyorum.1 hafta içinde hepsini gözden geçirip başlayacağım
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Temmuz 19, 2010, 23:30:45 »
arkadaşlar önerilerinizi bir bir not ediyorum.1 hafta içinde hepsini gözden geçirip başlayacağım
Bak böle diyip umutlandırma bizi bir hafta sonra eger yapmazsan başına kalkarım  ::) ::)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 19, 2010, 23:35:22 »
mesutla senin eline düşürmesin allah insanı  :P :P :P  yoldan çıkartırsınız adamı..:Kardeş  bak muayeni yaptırcan gel inat etme şu lpg nide taktır tertemiz bin  :D :D :D 
insanların aaa toyota mı bu demesi güzel oluyo :D
ya ben NOS düşünüyorum sen LPG den bahsediyosun :P

ciddi ciddi düşünmüyorum değil aslında bakalım ağustos sonuna kadar karar vericem.

sen düşün ve o stopları da ele bence junyanlar 3 boyutlu duruyor bunlar bizimkiler gibi dümdüz.

birde Tuncay ın panjur da 10 numara olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Temmuz 19, 2010, 23:49:11 »
birde Tuncay ın panjur da 10 numara olur.
Teşekkürler şımartıyorsunuz beni.Valla ben orjinal panjuru söküp bunu taktıktan sonra aracın ön görünüşü çok değişti..Birde logo olmayınca bazen insnalar bakıyor bu  neymiş diye..Ancak bu panjurun sıfırı servşste boya hariç 375 tl..Ya bu tte bunları üretirken içine altınmı katıyor nekadar pahalı ...
oktayın dediği junyan stoplar için bence kesinlikle siyah zeminli beyz zeminli laciverte yakısmaz
2011 d4d Corolla