Gönderen Konu: 2010 avensis valvematik görüşler  (Okunma sayısı 9024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 162000
  • Model Yılı: '98
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
2010 avensis valvematik görüşler
« : Temmuz 17, 2010, 22:46:56 »
herkese merhabalar,
2010 model 2. el avensis almak istiyorum kullanan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
2010 model avensis mi 2011 honda civic mi sizce?

Toyota Club Türkiye

2010 avensis valvematik görüşler
« : Temmuz 17, 2010, 22:46:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: 2010 avensis valvematik görüşler
« Yanıtla #1 : Temmuz 17, 2010, 22:53:41 »
Otomatik istemiyorsanız güncel yüze sahip bir model daha iyi yatırım olacaktır,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 17, 2010, 22:56:31 »
yüz güncel de motor nasıl valve matic yeni motor kullanan memnun mu acaba yakıt nasıl, klavuzda corolladan daha az yaktığı görülüyor gerçekten öylemi? çekişi nasıl aracın?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 17, 2010, 23:02:57 »
 Volkan Bey,
 Öncelikle yeni kaydolan üyelerimizin kendilerini Tanışma bölümünde açtıkları başlık altında tanıtmaları gerekiyor.
 Sizi de bu kapsamda Tanışma bölümüne davet ediyorum.
 Ayrıca Toyota'nın Valvematic motoru Toyota için çok yeni bir teknoloji değil. Avrupa'daki araçlarda bir kaç senedir kullanılıyor. Ciddi anlamda problem çıkardığı söylenemez. Zaten çıkarsada Toyota Garanti sistemi aracına sahip çıkıyor. Size yansıyacak büyüklükte bir problem olacağını asla zannetmiyorum.
 İyi akşamlar.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 17, 2010, 23:04:20 »
uyarınız için teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 18, 2010, 22:02:53 »
47.000 TL civarında şuan Avensis 1.6 manuel olanları, Hız Sabitleyici ve Kartlı çalıştırma yok mevcut donanımda, Civic'ler Sunroof dahil otomatik vites olanı 44.000 TL civarında. Bugün Avensis'i est ettim güvenli ve kaliteli bir araç fakat iki araç arasında 200 kg fark var ve Avensis sadece 7 beygir daha iyi durumda. Ben de karar veremedim bu nedenle. Ne dersiniz arkadaşlar yeni ASY (eski aracımın plaka harf grubu) Avensis mi olsun Civic mi?
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 18, 2010, 22:07:29 »
Avensis daha başka duruyor abi..Ama yenge hanım kullanacak herhalde birde otomatik viteste honda gerçekten iyi.Ayrıca gecen bir arkadas d.bakır honda dan sıfır aldıgı aracına  lpg taktırmıs bayıden garantisini falan bozmadan.Herhalde honda da basladı opel ve reno gibi..Abi 2 side benzinli görünüş olarak kalıp olarak beyaz renk avensis bir başka..ancak gene civic alacaksanda ondada şiddetle beyaz renk çok yakısıyor..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 18, 2010, 22:11:35 »
Hanımı düz vitese ikna ettik, özel ders alacak bir süre ondan sonra kullanır herhalde bu nedenle otomatik vitesten vazgeçmiş durumdayım Tuncay. Bu arada ben de Beyaz Avensis'in güzel duracağını düşünüyorum, yeni gelen modellerde cruise control ve kartlı çalıştırma da olacakmış, fiyatı uçmaz ise beyaz bir Avensis düşünmüyor değilim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Temmuz 18, 2010, 22:14:53 »
abi d.bakırda  oto show da2.0 dizel beyaz avensis vardı.Aracın ön tarafın panjurunu orjinal tte panjuru ile değişmişler ön yan arka marş piyeller le cok güzel olmustu.Abi avensisee bence beyaz ve koyu gri rengi cok yakısıyor.Ayrıca beyaz civic te cok güzel ön panjur değişikliği  ve hafif oynamalarla güzel oluyor..abi düp takacaksan civic daha mantıklı beyaz avensiste cok farklı cogu kişide yok..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 18, 2010, 22:33:21 »
LPG işine sıcak bakmadığım için uzak ihtimal LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Temmuz 18, 2010, 22:48:55 »
ozaman ali abi beyaz avensis yada koyu gri...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 19, 2010, 00:38:55 »
tamamen duygusal olarak avensis derim ben. Mantik yonunden de avensis bence agir basar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 19, 2010, 00:47:02 »
beyfendi hala kendinizi tanıtmamışsınız.
Konuda yorumum yok bu yüzden
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Temmuz 19, 2010, 09:36:19 »
beyfendi hala kendinizi tanıtmamışsınız.
Konuda yorumum yok bu yüzden

