0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar,Navigasyon konusunda bilgisi ve önerisi olanlar var ise bizmle paylaşabilirmisiniz.Piyasada o kadar çok marka ve çeşit Navigasyon varki, özellikleri, farklılıkları ve fiyatları konusunda insan tereddüde düşüyor.Son zamanlarda Navitech marka bir navigasyon kafamı kurcalıyor.Zaman zaman duyduğum kadarıyla bazı marka ve modellerde Radar sinyallerini algılayanlar varmış.Marka - model ve fiyatlarını baz aldığınızda, ve en önemlisi fiyat- fayda analizi yaptığımızda şu marka ve model navigasyon uygun diyerek önerebileceğiniz bir navigasyon var mı?Navitech PxB 120 F , PxB 125 F, PxB 205 F, PxB 210 F, PxB 215 FModelleri konusunda kullananan ve deneyimi olan var mı?Farklı marka ve modelkullanıp deneyimi olanlar var ise bilgilerinizi bekliyorum
navitech pxb205 ve piranha galileo kullanmışlığım var. öyle piranha almayın navitech alın veya tam tersini söyleyecek değilim. çünkü bu cihazların işlemcisi, rami, anteni, bataryası, haritası, yazılımı, işletim sistemi neredeyse aynı. sadece bluetooth menüsünde ufak bir fark var; navitech telefon rehberini cihaza çekebiliyor, bu da süper bi fonksiyon. bunun dışında aynı. piranha nın bi artısı AV-in girişi. arka tampona kamera takmak isteyenler için güzel bi fonksiyon.bunun yanında alım kararını en çok etkileyecek özellik teknik servis kalitesi olabilir. benim navitech te problemim olmadığı için navitechin servisiyle tanışmadım ama hakkında çok güzel şeyler duymadım, piranhada problemim oldu ve servis berbat. hiç memnun değilim. piranhayı tavsiye etmiyorum...
N97 orjinal kendi navigasyonu bi program sunuyor size kendi sesiniz ile diye.. 55 komut var kendiniz seslendirip kendinize yön buldurtuyorsunuz ki laz versiyonda bundan ibarettir güncellemeleride ovi suiteden yapılabiliyor... Hem telefon hem navi olarak hem mail internet olarak kullanılabilen bir araç ...
benim piranhanın sitesinde laz seslendirme seçeneği var, yükledim. özellikle annemin çok hoşuna gidiyor, herseferinde "akilli ol" demesi.
Hız sınırını geçince ne söylüyor