Konu kirliliği olmaması için ben aynı konuyu işgal ettim zaten Atakan, sen benim soruma yorum yap yinede :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '15
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 19, 2010, 11:54:04 »
lpg veya dizel olmayan araca binmek çok zor bu dönemde..6 yıldır lpg kullanıyorum ve hiç sıkıntısını çekmedim..ama avensise veya hondaya lpg oluyor mu bilemem
Allah herkese önce sağlık versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Temmuz 19, 2010, 18:03:26 »
Dizel olursa Corolla almak lazım ama Corolla donanım olarak diğer modeller kadar tatmin edici değil malesef. Tabi bu durum için alternatif araç Octavia TDI Elegant var 105 beygir 1.6 motor 50.000 TL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 19, 2010, 18:36:30 »
benim mi kendimi tanıtmam gerekiyor acaba?
tanıtmak derken neyi kastediyosunuz anlamadım ama bişeyler yazmaya çalışayım
28 yaşındayım
gaziantep'te yaşıyorum
kamu da çalışıyorum
eski bir toyoya kullanıcısıyım
95 model efsanem vardı askere gideceğim için satmıştım
döndüm ve daha yeni bir araç almak için araştırmalara başladım, deneme sürüşü yapmadığım araç çok az kaldı hepsini sürdüm:-)avensis harç, gaziantep'te deneme sürüşü yok avensis'in
ilk başta honda alıcaktım, otomotik honda sürdüm ve vazgeçtim, çok yüksek devirlerde vites değişiyodu ve motor sesi rahatsız etti ve 40 milyara değecek bir araba gelmedi konforuyla vs.
sürdüğüm araçların içinde en fazla octavia'yı beğendim 200 tork üretiyo ve çok konforlu seri bir araç,  fakat 2. el piyasası ve tüp takılamayışı malum yaşadığımız ülkenin de türkiye olması karşısında vazgeçtim skodadan.
en son avensis aklıma geldi, dediğim gibi deneme sürüşü yapamadım ama konforundan şüphem yok, sadece yakıtı nasıldır, ve valvematic adında yeni bir motor var pek bilgi sahibi olamadım ve sizlere danışmak istedim.arabanın 2. el temizi 2010 modeli 40.000 tl ye alınır sanırım, haber verdim istanbulda bakıyolar ama olumsuz fikirler alırsam vazgeçer honda ya dönebilirim ama honda ya 40.000  vermek içime pek de sinmiyo onu hakedecek bir araç olduğu kanısında değilim.
görüşlerinizi bekliyorum.saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Temmuz 19, 2010, 22:59:55 »
muhittinoğlunda beyaz avensis var bence beyaz renk bu arabaya cidden yakısıyor...Performans onusunda üzecegini sanmıyorum güzel araaba bencee.Hondaya gelince tip olarak cok güzel..Bende elegance donanımını kullandımm..O yan direkler sunrofun perdesi iç malzem okadar emanet duruyor ki hiç hoşuma gitmedi ayrıca boyum 1.84 aracın üst kısmı çok basık ama hondayada modifiye cok yakısıyor beyaz rengıne manuel vitesine yok demek zor ... :D :D :D
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 19, 2010, 23:41:34 »
muhittinoğlunda sıfır var tabi... ben 2. el düşünüyorum. beyaz da hoşuma gitmiyo koyu gri yada siyah yakışır ama 2. el olacağı için renk seçme alternatifim çok yok.
honda alırsam beyaz manuel alırım, çok yakışıyo, alıyodum da zaten direkten döndük tabiri caizse...